SYNAPSI - Synkät ystävänpäiväjuhlat 15.2.2011 @ Tampere

4 posts, 1 page, 2,391 views

Horzi

Posts: 646

#1 • • Horzi FINRG Recordings
Oi kyllä, tätä odotellessa! Ennakkoliput plakkarissa. *hymy* Vielä jos sais sovittua vapaapäivän töistä seuraavalle päivälle.
fatal_error

Posts: 275

#2 • • Edited fatal_error ........⌘........
GET YOUR BODY BEAT! Ja Norjan Peikko *nauru* Eiköhän sitä paikalle saavuta...

--
LISÄÄ LÄMPÖÖ KOPPIIN!

Proteus

Posts: 968

#3 • • Proteus
SYNAPSI - 15 & 16.02. COMBICHRIST / MORTIIS - SPECIAL SHOW @ DARK SIDE RADIO 1.02.2011

Kevään ehdottomasti kovimpien industrial/EBM/goth bileiden kunniaksi Dark Siden vieraana Synapsi klubin promoottori Kalle! Synapsi tuo Suomeen 15.02 Tampereelle & 16.02 Helsinkiin genren kovimpia kärkinimiä olevat jenkkiläis-norjalaisen Combichristin ja norjalaisen Mortiisin!

Tiedossa syvä luotaavaa haastattelua ja turinaa sekä asiaan kuuluvaa musiikkia molempien bändien historian varrelta!:D

Show time 21-23:00 Finnish time ja tune on 102,8hz ja netin kauttahan kuulee kans!

Lisää infoa: http://www.basso.fi

-Harri X
Kalle

Posts: 479

#4 • • Kalle Kiusankappale
Hei kaikille,

Raskaan pettymyksen vallitessa joudun kertomaan, että tämäniltainen (tiistai 15.2.) SYN/PSIn synkkä ystävänpäivätapahtuma Tampereella joudutaan perumaan/siirtämään.

Syynä on yksinkertaisesti pääesiintyjämme Combichristin kiertuebussin rikkoontuminen, jonka johdosta he joutuivat perumaan esiintymisensä. Kiertuebussi on ollut koko maanantain korjattavana Länsi-Ruotsissa jonne se hyytyi sunnuntaina, ja vasta myöhään tänään illalla ajokista paljastui lisää vikoja, joita ei saatu kuntoon. Heille on tulossa uusi bussi Saksasta, mutta se ei kerkeä ajoissa jotta Tampereelle ehtiminen tiistai-illaksi olisi mahdollista.

Olen omasta puolestani suunnattoman pahoillani tästä, ja pyydän että kaikki ymmärtävät että tilanne oli kokonaan omien vaikutusmahdollisuuksieni ulkopuolella. Kaikki mahdolliset keinot käytiin läpi, jotta esiintyjät olisi tänne saatu ajoissa ja tapahtuma olisi voinut toteutua ilmoitetusti. Tämä on itselleni myös henkilökohtaisesti tiukka paikka siinä mielessä, että kyse on klubin melkein 5-vuotisen historian aikana ensimmäinen kerta kun live-esiintyjiä on peruuntunut.

Sekä itseni tahto järjestäjänä, että myös Combichristin tahto on, että tapahtuma siirtyy uudelle päivälle, jolle jo-ostetut liput luonnollisesti kelpaavat sellaisenaan. Vielä tänään illalla ei kuitenkaan pystytty bändin suunnalta sanomaan että mitkä päivät olisivat varmoja uusia mahdollisuuksia. Asiaan palataan pian!


Helsingin tapahtuma huomenna keskiviikkona 16.2. toteutuu näillä näkymin suunnitellusti, sillä bändillä on jo varasuunnitelma tänne pääsemiseksi.



Pahoittelut kaikille mielipahasta!