EARTHCORE vs. BRAINBASHERS

  From until  
Satama, Helsinki  
acid, breaks, hard, industrial, techno, jotain

ravehard (nl), mass destruction (nl), shinagl (nl), drieko (nl), input c, rujonic, xybo, schmerz (mex/fin), zutsuu

EARTHCORE vs. BRAINBASHERS 25.07.2009

LINE-UP

Shinagl (nl)
Drieko (nl)
Ravehard (nl)
Mass Destruction (nl)
Input C
Rujonic
Xybo
Schmerz (mex/fin)
Zutsuu


TIMETABLE

21 Input C
22 Kuro Black (Shinagl + Mass Destruction)
23 Drieko
00 Ravehard
01 Mass Destruction
02 Rujonic
03 Xybo
04 Schmerz
05 Zutsuu


SHINAGL (nl)

Shinagl on soitellut levyjä Hollannissa kuutisen vuotta. Eräitä mielenkiintoisimpia buukkauksia ovat olleet M.E.S.S Festival, Summerdance Festival, Dancetour ja Translated Visions. Shinaglin tyyli on hyvin laaja. Hän soittaa yleensä technoa, mutta myös satunnaisesti industrial hardcorea ja frenchcorea. Studiossa on työnalla tuotoksia, jotka julkaistaan toivottavasti pian.


DRIEKO (nl)

Driek Cox, soittajanimeltään Drieko, innostui levyjen pyörittelystä 18 vuoden iässä osallistuttuaan massiiviseen 30 000:n ihmisen tapahtumaan, In Qontrolliin, Amsterdamissa. Vuosi tämän jälkeen hän löysi ug hardcore skenen ja suurimman rakkautensa: industrial hardcoren. Drieko ystävystyi Mass Destructionin kanssa ja he ryhtyivät järjestämään yhdessä pieniä Translated Visions bileitä Etelä-Hollannissa. Drieko soittaa säröistä industrial hardcorea!


RAVEHARD (nl)

Ravehard on ollut kiinnostunut musiikista pienestä pitäen. Mutta vasta kun hän kasvoi hän tajusi ettei baarissa istuminen ja ryyppääminen ollut hänen juttunsa. Sen sijaan hän rakastui underground-musiikkiin. Työskenneltyään levykaupassa ja ostettuaan levysoittimet, Ravehard syntyi. Hän alkoi organisoida bileitä ja tuottaa omaa musiikkia. Tähän päivään mennessä hän on julkaissut musiikkiaan, soittanut yli 100 bileissä Hollannissa, Saksassa, Sveitsissä, Intiassa ja Nepalissa sekä radiossa yli 30 000 kuulijalle. Heinäkuun Earthcoressa Ravehard soittaa industrial hardcorea!


MASS DESTRUCTION (nl)

Tete Marantika on ollut pienestä pitäen kiinnostunut musiikista, kuitenkin hän löysi intohimonsa vasta törmättyään teknon ja hardcoren sekoitukseen: rytmejä ja raakoja ääniä. Mass Destructionilta voi odottaa kaoottista ja menevää settiä!


INPUT C

Terrorcraftin perustajajäsen sekä hard techno sektoria porukassa vaaliva soittaja joka on sittemmin suuntautunut vanhempaan ja kevyt henkisempään technoon. Input C takaa kieroja looppeja, telaketjun kolinaa, jonka tyylin edustajat tunnustavat omakseen.


RUJONIC

Tamperelainen hardcorea laidasta laitaan soittava RujoNic kaivaa tällä kertaa kätköistään nopeampia ja katkonaisempia rikkonaisia biittejä. Breakcorea siis luvassa!


XYBO


Kaksi sanaa jotka kuvaavat xybon soundia: hard acid. Luvassa uudempaa ja vanhempaa happosoundia sekoitettuna vihaisempaan industrialimpaan 90-lukulais ranskahc soundiin.


SCHMERZ (mex/fin)

Schmerz nimellä paremmin tunnettu Gonzalo Gomez on yksi hardcore techno skenen pioneerejä Meksikossa, jossa hän on järjestänyt tapahtumia, tehnyt radio-ohjelmia ja soittanut levyjä vuodesta 2001 lähtien. Meksikon lisäksi Gomez on soittanut Ruotsissa Shocksin riveissä ja nykyään hän vaikuttaa myös Suomessa! Schmerz soittaa monipuolisen valikoiman hardcorea.


ZUTSUU

Tuomas Kinnunen aka Zutsuu on hardcore tuottaja, dj ja promoottori sekä
Kovaydin Vastarinta -ryhmän perustajajäsen. Zutsuu aloitti soittamisen
vuonna 2006 ja soitti ensimmäisen livensä vuonna 2007. Keikkaa on tähän
päivään mennessä ollut eri puolilla Suomea sekä Ruotsissa, Liettuassa ja
Hollannissa. Nykyään hän soittaa lähinnä omaa musiikkiaan, mutta myös
satunnaisesti dj:nä. Zutsuun tyyleinä ovat menevä epäkaupallisempi
hardcore, induhc, breakcore ja speedcore.

http://zutsuu.kovaydin.net