Fantasia Pre-Party : INFEKTO vs DECK JAGGER 21.7.2010 @ Seinajoki

5 posts, 1 page, 1,721 views

C-Hill

Posts: 1,141

#3 • • C-Hill Syna / Deck Jagger
Nonni, nämäkin lähestyy joten pieni muistutus on paikallaan - hra INFEKTO on tulossa kylään... ja tapahtuma on ILMAINEN! Free of charge, ei maksa mittääääään! *super*

KARMA_FANTASIAPREPARTY_web.jpg

Tulevan FANTASIA-tapahtuman lämmittelybileet pidetään kahtena peräkkäisenä keskiviikkona Seinäjoen Karmassa ja Vaasan Skylla.

Tapahtumassa myydään halvimpia mahdollisia ennakkolippuja kesän kuumimpaan ja kosteimpaan klubikokemukseen, FANTASIAAN, jossa 15 Suomen huippu-dj:tä soittavat Vaasan kylpyläparatiisi Tropiclandiassa. Lippuja saa näistä lämmittelybileistä huokeaan tasarahahintaan : 20 EUR!

Seinäjoen bileisiin saapuu yksi kiistämättä Suomen suosituimmista tiskijukista, pyörryttävän kovista party-seteistään ja hävyttömän kovista biiseistä ja remixeistä tunnettu, YleX:n DJ-ohjelmastakin tuttu INFEKTO alias RICO TUBBS. Paikalla ovat myös SJK:ta edustamassa DECK JAGGER sekä JUSH, joilta kuullaan groovaavia kesäralleja ja ehkäpä jotain rankempaakin.

Seinäjoellahan on tällä samalla viikolla Vauhtiajot, joiden aikaan kaupungissa on totutusti vilskettä - kannattaa tulla siis ottamaan alkuvauhdit kesän ensimmäisistä Fiksaatioista ja pokata itselleen mukaan lippu FANTASIAAN! :)
Jush

Posts: 103

#5 • • Jush
Jush Mosh!

--
DJ, Graphic design