17th Funky Elephant Festival (Funky, Straight No Chaser) 2.4.2011 @ Helsinki

3 posts, 1 page, 1,977 views

FunkyAmigos

Posts: 59

#1 • • FunkyAmigos
Funky Elephantin ympärillä tapahtuu. Radiomainos on tehty ja iki-ihanan Jo Stancen spiikkaama spotti pitäisi olla spinautuksessa Radio Helsingin ja Basson taajuuksilla. Elefantti jalkautuu myös radioiden toimituksiin tuota pikaa, ja ensimmäinen turinatuokio on huomenna tiistaina 22.3. klo 21 alkaen YLE X3M:n Rytmrepublikenissa, jossa meitä edustavat Joonas Kervinen & DJ Gorgeous George. Puhetta molemmilla kotimaisilla ja ennen kaikkea sitä itteänsä, eli musaa.

PKS: 98,9MHz FM / 97.0 Welhon kaapeli / netissä x3m.fi ja YLE Areenassa jälkikäteen.

Lisää Elefantin liikehdinnästä os. http://www.funk.fi, jossa myös esim. valikoituja videoklippejä pahimpaan bilenälkään, sekä sähköinen versio hienosta festarilehdestömme, jos et ole sellaista jo painettuna kaupungilla lukaissut.

Festarit lähenee ja tempo muuttuu hektisemmäksi. Seuraile uutisointia sivuilla, Facebookissa eventissä, Twitterissä - mitä näitä nyt on.
FunkyAmigos

Posts: 59

#2 • • FunkyAmigos
Tänä viikonloppuna on hyvä tutustua festarin kahteen tärkeään esiintyjään radiokanavilla.

Lauantain Funky Elephantia tähdittävän Jo Stancen upea laulajatar Johanna Försti vierailee sunnuntaina Levylaukku-ohjelmassa Radio Helsingillä klo 16-18. Laura Haapalan haastattelu käsittää ennakkotunnelmia tulevan festarikeikan tiimoilta, sielukasta musiikkia ja mielenkiintoisia taustoja.

Kuuntele netissä tai tsekkaa taajuudet:
http://www.radiohelsinki.fi

Yle Radio 1:n Jatzofreniassa voi sunnuntaina 27.3. klo 21-22 viettää tunnin kanadalaistähti Kid Koalan seurassa. Toimittaja Markus "DJ Markka" Partanen on koostanut ohjelmaansa tästä dj-virtuoosista erittäin mielenkiintoisen ja avartavan henkilökuvan, mitä ei missään nimessä kannata missata.

Tsekkaa taajuudet tai kuuntele netistä osoitteessa:
http://yle.fi/radio1/musiikki/jatzofrenia/

Funky Elephantin tämänvuotiseen tarjontaan voi tutustua myös Spotifyssa. Yli 30 aiheeseen liittyvää biisiä käsittävä soittolista löytyy osoitteesta:
http://open.spotify.com/user/funkyamigos/playlist/4aIsoy05RyKQzwSYimTgCA

Join the groove, people!
FunkyAmigos

Posts: 59

#3 • • FunkyAmigos
Funky Elephant huipentuu tänään rouhean grooven merkeissä

Viikonlopun avausilta Tavastialla on takana päin. Perjantain yleisö sai nautittavakseen illan aikana toinen toistaan upeampia live-keikkoja aina illan aloittaneesta Liljan Loistosta lähtien. Lopullinen huipentuma koettiin kuitenkin dj-velho Kid Koalan (CAN) ikimuistoisen hienolla keikalla, joka jää myös Funky Elephantin historiaan yhtenä komeimmista elämyksistä. Lisäväriä esitykselle antoivat beatbox-virtuoosi Felix Zengerin vierailu ja pillow fight -välinumero vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Huh huh, mikä ilta!!

Tsekkaa muutama foto eilisillalta nettisivuiltamme. http://www.funk.fi/17/?page_id=22

Festarit jatkuvat tänään lauantaina 2.4. Tavastialla ja Semifinalissa. Lavalla mm. Jo Stance, The Baker Brothers (UK), brittiläinen tuottaja/DJ-legenda Nostalgia 77, The Cool Sheiks, Kuukumina, ym. Lisäinfoa http://www.funk.fi/. Lippuja yhä myynnissä ennakkoon + Tavastian ovella myös oma kiintiönsä. Lämpimästi tervetuloa – nyt ei tarvitse enää säästellä! Tänä iltana tanssitaan kuin viimeistä päivää!