FLOW -ENNAKKOKLUBI 9.7.2010 @ Helsinki

3 posts, 1 page, 1,388 views

FlowFestival

Posts: 53

#1 • • FlowFestival
20100623-qr9sphags3g5idbkqj4s72tks9.png

Flow-ennakkoklubi
YK (Pohjoinen Rautatiekatu 21)
Pe 9.7. klo 22-04

Flow Festivalin ennakkoklubi järjestetään Helsingin Pohjoisen Rautatiekadun YK-klubilla perjantaina 9. heinäkuuta. Lavalle nousevat uuden diskon kansainvälisesti arvostetuimpiin tekijöihin kuuluvan Permanent Vacation -levymerkin DJ:t, kotimaisen jazzin huippunimiin kuuluva Dalindeo sekä kotimaisen elektronisen musiikin luottonimi Roberto Rodriquez.

Permanent Vacation on müncheniläinen levy-yhtiö ja tuottaja-DJ -kaksikko, joka kuuluu viime vuosina vahvasti nousseen diskon uuden aallon huippunimiin. Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvat Permanent Vacation -DJ:t ovat nousseet maailmanmaineeseen useiden viime aikojen suurimpien klubihittien (mm. Tensnake "Coma Cat", Azari & III "Reckless With Your Love") julkaisijoina, näkemyksellisinä tuottajina sekä myös ensiluokkaisina DJ:nä. Nyt saksalaisduon osaamisesta päästään vihdoin nauttimaan Suomessakin.

Alkuvuodesta toisen albuminsa Soundtrack for the Sound Eye julkaissut Dalindèo lukeutuu kotimaisen jazzin uuteen kansainvälisesti arvostettuun kärkikastiin. Valtteri Pöyhösen luotsaaman sekstetin musiikki on omaperäistä ja energistä, ja yhtye on kahden albumin mittaisen uransa aikana onnistunut myös uudistamaan soundiaan menestyksekkäästi. Tuoreella albumillaan Dalindèo esitteli uuden, elokuvallisissa sävyissä soivan äänimaailmansa.

Roberto Rodriguez on eräs kotimaisen elektronisen musiikin pioneereista. Jo vuosia alansa eturintamassa vahvaa työtä tehnyt tuottaja on viime aikoina saanut mukavasti huomiota myös kansainvälisissä musiikkipiireissä, julkaistuaan uutta musiikkiaan saksalaisen Compost Black Labelin kaltaisilla arvostetuilla levy-yhtiöillä.

Laadukkaan vierailijakolmikon lisäksi Flow’n klubilla mukana ovat festivaalikollektiivin omat DJ-nimet Anonymous, Lil Tony, Mekaanikko, Katerina ja Matti Nives, joista kukin kuuluu helsinkiläisten klubipiirien aktiivisten hahmojen joukkoon.


LIVE:
Dalindèo
Roberto Rodriquez
DJ's:
Permanent Vacation (DE)
+ Flow Festival DJ's Anonymous, Lil Tony, Mekaanikko, Katerina & Matti Nives

Liput: 5 € ennen klo 23, 9 € jälkeen

www.flowfestival.com
mekaanikko

Posts: 1,176

#2 • • mekaanikko don selecta
Hot tip! Tänään! Jos dise maistuu niin Permanent Vacation on (itse festarille tulevan Aeroplanen ohella) ehkä parasta saantia sillä osastolla tällä hetkellä. Myös Roben diselive kiinnostaa. Ja jos ei dise maistu niin alakerrassa jazz, lattari, indie, house, hiphop ym. eklektistä sekoilua. Vapaa pääsy ennen klo 23 ja nopeimmille ilmaista juotavaakin. Tyle!

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia

GERTY

Posts: 411

#3 • • GERTY
kesän eka viikonloppu kaupungissa. tämäpä kuullostaa juuri meiksin jutulle ->