Lohisoitto Bujashaka w/ TV OFF, Felix Zenger, Polar Soul, Supertyyli 5.6.2010 @ Kotka

7 posts, 1 page, 3,245 views

Bujashaka

Posts: 34

#1 • • Edited Bujashaka
bujashaka_lohisoitto_pien.jpg

LOHISOITTO
BUJASHAKA


Ravintola Kairo
5.6.2010
21:00 – 04:00
Liput 10€
K-18

Äänentoisto : HAD Audio
Valotekniikka : AK Sound and Music Service
Valosuunnittelu ja toteutus : Silto Lights
Erikoistehosteet : Pyroman

Ennakkoliput pian myynnissä POMP Divarissa, Populuksen vieressä!

tvoff_pien.jpg

TV OFF

TV Off on vuonna 2008 perustettu värikäs kotimainen elektro-pop kokoonpano, jonka muodostavat räjähtävän hyperaktiivinen laulaja Sara ja ilmeetön konemies Markku. Kaksikkoa kuvailtiin tuoreen keikan jälkeen lausahduksella "Sophie-Ellis Bextor tapaa Mobyn".

Yhtye on kerännyt lyhyessä ajassa huomiota osakseen - jo muutamien esiintymiskertojen jälkeen vuonna 2008 he olivat ehdolla Bassoradion vuosittaisessa gaalassa vuoden tulokkaiksi, esiintyivät Flow-festivaalilla ja heidän musiikkiaan on päätynyt isojen lumilautaleffojen soundtrackeille. Yhtye on ehdolla Vuoden Tulokas- kategoriassa Bassoradion gaalassa myös tänä vuonna.

Tulevaisuus näyttää lupaavalta kansainvälisesti, sillä bändi on jo varmistettu esiintymään mm.Iso-Britanniaan, Tokioon ja Berliiniin. Debyyttialbumi "Music Machine" julkaistaan 12.5.


http://www.myspace.com/tvoff

felix_zenger2_pien.jpg

FELIX ZENGER

Felix Zenger (s. 1986) aloitti pianonsoiton 5-vuotiaana, ja kiinnostui myöhemmin musiikkiopistossa myös jazz- ja rytmimusiikista. Hän alkoi jäljitellä ja yhdistellä erilaisten soitinten ääniä noin 16-vuotiaana, ja tutustui tätä kautta lopulta hip hop -kulttuuriin.

Tällä hetkellä hän opiskelee Helsingin Pop & Jazz konservatoriossa pääaineenaan beatboxaus – ensimmäisenä ja ainoana oppilaana maailmassa. Hänen opettajinaan ovat rumpalit, laulajat ja muut muusikot. Oman arvionsa mukaan Felix hallitsee noin 1000 erilaista ääntä tai niiden yhdistelmää.

Felix on esiintynyt monien kansainvälisten huippumuusikoiden kanssa (mm. James Brownin bändi J.B.’s, yhdysvaltalainen hip hop-DJ Qbert, Defunkt-yhtyeen perustaja ja pasunisti Joseph Bowie, Lew Soloff (Blood, Sweat & Tears), kalifornialainen hip hop-duo The Coup jne.). Lisäksi hän on vieraillut lukuisten kotimaisten huippumuusikoiden levyillä ja keikoilla.

Sooloprojektien lisäksi hän kuuluu tällä hetkellä myös Iiro Rantala New Trioon sekä vierailee vakituisesti Don Johson Big Bandin keikoilla.

Hän on esiintynyt muutaman vuoden kuluessa mm. Australiassa, Meksikossa, Japanissa, El Salvadorissa, Singaporessa, Ranskassa, Espanjassa, Venäjällä, Saksassa, Itävallassa, Virossa, Liettuassa, Englannissa, Tanskassa, Koreassa ja Kiinassa. Felix esiintyi Euroviisujen semifinaalin avajaisissa yli 150 miljoonalle katsojalle ympäri maailmaa toukokuussa 2007.

Tällä hetkellä hän työstää ensimmäistä sooloalbumiaan, joka ilmestyy lokakuussa 2010. Marraskuun alussa hän esiintyy erikoisvieraana Lauluyhtye Rajattoman kanssa yhteisellä levynjulkaisukiertueella.


http://www.felixzenger.com/
http://www.myspace.com/felixzenger

polar_soul_pien.jpg

POLARSOUL

Polarsoul on tuottaja, radiotomittaja ja dj. Vaasasta alunperin kotoisin oleva tiskijukka on kouluttautunut ääni-insinööriksi Lontoon SAE- koulussa ja tuottanut suuria suosiota saavuttaneita mixtapeja. Hänen settinsä ovat vauhdikkaita, teknisesti erinomaisia ja sisältävät musiikkia yli tyylilajien rajojen. Tästä todisteena Polar Soul valittiin vuonna 2009 vuoden klubi-dj:ksi Funk Awardseissa.

http://www.myspace.com/polarsoul

supertyyli_pien.jpg

SUPERTYYLI

Supertyyli on Suomen nousevia dj-kykyjä, joka on osoittanut kykynsä monilla maamme kuumimmilla klubeilla kuten Top Billin, Off The Hook ja Flow -festivaaleilla. Supertyyli pyörittää Turussa, yhdessä Double M:n kanssa T.G.I. Wednesday- klubia. Hänen laaja tyylinsä kattaa kaiken hip-hopista, drum n bassiin ja powerpoppiin, ja voidaanpa hänen seteissään kuulla paljon omia remiksejä ja vaikka musiikkia Mega Man- peleistä.

http://www.myspace.com/djsupertyyli

Yhteistyössä:

http://www.pasaati.fi
http://www.kirjapaino.org
http://www.kotkanleffat.fi
http://www.funkyjungle.com
http://www.newex.fi
http://www.pyro.fi
http://www.aksound.com

ja tsekkaapas videomainoksia edellisistä illoista:


&
&

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

Bujashaka

Posts: 34

#3 • • Edited Bujashaka
Bujashaka, Keston Ry:n häiriintynyt serkku, on kovaa vauhtia valmistautumassa kevään ja tämän kauden viimeiseen tapahtumaan. Tässä infopaketti kaikenlaisesta pienestä ja suuresta:

TV OFF ja FELIX ZENGER

Emme voi olla vielä linkkaamatta teille paria youtube pätkää illan artisteistamme:

& *sydän* TV OFF *sydän*

*sydän* Felix Zenger *sydän*

BLACK IS THE NEW YELLOW!

Uudet mustat Bujashaka t-paidat ovat nyt ennakkotilattavissa. Tilauksia voi tehdä osoitteeseen [email protected]. Samoin lauantain kemuissa voi tehdä myös ennakkotilauksen. Paidathan kustantivat 15e.

KEKY-KORTTI

Bujashakaa pyörittää Kotkan Elävän Kulttuurin Yhdistys Ry (KEKY). Jos olette nauttineet audiovisuaalisista illoistamme ja haluatte kannustaa ja tukea toimintaamme, teillä on nyt mahdollisuus liittyä tukijäseneksi yhdistykseemme. Kalenterivuoden tukijäsenyys maksaa 10e. Toimitamme teille KEKY:n Bujashaka kortin, joilla on mahdollista saada erinäisiä etuja. Kesto-kortin tapaan hanaolut halvemmalla Bluesta, Albertista sekä Kairosta.

Kuuma vinkki: Liittykää jäseneksi Lohisoitto Bujashakan sisäänpääsyn yhteydessä ja sisäänpääsymaksu puolittuu!

TERASSI

Bujaterassi aukeaa näillä näkymin 15:00. Terassisoitteloihin ei sisäänpääsymaksua! Jos ilma on kurja ja sateinen niin terassisoittelot hoidetaan sisätiloissa aulabaarissa. Tervetuloa etkoilemaan seuraavien artistien parissa:

*Fried Monk*

Fried Monk on Helsinkiläisen Pow-Wow- klubin kantavia voimia. Hän soittaa klassikoita ja harvinaisuuksia funkin, afrobeatin, jatsin ja soul- musiikin saralta, ja lähes poikkeuksetta 7"- vinyyliltä.

*Ceemon & Hege*

Ceemon ja Hege ovat varmasti monelle kotkalaiselle tuttuja tiskijukkia. Monesti Yellarin Kellarissa, ja ensimmäisissä Bujashakoissa, soittaneet Ceemon ja Hege ovat luvanneet tuoda parhaimistoa rapin, funkin ja reggaen saralta.

*Huicca*

Huicca, moderni kolmehenkinen duo soittaa terassille sopivaa chillout-settiä erikoisella ja omalaatuisella tyylillään, mitään keinoja kaihtamatta. Mukana mm. skrätsäystä ja beatboxausta.

Huicca on Max Paananen, Juho Roslakka and Pekko Haimi.

*Adam Kadmon*

Monet uskovat, että uusi aikakausi sarastaa ihmiskunnalle. Kyseessä on aikakausi, jolloin rauha ja tyyneys tulevat vallitsemaan. Uusi maailma, jossa uudenlainen ihminen tulee kävelemään maapallolla. Tämä ihminen on Adam Kadmon

AIKATAULUT!

ja illan aikatauluja (jotka ovat suuntaa antavia) niistä kiinnostuneille

Terassi:

15:00 - 15:30 Adam Kadmon
15:30 - 16:30 Huicca
16:30 - 17:30 Adam Kadmon
17:30 - 21:00 Ceemon & Hege, Fried Monk

Sisätilat:

21:00 Supertyyli
n. 23:30 Felix Zenger
n. 00:00 TV OFF
n. 01:00 Polar Soul

--
9.4.2011. SuomiSpezial V2.0. /w Liljan Loisto, Milla Lehto, Orion, Pekko Haimi yms.

Sampson

Posts: 634

#4 • • Sampson Bujashaka
Huomenna Bujashaka promotilaisuus toriterassilla markkinoiden sydämessä. Aloitellaan virallisen Lohisoitto päiväohjelman jälkeen n. 12:30 ja jatketaan ainakin muutama tunti.

Soittamassa levyjä

Timbuktor,
Adam Kadmon,
Ceemon ja Hege

Esitellään siellä myös uudet Bujapaidat ja nautitaan ja chillataan markkinafiiliksestä! Tulkaahan piipahtamaan,

don't be a stranger *sydän*

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka

Pekko Haimi

Posts: 282

#5 • • Pekko Haimi Our Stolen Theory / Beach X
Buja!

Tuli saavuttuu mestoille aika myöhään ni meni suurinosa artisteista hiukan ohi, mutta Polarsoul tiputteli kyl kovaa settiä.. Myös loungessa meno ylty sopivan riehakkaaksi, harmi et siellä musa vaan loppu kesken illan..

Ja äänentoisto oli aivan mieletön fiffiuhh, hyvä HAD Audio ja Karri!

Ens kertaa!
Sampson

Posts: 634

#7 • • Sampson Bujashaka
Hieno juttu lauantain tapahtumasta tän päivän Kymen Sanomissa:

www.bujashaka.net/kymari/Kymari070610_etu.JPG
www.bujashaka.net/kymari/Kymari070610_sisä1.JPG
www.bujashaka.net/kymari/Kymari070610_sisä2.JPG

Kiitokset kaikille paikallaolijoille. Pikkuhiljaa alkaa toipumaan tapahtumasta, oli aika raju repäisy.

Supertyyli oli kyl meiksille illan kovimpien kiksien antaja. Mielettömän taitava kaveri. Ja Felixin ja Supertyylin skrätsäys-beatboxaus Felixin setin lopussa oli kyllä sitä itteään, Bujashakaa!

--
It soul good, bros and hos
-Bujashaka