Club YK presents Cosmic City w/ Radio Slave (DE) & Gerd Janson (Running Back, DE) 17.7.2010 @ Helsin

7 posts, 1 page, 1,913 views

Kuudes Aisti

Posts: 150

#1 • • Edited Kuudes Aisti

--
Its all about good music!

GERTY

Posts: 411

#2 • • GERTY
voi jee mikä päivä lauantaista tulee *känni*
eiköhän me tänne huojuta pikku risteilyjen jälkeen!
Lil Tony

Posts: 775

#3 • • Edited Lil Tony Cosmic City Survivor
Radio Slave palaa kaupunkiin. Matt Edwards aka Radio Slave vieraili ensimmäistä kertaa Suomessa Flow:ssa 2009. Radio Slave on ylivoimaisesti oman genrensä eli tech housen isoin nimi tällä hetkellä, niin levymyynnillisesti kuin buukkaustenkin suhteen. Super kiireinen tuottaja ja dj on erittäin monessa projektissa mukana. Quiet Village on ehkä se tunnetuin niistä. Radio Slaven uusin alias on The Machine, josta ensimmäinen sinkku " Fuse" julkaistiinkin Dixonin Innervisions labelilla keväällä 2010. Innolla odotamme The Machine albumin julkaisupäivää joka ilmestyy Rekids labelilla. Lauantaina tullaan kuulemaan ensimmäistä kertaa tältä albumilta lohkaistuja sinkkuja. Hyvin tuotettua monipuolista Afrikka-henkistä tech housea, joka on sorvattu räjäyttämään tajuntaa tanssilattialla. Lauantai illan isoimmat reaktiot tanssilattialla on odotettavissa siis The Machine tuotannosta.

Gerd Janson soittelee uusia tuulia Running Back labelilta. Gerdin levylaukku onkin varsinainen aarrearkku. Työnsä puolesta Gerdille lähetellään kaikki levyt maan ja taivaan väliltä ensimmäisenä. Musiikki journalisti ja tämän hetken kuumimman labelin omistajan on helppo hymyillä, kun helmiä tippuu postiluukusta päivittäin. Näitä helmiä tarjolla tänä launtaina. Gerd soittelee myös perjantaina, mutta lauantain musiikki poikkeaa suhteellisen radikaalisti perjantain menosta. Cosmic City meno pääsalissa edustaa tulevaisuuden musiikkia.

Kellarissa määrää tyyleistä ja tahdeista Top Billin maestron Sir Neniksen kanssa Nick Catchdubs joka on perustanut A-Trakin kanssa arvostetun monipuolisen Fool's Gold labelin. Kellarin musiikki tulee olemaan laajalla skaalalla tanssimenoa hip hop asenteella soitettuna. Jos Eli Escobar muutama viikko sitten sytytti selektiollaan niin Nick Catchdubs räjäyttää.


http://www.running-back.com
http://www.myspace.com/runningbackrecord
http://www.residentadvisor.net/dj/radioslav
http://www.myspace.com/rekid
http://www.catchdubs.com
http://www.foolsgoldrecs.com

--
Jazz Is a Teacher

Aurinkoneiti

Posts: 4,793

#5 • • Aurinkoneiti
*tanssittel* *aplodit* siis kiitokset mahtavasta musasta. Tosin odotin eri tyylistä musaa Radio Slavelta. Olisi ollut mukavaa, jos valoja olisi käytetty rohkeammin.
Mai

Posts: 374

#6 • • Mai Villikisu
Olipa kiva ilta kaikinpuolin, vaikka musa ei ollut ihan lemppariani. Siltikin pilkkuun asti viihdyttiin ja oikein mukavaa oli! Kiitokset seuralle! *hymy*