Summer SÅINT with JOONAS HAHMO

  From until   Tickets 2€   Age limit: 18  
Ravintola Bepop, Kotka  
house, trance

Joonas Hahmo, Daniel Braun, René Patrick, Urmaz

Summer SÅINT with JOONAS HAHMO


Summer Såint- kuuma kesäklubien sarja jatkuu jälleen Kotkan Sokos Hotel Seurahuoneen Bepop-ravintolassa. Kesän aikana nähdään Kotkassa monia Suomen huippudj.tä, sekä kuullaan myös paikallista dj-osaamista. Viime kesänä startanneet Såintin kesäklubit otettiin hyvin vastaan alueen bilekansan keskuudessa ja tahti ei tänä vuonna ainakaan hidastu. Nyt Såint:lla onkin kunnia toivottaa jälleen tervetulleeksi mies Tampereelta, eli Joonas Hahmo! Edellisen kerran vuonna 2009 Spacehouse-bileissä Kotkassa soittanut Joonas on näiden kahden vuoden aikana noussut Suomen proge/house-tuottajien kirkkaimpaan kärkeen.

Kesä on täällä - ole sinäkin!


2548272242_4f808e1fc8.jpg


Jos Suomesta pitäisi kertoa yksi asia, se voisi olla Joonas Hahmo. Vaikka Joonas on vasta 26vuotias, on hän yksi Suomen kuumimmista elektronisen musiikin vientituotteista. Vuonna 2004 hän aloitti uransa Alt+F4 ja Avanto trance-aliaksilla ja saikin heti tunnustusta taidoistaan, sekä ennen kaikkea levytyssopimuksen superlabeli Anjunabeatsin kanssa.

Ensimmäinen Joonas Hahmo-nimellä julkaistu raita näki päivänvalon vuonna 2006. Se oli nimeltään The Fusion ja se julkaistiin Ava Recordingsilla. Biisiä soiteltiin kilpaa niin ASOT:issa, kuin Global Dj Broadcast ja Trance Around The World-radio-ohjelmissakin. Markus Schulz sisällytti The Fusionin myös vuoden 2006 Ibiza-kokoelmalleen.

Kun peli oli isojen poikien liigassa saatu mukavasti auki, olikin hyvää aikaa keskittyä tuotantoskilssien hiomiseen. Uniikki, tuore ja sähköinen ovat muutamia adjektiiveja, joilla Joonas Hahmon musiikkia on luonnehdittu. Se on oiva keitos vanhaa pianohousea, progea ja myös elektrompiakin sävyjä, vaikka sen sanan liittäminen talomusiikkiin lähenteleekin valtiorikosta.

Vuonna 2008 Joonas Hahmo julkaisi ehkä uransa tämän asti upeimman antheminsa, Cocktail Barin Anjunadeep-labelilla. Biisi sai supporttia trancen ykköskentältä, herroilta Tiësto, Armin van Buuren, sekä Paul van Dyk, Above & Beyondia unohtamatta. Ja kuinka monet etkotkin on miehen musiikilla viritelty, kun cd-soittimeen on ennen bileitä eksynyt Ministry of Sound - Clubber's Guide 2009, tai Anjunabeats Volume 6-kokoelmat, joilta siis biisi myös löytyy.
Cocktail Barin jälkeen päivänvalon ovat nähteet seuraavat kovat klubiraidat: Tampere by Night, Radiance, Brainflush, sekä Break the sky muutamia mainitaksemme.

Mutta tottakai, koviten Joonas rokkaa livenä ja hän on päässytkin keikalle moneen maahan Ranskasta Saksaan, Tsekeistä Venäjälle...tänä iltana hän soittaa Teille ja vain teille Kotkan Seurahuoneella.


:: BRAUN BROS (wednesday?)

http://i367.photobucket.com/albums/oo120/Rene_Braun/renepatrick6.jpg

Helsinkiläistynyt ex-kotkalainen René Patrick sai ensikosketuksensa levysoittimiin vuonna 2002. Alkuaikojen esikuva ja vaikuttaja hänelle oli oma isoveli, jonka tapaan myös René alkoi kierrellä soittamassa eri ravintoloissa.

Ravintoladeejiin työ osoittautui hyväksi tavaksi kartuttaa tiskijukan taitoja. Pitkät illat eri ravintoloiden dj-kopeissa opettivat tanssilattian lukua ja miksaamista. Pian kuitenkin normibaarien musiikkilinjaus ja asiakaskunnan toiveet alkoivat olla ristiriidassa omien mieltymysten kanssa ja näin René kiitti, kumarsi ja siirtyi dj:nä enemmän harrastuspuolelle. Myös paikallinen klubielämä alkoi kiinnostaa lisääntyneen vapaa-ajan myötä.

Ensimmäinen klubikeikka tapahtui vuonna 2005 miltei legendaarisessa Das Bootissa Kotkan Kantasataman Majakka-alus Rellussa. Paikassa, josta monen muunkin kotkalaisen tiskijukan ura ja harrastus on lähtenyt liikkelle. Ja kenenpä muun kanssa hän tuon keikan olisi soittanut kuin veljensä. Seuraavana vuonna plakkarissa oli jo seitsemän keikkaa niin Kouvolassa, Kotkassa, Helsingissä kuin Lappeenrannassakin. Lepposia housekemuja, miittejä, ug-hässäköitä.

2007 syksyllä starttasi ravintola Meriniemen tiloissa Kotkan alueen ensimmäinen keskiviikko-klubi wednesday?, jossa René soitteli residenttinä. ”wednesday?” keräsi kotkalaisia klubbaajia rennon illanvieton äärelle ja näin samalla myös kuulemaan Renén soittoa, johon alkoi alun talomusiikin jatkeeksi tulla myös electrompia sävyjä. Tällä hetkellä hänen tyylinsä onkin enemmän sekoitus electroa, progea ja tech-housea ripauksella breiksiä.

2008 jätti René viimein satamakaupungin pölyt taakseen ja lähti etsimään uusia tuulia pääkaupunkiseudulle. Samalla keikkalistaan lisättiin myös esiintyminen Beatrootissa. Tamperelaisen Force-klubin järjestämässä dj-kilpailuissa hän oli yksi neljästä, jotka saivat keikan Force / Revenge Of The Dark Lord- kemuissa ja näin oli myös ”Mansesteri” valloitettu.

[IMG]http://spacehouse.nn.fi/kuvat/Muuta/daniel1.jpg/full[/IMG]

Rinnalleen René saa vanhan "taisteluparinsa" Daniel Braunin. Tämä kaksikko nähtiin usein soittamassa miltei legendaarisissa Das Boot-bileissä Kotkan kantasatamassa. Alussa Daniel Braunin tyyli oli house, mutta sittemmin hänen soundiinsa on tullut mininal, techno ja jopa kesäisiä progesävyjä. Aina tyylikästä ja groovaavaa. Nyt onkin hienoa kuulla, mitä veljekset saavat aikaan, kun pitkästä aikaa heidät nähdään yhdessä deckien ääressä.


:: URMAZ (Resident)

:: Paikka:
Ravintola Bepop@ Kotkan Sokos Hotel Seurahuone

:: Aika:
Keskiviikko 9.6.2010 kello 22-04

:: Liput:
2 euroa koko illan sisältäen narikan

:: Ikäraja:
K-18

:: Yhteistyössä:
Kopparberg, Boardstock, Offsetpaino Westman, Tekniset, NewEx, Red Bull, Pixtime, Maxin.TV, LG, Corona

:: Jotain muuta, mitä?
Funcard, sekä vihreä S-Etukortti on kovaa valuuttaa tiskillä tälläkin kertaa..