TimeLine 31.10.2009 @ Jyväskylä

40 posts, 2 pages, 10,545 views

happosepi

Posts: 1,070

#1 • • happosepi
Noniin *krhm* avataanpa keskustelu.. täällä siis luvassa alakerrassa oldskool- ja yläkerrassa nuskool-settiä. 1999 vs. 2009 :) Tarkoittaa sitä että esim. meikäläiseltä luvassa sitä itteään eli uk hardhousea ;)
J Raninen

Posts: 950

#2 • • Edited J Raninen
Healium -live [Communiqué records - Jkl]

HealiumEdit.JPG

J.Ranisen ja T. Kesäniemen kokoonpano Healium on kyykyttänyt koneitaan livenä jo 10 vuotta. Matkan varrelle on mahtunut niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin levytyksiä, mm. Skeletor recordsilla ja Djax-Up Beats:illä ja nykyisin julkaisupuolesta huolehtii amerikkalainen Communiqué Records.

Keikkoja on väännetty kellareissa, klubeilla, festareilla, konserttisaleissa ja vanhoissa sikaloissa. Acid-technolle oleelliset 303:t narisevat silti entiseen malliin ja rummut takovat jytisevää kutsuaan. Sekaan strobo, savua ja tuvallinen tanssijoita ja olet millä tahansa Healiumin keikalla. Ajat muuttuu, musiikki jalostuu mutta meininki pysyy.

Timelinessä kuullaan Healiumin koko vuosikymmenen ajan tuotannosta valikoituja helmiä, joten taatusti spesiaalia settiä on luvassa.

http://www.myspace.com/healium303



Jacedonia / DJ Liu [Phonour – Hki/Jkl]

JacedoniaEdit.JPG

Jaakon musiikkimatka kohti housen vapauttavaa rytmiä ja discon rosoista energiaa lähti liikkeelle varhaisten tietokonepelien sykkivästä äänimaailmasta. Kuten lukuisat muutkin yhdeksänkymmentäluvun nuoret, Radiomafian elektronisen tanssimusiikin erikoisohjelmat keskittivät Jaakon viikottain radion ääreen. Siitä lähtien housemusiikki on ollut ykkösjuttu.

Aiemmin Niityn, Phonourin ja Bängbängin iltoja Jyväskylässä tahdittanut DJ Jacedonia pyörittää levyjä mm. Phonour- ja Right Tracks-klubeilla Helsingissä sekä pitää yhdessä DJ Apostolin kanssa 80-luvun alun disco/boogie-saundille omistettua blogia. Alakerrassa bassot paukkuu DJ Liun oldschool deep housen tahtiin ja yläkerrassa jytää 80-luvun nykkidisko.

http://gimmethedance.blogspot.com



Joniveli / Jonny Bro / Jonny Wanha [Silver Club Productions - Jkl]

Joniveli1edit.JPG

Syksyllä 1999 julkaistu Giant Robotin single Urban International sisälsi Jonny Bron remixin kappaleesta ”Helsinki Rock City”. Jonin oma, ensimmäinen virallinen julkaisu oli kuitenkin kesällä 2000 julkaistu Jonny Bro - Superstar EP, jonka julkaisi Hawaii Sounds ja jonka tuotannossa auttoi Jori Hulkkonen.

Vuonna 2005 Joniveli julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Ajatuksen voimalla, jota seurasi keväällä 2008 albumi "Hallittu kaaos".

Joniveli on toiminut tuottajana monille kotimaisille ja ulkomaalaisille artisteille. Hänellä on myös oma Silver Club Productions -studio Jyväskylän keskustassa. Ulkomaalaisista artisteista hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa The RZA:n (Wu-Tang Clan), Tha Alkaholiksin,Freestylen (Arsonists) ja Shabazz the Disciplen kanssa.

Jonin DJ-ura alkoi jo vuonna 1998. Kuitenkin vasta viime vuosina Joni on soittanut DJ-keikkoja aktiivisemmin. Joni toimi mm. edesmenneen Club Blazen loungen residenttinä vuosina 2006-2008.

http://www.myspace.com/jonnywanha
http://www.myspace.com/jonivelimusic



Nitro [X-Rust - Tku]

NitroEdit.JPG

Nitro on soittanut levyjä vuodesta 1999, jolloin levylautasilla pyöri enimmäkseen hard trance/hard house. Vuosina 2002-2005 hän järjesti Jyväskylässä klubeja ja reivejä (Trap, Pimiö, Forge, Metro) ja Anchors Up! -klubiristeilyjä. Nykyään hän vaikuttaa Turkulaisessa X-Rust Ry:ssä, jolla on ollut oma stage mm. jokaisessa Konemetsässä. Nitron nykyinen tyyli koostuu pääosin elektrosta, breakbeatista ja teknosta sen kaikissa muodoissaan.



Riotbot / Sshorty [Neural Network Rec. - Jkl]

RiotbotEdit.jpg

Riotbot aloitti taipaleensa elektronisen musiikin parissa 90-luvun alkupuolella kuultuaan
tuon ajan trance- ja technosoundia. Aluksi musiikkia väännettiin trackereilla, ja ensimmäinen
miksauskin tehtiin c-kaseteilla radionauhuria käyttäen. Kuultuaan miksauksissa vinyylijulkaisuja raskaamman technon puolelta oli väistämättä hankittava kunnon soittimet. Musiikkityyliksi urautui raskas, tummanpuhuva techno, jota hän on aggressiivisella miksaustyylillään pyöritellyt tapahtumissa vuosituhannen alusta lähtien.
Vuonna 2004 tuli myös ensimmäinen julkaisu Chris Liebingin CLR-levymerkillä, joka oli tulos neljän parhaan joukkoon sijoittumisesta Remix-kilpailussa. Vuoden 2006 jälkeen julkaisuja on tullut mm. Audio Assault, Arms, Protocast, Ground Effect, Composure sekä Gobsmacked Rec. levymerkeillä, ja nyt 2009 loppupuolella on tulossa ensimmäinen kokopitkä vinyyli-EP Neural Network Recordsilla.

http://riotbot.reaktio.net/



Thomas [Sequence - Sthlm]

thomasEdit.jpg

Thomas aloitti dj-uransa vuonna 1999. Trancen ja progressiivisen housen melodiset tunnelmat saivat hänet kokeilemaan siipiään dj:nä. Sen jälkeen hän on soittanut ympäri suomea erilaisissa konemusiikkitapahtumissa, undergroundeista suurempiin tapahtumiin. Kosmos-klubin sekä Loopland-radioshown residenssiyden myötä hänestä tuli tunnettu nimi suomalaisessa klubiskenessä. Hänen tyylinsä sekoittaa melodisia elementtejä teknoon ja housempiin tunnelmiin, unohtamatta Thomaksen trancejuuria. Timeline-bileissä Thomas soittaa vanhan trancen klassikkosetin alakerrassa ja Tukholma-tyylisen minimal/progressive-setin yläkerrassa.



T.Kesäniemi [Communiqué records - Jkl]

TKesaniemiEdit.jpg

Healiumin toisen puolikkaan pimeä puoli soittaa DJ.nä pääasiassa Trancea. Tässä vain yksi lisä T.Kesäniemen monipuoliseen musiikki harrastukseen.



Stak Etop [Tenkale - Tre]

stakEdit.jpg

Stak Etop on elektronisen musiikin projekti, joka esiintyi DJ:nä ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Siitä lähtien Brighton -technoa, dirty bass -technoa ja hard-technoa on tykitetty yleisön sietokykyä koetellen mm. hyljätyllä raviradalla, bussipysäkillä ja Kuopiossa.

Alakerrassa tulee 90-luvun technoa ja yläkerrassa 10-luvun synkkää elektroniikkaa.

Julkaisut:
Stak Etop - Kenotrax vol.1 (Sleketor Records)
Gœk - Plasmajyrä (Stak Etop VIP) (Tenkale)



Yläkerta (nu-skool)

Stak Etop (Dark electronics) [Tenkale - Tre]
Nitro (Techno/Breakbeat) [X-Rust - Tku]
Riotbot (Hard Techno) [Neural Network Rec. - Jkl]
T.Kesäniemi (Trance) [Communiqué records - Jkl]
Thomas (Techno) [Sequence - Sthlm]
Jacedonia (Disco) [Phonour - Hki]
Joniveli (Whateverworks!) [Silver Club Productions - Jkl]

Alakerta (oldskool)

Jonny Bro (Bigbeat/Hip hop) [Silver Club Productions – Jkl]
DJ Liu (Deep House) [Phonour - Jkl]
Thomas (Trance) [Sequence - Sthlm]
Sshorty (Techno/Trance) [Neural Network Rec. - Jkl]
Stak Etop (Techno) [Tenkale - Tre]
Healium -live (Acid) [Communiqué records - Jkl]
Nitro (Hard house) [X-Rust - Tku]



Päivä: Lauantai 31.10.2009
Paikka: Ylioppilastalo Ilokivi, Keskussairaalantie 2
Aika: 21-03
Liput: 8€
Ikäraja: 18
sale

Posts: 1,235

#3 • • sale
Jeps. Tänne ehdottomasti. :)
Slind

Posts: 116

#4 • • Slind Lake Doom beachboy
Vuoden tiukimmat bileet.

--
If it is too hard, you are too old

Vexe

Posts: 1,016

#5 • • Vexe
Kovasti harkinnassa. pitäähän sitä jyväskylässä vierailla ajoittain. :)
thomas

Posts: 5,618

#7 • • thomas
alakerta 100% vinyl / live

yläkerrassa sit on kaikenmaailman tikihärpättimet
Sleipner

Posts: 88

#8 • • Sleipner
Kuulostaa sellaiselta kattaukselta että ei kai tätä voi missata mistään hinnasta!
Amnesia

Posts: 888

#9 • • Edited Amnesia
Maakuntamatkaa pukkaa! *jiihaa* Eihän Nitron piripolkkaa, Riotbot/Painkillerin nyrkkipanotechnoa, Thomasin klasaritrancea sun muuta kivaa yksinkertaisesti voi missata *nauru* (ja vanhempiakin on kiva moikata joskus... *ankka*)
J Raninen

Posts: 950

#11 • • J Raninen
Bileet senkun kovenee: soittajakaartiin saatiin vielä lisäksi Stak Etop [Tenkale - Tre] !

stakEdit.jpg

Stak Etop on elektronisen musiikin projekti, joka esiintyi DJ:nä ensimmäistä kertaa vuonna 1999. Siitä lähtien Brighton -technoa, dirty bass -technoa ja hard-technoa on tykitetty yleisön sietokykyä koetellen mm. hyljätyllä raviradalla, bussipysäkillä ja Kuopiossa.

Alakerrassa tulee 90-luvun technoa ja yläkerrassa 10-luvun synkkää elektroniikkaa.

Julkaisut:
Stak Etop - Kenotrax vol.1 (Sleketor Records)
Gœk - Plasmajyrä (Stak Etop VIP) (Tenkale)



Ja kuten kaupan setä sanoo: eikä tässä vielä kaikki! Efekti ry:n suosiollisella avustuksella sekä ylä-, että alakertaan loihditaan sellaiset PA:t, ettei ainakaan niistä jää kiinni. Lisäksi vielä valoja ja muuta härpäkettä löytyy riittämiin. Myös äänitarkkailijat ovat paikalla varmistamassa, että soundi on kristallinkirkas ja murean möyheä.

Kaiken tämän päälle huomioi, että aiemmasta ilmoittelusta poiketen, bileet alkavat jo klo 21, eli tunti lisää peliaikaa!
J Raninen

Posts: 950

#12 • • J Raninen
Länttästääns vielä aikataulutkin:

Yläkerta (nykymusan puoli)

21.00 – 21.45 Stak Etop (Dark Electronics) [Tenkale – Tre]
21.45 - 22.30 Nitro (Techno/Breakbeat) [X-Rust - Tku]
22.30 - 23.15 Riotbot (Hard Techno) [Neural Network Rec. - Jkl]
23.15 - 00.00 T.Kesäniemi (Trance) [Communiqué records - Jkl]
00.00 - 00.45 Thomas (Techno) [Sequence - Sthlm]
00.45 - 01.30 Jacedonia (Disco) [Phonour - Hki]
01.30 - 02.30 Joniveli (Whateverworks!) [Silver Club Productions - Jkl]

Alakerta (oldschool)

21:00 - 21.45 Jonny Bro (Bigbeat/Hip hop) [Silver Club Productions – Jkl]
21.45 – 22.30 DJ Liu (Deep House) [Phonour - Jkl]
22.30 - 23.15 Thomas (Trance) [Sequence - Sthlm]
23.15 - 00.00 Sshorty (Techno/Trance) [Neural Network Rec. - Jkl]
00.00 - 00.45 Stak Etop (Techno) [Tenkale – Tre]
00.45 - 01.45 Healium -live (Acid) [Communiqué records - Jkl]
01.45 - 02.30 Nitro (Hard house) [X-Rust - Tku]
thomas

Posts: 5,618

#13 • • thomas
Tässä kun on koittanut valikoida levyjä yli 1500 levyn kokoelmasta niin tuntuu siltä et pääpaino musiikillisesti oman setin suhteen pysyy 1998-1999 trancessa unohtamatta tietenkään vanhempia biisejä. Ja sen voin sanoa et lauantaina ei ainakaan hidastella 130bpm trancen parissa ;)
stak_etop

Posts: 88

#17 • • stak_etop

Replying to TimeLine 31.10.2009 @ Jyväskylä:

thomas, 28.10.2009 22:30:
Tässä kun on koittanut valikoida levyjä yli 1500 levyn kokoelmasta niin tuntuu siltä et pääpaino musiikillisesti oman setin suhteen pysyy 1998-1999 trancessa unohtamatta tietenkään vanhempia biisejä. Ja sen voin sanoa et lauantaina ei ainakaan hidastella 130bpm trancen parissa ;)



oliks sulla jo sillon 10 vuotta sitten ne 1500 levyä?

mulla ei ollu homma eikä mikään valita alakerran levyt: samaa schettiä tulee mitä ekallakin keikalla.
panasoniccii, lainetta, leksaa, beyerii jnee..

tosta vielä vähän meininkiä siitä mitä on meikän osalta lauantaina luvassa:

http://www.megavideo.com/?v=U9O0V1XC

beatholics2.JPG
thomas

Posts: 5,618

#18 • • thomas

Replying to TimeLine 31.10.2009 @ Jyväskylä:

stak_etop, 29.10.2009 15:01:
---
thomas, 28.10.2009 22:30:
Tässä kun on koittanut valikoida levyjä yli 1500 levyn kokoelmasta niin tuntuu siltä et pääpaino musiikillisesti oman setin suhteen pysyy 1998-1999 trancessa unohtamatta tietenkään vanhempia biisejä. Ja sen voin sanoa et lauantaina ei ainakaan hidastella 130bpm trancen parissa ;)

---


oliks sulla jo sillon 10 vuotta sitten ne 1500 levyä?

mulla ei ollu homma eikä mikään valita alakerran levyt: samaa schettiä tulee mitä ekallakin keikalla.
panasoniccii, lainetta, leksaa, beyerii jnee..

tosta vielä vähän meininkiä siitä mitä on meikän osalta lauantaina luvassa:

http://www.megavideo.com/?v=U9O0V1XC

beatholics2.JPG



no ei mut, samanlaista saundia kylläkin.. parikymmentä levyä tais olla silloin mut en mä niitä mitenkään tuolta löydä :)
pasik

Posts: 174

#20 • • pasik
ou jes, tänne! pitkästä aikaa riotbottia bileissä :)