Sunday Fun 11.10.2009 @ Tampere

5 posts, 1 page, 1,531 views

Traba

Posts: 157

#1 • • Traba [Säde, Battle Royale, Brothers in Techno]
Taas tuli vietettyä iltamat kavereiden kanssa paskaa jauhaessa ja Yatzin kera (atm omaan Sunday Fun virallisen high scoren tietääkseni :P). Lisää tätä kiitos :)

Mutta nyt on annettava myös sitä huono palautetta, koskien musiikin voluumia. En tiedä muista, mutta ainakin meiän seurue on useamman kertaa pitänyt voluumin tasoa aivan liian kovana. Normaalia keskustelua ei pysty paikotellen harrastamaan, vaan joutuu huutamaan ja koko chillout meiningistä menee maku. Ihan ok jos olisi tarkoitus juoda perseet tai aloitella toista baaria varten, mutta imo musiikkikin on vääräntyyppistä sitä varten.

Joten näin pienenä parannusehdotuksena: voluumin tasoa voisi laskea pykälän tai toisenkin, ettei tarvitse huutaa kun yrittää keskustella ja chillout-musiikista ei lähtisi fiilis :)
Laskeuma

Posts: 240

#2 • • Laskeuma Koneradio/Battle Royale
helmi paikka... myös musaa inasen hiljasemmalle

--
Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu.

blastic

Posts: 930

#3 • • blastic ballistic ballstick

Replying to Sunday Fun 11.10.2009 @ Tampere:

jpjk, 12.10.2009 01:56:

Mutta nyt on annettava myös sitä huono palautetta, koskien musiikin voluumia. En tiedä muista, mutta ainakin meiän seurue on useamman kertaa pitänyt voluumin tasoa aivan liian kovana.



Ohops, nähtävästi sitten tällä kertaa pääsi hieman lipsastamaan liian kovalle. Käykää ihmeessä sanomassa jos tuntuu olevan liikaa volaa, ei sitä mitenkään tarkoituksella ylikovalla huudateta. Jotenkin vaan tuntui siihen soittopöydälle kuuluvan hiljaisempana kuin aikaisempina sunnuntaina ja hieman väsyneenä sitten taisi arviointikyky pettää. Pahoittelut tästä.

Mutta hienoa jos muuten meno maistui. Ensi funnuntaina uusiksi.
Traba

Posts: 157

#4 • • Traba [Säde, Battle Royale, Brothers in Techno]
No ehkä voisi vielä korostaa, että ongelma ei ollut ainostaan tänä sunnuntaina :) Ehkä viime yön 3h hard techno soitot teki tehtävänsä, että tuntu vielä kovemmalta :) Mutta voisi sitä ihan suosiolla tiputtaa pari pykälää, että normaali keskustelu onnistuu. Ehkä yks syy että kuului pöydälle hiljaisemmalla oli suurempi väenmäärä ja osakseen niistäkin lähti enemmän voluumia viime sunnuntaihin verrattuna? Mene ja tiedä :)

Tota lukuunottamatta pitää kyllä kiittää suuresti tästä sunnuntai-illan chillailumahdollisuudesta :P
villelope

Posts: 2,846

#5 • • Edited villelope Lope of Lope & Kantola
Komppaan Blasticia, emme ota missään nimessä itseemme mikäli volumesta tullaan sanomaan. Sattuneesta syystä kun oma sijaintimme on hieman syrjässä äänentoistojärjestelmästä, niin ei välttämättä aina äkkää äänenvoimakkuutta.

Toisaalta tuo seurueiden määrä nostaa osaltaan sitä desibelimäärää.

Arvostamme kaikkea palautetta ja sitä saa antaa toki myös reaaliaikaisena.

PS. Onnittelut kovasta Yatzy-tuloksesta, älyttömät pisteet. :)