Spacehouse presents GekkonenStage afterparty 31.7.2010 @ Kotka

9 posts, 1 page, 2,345 views

Spacehouse

Posts: 174

#1 • • Edited Spacehouse Combination of Different Visions
Gekkonen-loikoileepi.jpg

Spacehouse presents GekkonenStage Afterparty

Djs

Jussi Soro // ENHANCED / ALTER EGO / FIVE AM / CHOON!
main3.jpg

Urmaz (Club Såint)
Holle b2b Radiac (Finity Recordings) Trancefiesta b2b mayhem!!!
Individual (Spacehouse)

Spacehouse järjestää yhdessä Kotkan kaupungin ja KYAMK:in kanssa GekkonenStage-tapahtuman Kotkan kantasatamassa lauantaina 31.7.2010. Bileet Kotkan satamassa alkavat klo 16 ja loppuvat keskiyöllä, mutta...

bileet eivät päätykään vielä siihen. Spacehouse lyö tiskiin tanssinnälkäisille vielä neljän tunnin jatkotapahtuman Kotkan ravintola Armaksessa ja sen Dance!- puolella. Jussi Soro on lupautunut soittamaan vielä toisenkin setin jatkobileissä ja Jussia vahvistaa klassinen b2b kaksikko, nimittäin Holle vs. Radiac, eli luvassa on vanhojen Madeira ja Das Boot-aikojen trance fiesta. Kiksusankareiden lisäksi kuullaan niin menevää housea, kuin progesoundejakin. Jynkkyä ja vokaaleja. :)

Tervetuloa tanssimaan kuin huomista ei olisi! *piis*

Paikka: Ravintola Armas, Kotka
Aika: Lauantai 31.7.2010/ 01.08.2010
Mistä mihin: 00-04
Liput: ilm. myöh.
Ikä: K-18
Co-operation: Ravintola Onnela, Pixtime, Suomen keikkamatkat Oy

--
Spacehouse

Jokke L

Posts: 1,203

#3 • • Edited Jokke L [GoodMusic]
edit: eiku sedulas :D

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

Jokke L

Posts: 1,203

#5 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to Spacehouse presents GekkonenStage afterparty 31.7.2010 @ Kotka:

Individual, 7.7.2010 20:56:
---
jokke_, 7.7.2010 20:34:
edit: eiku sedulas :D

---

Hey dude tuletkos mestoille jos lupaan että sulla on kivaa...*vink*



ai nii jatkoille vai? voi kyl olla et jalkaa vipattaa illan teknojen jälkeen mut harkitsen silti vakavasti. :)

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

antti83

Posts: 206

#6 • • antti83
No näistähän tulikin sitten lopulta aivan loistavat bileet. Alkuun Urmaksen soitellessa näytti siltä että tämähän on vaan ihan tavallinen sedubaari-ilta vähän erilaisella musiikilla, mutta kun Reiska ja Holle pääsivät soitimien taakse, niin johan saatiin kunnon bileet käyntiin. Aivan loistava setti näiltä miehiltä, viimeksi taisin kuulla Kotkan trancemestarien soittoa Trance Connectionin vikoissa bileissä kesällä 2007 Kouvolassa. Jussi Sorolta tuli myöskin oikein hieno setti. Yllättävää oli myöskin se että kuinka hyvin tuollaiseen ihan perus baarikansaan upposi kunnon trance. Sillä pienellä tanssilattialla riitti porukkaa koko illan ajan ja porukka veti oikein kiitettävästi kädet kohti kattoa illan loppuun asti. Kahdet hyvät bileet Spacehousen porukalta 12 tunnin sisään. Jatkakaahan samaan malliin *joo*
Max_

Posts: 236

#7 • • Max_ Spacehouse
oli kyllä mahtavaa!! kiitosta vaan kaikille kemuttajille!*aplodit*
_Dj_Street_

Posts: 1,506

#8 • • _Dj_Street_ Spacehouse Resident
Bileet oli kyllä tääl aivan mahtavat, en ois uskon et porukka tanssiin noinkin hyvin tuota trancea perus baaris mutta aina on hyvä kun uusia yllätyksiä tulee vastaa :) kiitos kaikille jotka olitte paikalla :) kiitos ravintola armas ja poppoo :)
Holle

Posts: 793

#9 • • Holle Beach X Member
Kiitoksia bilettäjille ja järjestäjille!! Pitkä päivä oli takana ja meikä alkoi hyytymään jo ennen tätä keikka. Onneks pääsin suihkuun ja pieneksi hetkeksi lepäilemään ennen Armasta...ja johan taas maistui soittaminen. Hauskaa oli!!