SYNAPSI - Synkät ystävänpäiväjuhlat

  From until   Tickets 19€   Age limit: 18   http://www.synapsi.info  
On The Rocks, Helsinki   Show map  
industrial

Combichrist (Norja/US), Mortiis (Norja)

Vuoden 2011 SYNAPSIn live-musiikkitarjonta potkaistaan käyntiin isolla teholla ja vaihteella SYNAPSIn synkissä ystävänpäiväjuhlissa, kun luvassa on tasavahva paketti niin totuttua ja turvallista kuin myös klubimme yleisölle uutta soundia!
Virallinen ystävänpäivä on 14.2., jolloin on hyvä toipua viikonlopun juhlahumusta ja suunnistaa keskiviikkona 16.2. viettämään SYNAPSIn synkkää ystävänpäivää kavereiden kanssa!


Facebook-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=135984526455806

Liput: 19 eur (ennakko) / 24 eur (ovelta).

HUOM! Ennakoliput loppu, ovella jäljellä tapahtumailtana rajattu määrä lippuja, suositeltavaa olla ajoissa paikalla.
Esiintyjä-biot:

COMBICHRIST
Alan kärkinimiin noteerattu norjalais-jenkkiläinen "techno body music" -tyylisuunnan kehittäjänä ja nimenomaan räväkkänä live-esiintyjänä mainetta luonut Combichrist on perustamisestaan vuonna 2003 alkaen sekoittanut sekä levyllä että lavalla laajat vaikutteet aina noisesta EBM:ään, teknosta punkiin ja industrialrockiin, toimivaksi kokonaisuudeksi ja valloittanut yleisön sydämet. Tähän mennessä Combichrist on soittanut kaikissa keskeisimmissä industrial-EBM-scenen tapahtumissa niin Euroopassa, USA:ssa kuin Australiassa, viime vuonna myös Rammsteinin lämmittelijänä tehty Euroopan iso kiertue on alkanut avaamaan myös suuremman yleisön silmiä tälle kokoonpanolle.

Keväällä 2009 järjestetyssä SYN/PSIn pääsiäisspesiaalissa Combichrist räjäytti kertaalleen pankin, tällä kertaa luvassa entistä hiotumpi ja massiivisempi esitys, kun bändi saapuu tuoreen "Making Monsters" -levynsä kiertueen yhteydessä klubimme lauteille!

http://www.myspace.com/combichrist


MORTIIS
Alunalkujaan blackmetal-taustasta liikkeellelähtenyt Mortiis on bändin 17-vuotisen uran aikana tasaiseen tahtiin kasvattanut mainettaan yhtenä mielenkiintoisimmista artisteista, joka pystyy liikkumaan eri tyylilajien maailmassa säilyttäen aina oman uniikin linjansa. Mortiisin tuore albumi "Perfectly Defect" julkaistiin syksyllä 2010, ja se esittelee Mortiisin uuden tyylin joka on fuusio industrial-rockia, elektronisia äänimaailmoja ja metallihenkisempää sovitusta.
http://www.myspace.com/mortiis1