Funky Elephant 16 17.4.2010 @ Helsinki

7 posts, 1 page, 2,531 views

FunkyAmigos

Posts: 59

#1 • • FunkyAmigos
Funky Elephantin lipunmyyntitilanne näyttää ennätyksellisen kiivaalta, kun vain reilu kaksi viikkoa odotusta on jäljellä. Don't sleep!

Tiketti, mbar, Lifesaver, Stupido, Äx & 10, kyllä te tiedätte.

Tässä vielä pari liveklippiä odotusta helpottamaan.

Savvy Brothers Bandin kvartettiversio The Contender -biisistä.


Dalindèo - Menina-no-Parashuto


Tämä keikasta toiseen tanssilattiat liekkeihin laittanut hitti tulee ladattavana bonuksena Dalindèon Sountrack for the Sound Eye -albumin vinyyliversion mukana, joka ilmaantunee kauppoihin aivan näinä hetkinä.

Lähiaikoina on luvassa kiihtyvällä tempolla mielenkiintoista kuultavaa tulevalle festarikansalle, kun kammasta piikit vähenevät. Pysykää kanavilla.
am:pm

Posts: 131

#2 • • Edited am:pm
Tiketin sivustoilla on ilmennyt teknisiä ongelmia.

Tämän ei kuitenkaan tarvitse vaikuttaa Funky Elephant lipun hankintaan, sillä lippuja voi ostaa normaalisti edelleen suoraan Tiketin toimipisteestä, sekä muista lipunmyyntipisteistämme (mbar, Stupido Shop, Levykauppa äx, Lifesaver & Helsinki10). Myös internet lipunmyynti toimii Tiketissä. Alla selvennys tilanteesta ja toimintaohjeet netti-palvelua käyttäville asiakkaille.

Tiketiltä tullutta informaatiota:

"Palveluntarjoajamme mainoshallintaohjelmaa vastaan tehdystä hyökkäyksestä johtuen Google on virheellisesti luokitellut sivumme vaaralliseksi.
Tiketin sivuja on turvallista käyttää, mutta se toimii tällä hetkellä vain Internet Explorer (PC) ja Opera (Mac) –selaimilla tietokonetyypistä riippuen."

Eli käyttämällä yllä mainittuja selainohjelmia ja ohittamalla tiketin sivustolle loggauduttaessa googlen välittämän varoitusilmoitukset pääsee asioimaan normaalisti Tiketin sivustoille. Itse hyökkäys ja mahdolliset viruslähteet on jo Tiketin mukaan poistettu ja mitään riskiä ei heidän mukaansa ole sivustoille loggautumisessa.

"Mainoshallintaohjelma on nyt poistettu käytöstä ja tilanteen korjaamiseksi tehdään kovasti töitä, mutta emme valitettavasti osaa tällä hetkellä sanoa kuinka nopeasti ongelma saadaan korjattua. Tiedotamme asiasta heti kuin mahdollista. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa."

Googlea tavoitellaan par aikaa aiheen tiimoilta. Ongelman ratkaisun löytyminen lienee siis vain ajan kysymys.

Ystävällisin terveisin,
Funky Elephant

Ystävällisin terveisin,
Funky Elephant
FunkyAmigos

Posts: 59

#3 • • FunkyAmigos
Elefantti saapuu kaupunkiin vain vajaan viikon päästä. Tätä odotellessa meillä on vielä viimeiset säädöt menossa parhaiden mahdollisten bileiden varmistamiseksi. Ensi viikolla tulee vielä radiovierailua ja parit skabat, joissa voitte voittaa lippuja, mikäli olette vielä ilman. Ei kuitenkaan kannata jäädä juurikaan arpomaan lippujen kanssa, sillä ennakkomyynti on vilkkainta mitä festarilla on ollut.

Itse asiaan, musiikilliseen antiin, voi tutustua myös Funky Amigosin streamikanavalla SwiftFM -palvelussa osoitteessa http://www.swift.fm/funkyamigos/ Otteita tarjonnasta luvassa parin lisäbiisin verran joka päivä ennen festaria.

Ohjelmasuunnittelusta vastanneen Joonas Kervisen näkemyksen tulevaan voi käydä lukaisemassa Skenet -palvelussa osoitteessa http://www.skenet.fi/index.html?menuid=364&aid=2689

Mukavaa viikonloppua!
FunkyAmigos

Posts: 59

#4 • • FunkyAmigos
Funky-fanfaareja Metro FM:llä ke 14.4. klo 9

Elefanttitunnelmiin voi festariviikolla virittäytyä jo keskiviikkona, kun tapahtuman tuottaja Aleksi Myllykoski sekä mahdollisesti joku muu Funky Amigosin väestä vierailevat Metro FM:n aamushowssa klo 9-10. Luvassa ennakkotunnelmia kulissien takaa ja tuttuun tapaan mehevää soundia Funky Elephantin hengessä. Ohjelmaa juontavat Kimmo Sainio & Juha Perälä. Metro FM kuuluu Helsingissä taajuudella 95,2 Mhz ja Keski-Uudellamaalla 91,6 Mhz sekä internetissä osoitteessa http://www.metrofm.fi.
FunkyAmigos

Posts: 59

#5 • • FunkyAmigos
Funky Elephant saatiin startattua täpötäydessä mbarissa mahtavissa tunnelmissa, The Blassicsin, yllätysesiinyjä, losangelesilaisräppäri Matren, sekä Helsinki Rooftop Ninjasin pidettyä tunnelman todellakin katon rajassa, ellei jopa sen päällä.

Viime päivien tulivuorenpurkaus Islannissa on levittänyt ilmaan vulkaanista tuhkaa, jonka myötä ilmaliikenne ympäri Eurooppaa on pahasti häiriintynyt ja osittain keskeytetty. Myös Etelä-Suomea koskeva lentokielto on päätöksen alla.

Funky Elephantin ulkomaisten esiintyjien osalta tämä nk. force majeure -tilanne saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa muutoksia, mutta toistaiseksi etenemme alkuperäisen suunnitelman mukaisesti. Dalindèon seurassa vieraileva intialaislaulajatar Bajka esimerkiksi on saapunut jo tänään torstaina Suomeen ja nähdään festarilla. Muiden ulkomaisten esiintyjien tilalle haetaan mahdollisuuksien mukaan korvaavia esiintyjiä lähialueilta, mikäli siihen on tarvetta. Näillä näkymin lentokielto päättyy viimeistään lauantaihin mennessä.

Seuraamme tiiviisti kaiken aikaa tilannetta ja tiedotamme lisää heti, kun tiedämme enemmän. Liput ovat normaalisti yhä myynnissä kaikissa lipunmyyntipisteissämme.

Lisätietoa:
http://www.finavia.fi
http://www.yle.fi

P.S. Perjantain Tavastian esiintyjistä Plutonium 74 on illan houstin Njassan vieraana Radio Helsingissä klo 14. Kuuntele bändin viimeisimmät vibat ennen illan keikkaa. Taajuus on Helsingissä 88,6 MHz, pääkaupunkiseudulla 89,4 MHz, Welhon kaapelissa 104MHz, tai http://www.radiohelsinki.fi
FunkyAmigos

Posts: 59

#6 • • FunkyAmigos
Koska Suomen ilmatila tulee viimeisimpien tietojen mukaan olemaan suljettu ainakin sunnuntaihin saakka, brittiryhmä The Herbaliser Bandin esiintyminen Funky Elephantin lauantaissa peruuntuu, koska bändiä on mahdoton saada ajoissa maahan. Valitamme yhdessä bändin kanssa tätä poikkeuksellista force majeure -tilannetta ja toivomme kaikilta ymmärrystä. Lauantain pääesiintyjäksi on kiinnitetty Suomen kovimpiin live-ryhmiin lukeutuva Asa & Jätkäjätkät, joka tulee koko bändillään huipentamaan tämänvuotisen festarin kotimaisin voimin. Dalindèon seurassa vieraileva Bajka tullaan myös näkemään suunnitellusti lavalla lauantaina, koska hän saapui Suomeen jo torstaina. Lauantai on siis yhä korkeita odotuksia täynnä, jotka tullaan varmasti täyttämään niin hyvin kuin suinkin näissä oloissa on mahdollista. Lippuja molemmille illoille myynnissä vielä myös ovelta.
FunkyAmigos

Posts: 59

#7 • • FunkyAmigos
Ovilipusta lauantaina 2 euron alennus

Lauantain Funky Elephantin ohjelmamuutokset aiheuttavat harmia ja ylimääräisiä kuluja itse kullekin, Funky Amigos mukaan lukien. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että ilta ei missään vaiheessa ole ollut vain yhden yhtyeen show vaan ohjelmassa on yhä toinen toistaan mahtavampia ja mielenkiintoisia esiintyjiä Suomesta ja myös ulkomailta. Pieneksi hyvitykseksi tapahtuneista muutoksista lauantailipun hinta on päätetty pitää tänä iltana ovella samanhintaisena (24 e) kuin ennakkoliput eli 2 euron lisämaksuun ei tarvitse kenenkään varautua. Tervetuloa festarille ennakkoluulottomasti viihtymään Suomen korkeatasoisimpiin lukeutuvien rytmiorkesterien ja funkkaavan Elefantin seurassa!