RENEGADE & BASSO - HELOW '09 - 3 & 4.4.2009 4.4.2009 @ Helsinki

22 posts, 2 pages, 10,006 views

nuance

Posts: 1,963

#1 • • nuance cov ops, combat, sunrise
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jne.
Theo

Posts: 17

#2 • • Theo
Niinno jalkoihin sattuu ainakin. Ihan kivasti oli lätkitty messiin jotain MGMT ja RATM remixiä. Eipä ollu ainakaan törkeitä jonoja ulkona/baaritiskillä toisin kuin viime vuonna Pendulum/Noisia -keikalla. Kivaa oli, nyt nukkuu->
peikkolapsi

Posts: 1,180

#3 • • Edited peikkolapsi miisa the maskotti
AAAAAARGHT!!!
jumalauta.

rakastan teitä kaikkia *sydän*

edit: jos sanois jotain asiaakin tästä *pepsodent*
kyllä kannatti ehdottomasti lähteä, tosin sitä en missään kohtaa epäillytkään ettenkö olisi paikalla...
tultiin siinä yhdentoista jälkeen aika reilusti, muffler meni vielä sidukkaa juodessa (niillä riistohinnoilla ei tullut yhtä enempää juotuakkaan... paitsi ilmaista vettä wc:stä sitten *hymy*), mutta subfocus veti jo tanssilattialle. melkoisen hyvä setti... henk.koht. olen kyllä sitä mieltä että mc voisi olla vähän hiljaisempaakin sorttia, mutta kuten illan aikana tuli todettua, on niitä paljon pahempiakin nähty *pepsodent*
chase&status oli se mitä eniten odotin ja lunasti kyllä ehdottomasti odotukset *hihu*
ja ehkä mieletön se dubstep-pläjäys sielä välissä, tuttuja pätkiä tuli monia, vaikka tanssimisen kanssa saikin siinä vaiheessa käyttää mielikuvitustaan.

voimala näyttää joka kerta kun sinne menee ihan erilaiselta *ding* nyt se näytti tosi pieneltä.
pohkeet ihan totaalisen jumissa, töihinki pitäis vielä jotenkin päästä könyämään tänään. *igor*
edit2: oli niin rouheet bassot et tulpat kutitti korvissa ku ne tärisi sielä *tirsk*

--
mut hei, n'hrään nniinku, tanssitaan koloissa
taI sit mennää pikahissilla prahaan'
se on tanssilattialla

Snaggo

Posts: 1,147

#4 • • Snaggo ;__;

nuance, 5.4.2009 05:05:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jne.



I second this.

Älykivat kekkerit!
Ei nyt sitten mitään sen tarkempaa analyysiä, ainakaan nyt.

--
bojoing.

JaUHomAto

Posts: 395

#5 • • Edited JaUHomAto väärä nimi
huh heijaa! oli kyllä taas sellasta menoa, että oksat pois. bassot oli aika jäätävät *nauru*
kerrassaan mainiot kekkerit. ei meinaa tullu paljoo huilattua, joku vartti oli pakko istuu, et sai tankattuu ja käytyy wc:ssä, mut muuten tuli heiluttuu taukoomatta.
ja voi herranen aika mitä biisejä sielt tuli *plur*
tappiin astikin ois voinu olla, mut muille tuli hoppu pois.
aika roheet menoo, kiitos, nam *hihu*
Josssu

Posts: 506

#6 • • Josssu
No morjens! Huhhuh *plur*
Avatar
#7 • • niomic Guest

nuance, 5.4.2009 05:05:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jne.



Äijää vietiin ku pulkannarua, sniff, roaaaaaaaaaaar

Vkl saldo, jalat ihan paskana, kitkapalovamma polves (thx ana), oikean nimettömän hiusmurtuma. Eli aika mahtista, tänään vielä MadVenturesin s03 eka jakso ^______^

Perjantain kohdalla nillitin vähän siitä et oli ihan housut ne ulkoseinän visut. Noh, eilen tulil spotattua jo paljon siistimpiä settejä thx.

Subfocus + c&s, liekeis.
Minnalilla

Posts: 418

#8 • • Edited Minnalilla
Joopelisjuu, bassot oli aika heelvetin kovalla *iloinen* vaik oli tulpat nii tuntu silti korvis. :D ja kutitti. Ei siin, ei se juuri haitannut menoa kylläkään. Tuli kyl semmost settii et huh huh! Tää kyl tykkäs! Tuli ihan tuttujakin biisejä. :)
En kyl ymmärrä mikä järki on änkee sinne eteen tamppailemaan, ku takaaltakin näkee ihan hyvin ja tilaa tamppaa on joku 10m*10m ;D
Ei ees pahemmin taukoja tullu pidettyä tamppaamisesta, ehkä joku 10min maks.

Ja vine, hitto päärynä siiderii eikä mtn omenaa *poks* ja sairaan kalliit vedeet.

Oli pakko lähtee vähä aikaisemmin ettei siihen ruuhkaan joudu pilkun aikaan.*ding* tamppailen sitä tuli ulkoovesta poistuttua.
Kiitoksia kavereille, järjestäjille ja dj:lle! *hymy*

--
tilulileii!

Anne Karoliina

Posts: 59

#9 • • Anne Karoliina
C & S oli kyllä ihan mahtava! Kumpihan niistä jampoista nyt loppujen lopuksi oli paikalla??

Noniiin... Pelkäsin ennakkoon että saisin kuulla vaan levyn hittibiisit ja pari muuta vanhaa virttä, mutta huh huijaa mikä setti , laskeskelin että siellä kuului ainakin junkkaa, dubsteppiä, rokkia, reggaeta sekä jotain muuta elektroa. Ei voinut kun ihmetellä ja nauraa, oli kyllä ihan loistava ja virkistävän erilainen setti kun mitä yleensä kuulee.

Illan aikana nähtiin hienoja visuaaleja, mutta mulle kaikista VJ:n tekosista jäi parhaiten mieleen timantti - visuaalit, jotka näytettiin C&S aikana (by VJ SameSame(DK) - Alienkiller). Oli se nyt tanskalaista tai suomalaista tekoa, niin hienoa jälkeä kuitenkin!

Lavalla pyörähti loppuillasta lyhyesti myös joku (ilm suomalainen?) nais MC, jonka puheesta/lauleluista ei kyllä valitettavasti saanut mitään selvää kun se mikki oli niin pienellä, tai sitten siihen olis vaan pitänyt HUUTAA enemmän.. :p Tai sitten mun korvat oli jo puolikuurot massiivisten bassojen takia. Niin, ne korvatulpat olis edelleen fiksu ostos… No, toivottavasti kuullaan hänestä vielä myöhemmin lisää.

Maittavat mini-festarit kokonaisuudessa, kiitos ja kumarrus järjestäjille!!

*tanssittel* *iloinen* *pepsodent* *jiihaa*
Omiqus

Posts: 30

#10 • • Omiqus Immortal
Eipä tähän muuta voi todeta kuin "By the power of RA!"
Oikein mukavia ja rapeita alataajuuksia! *kuolaa* Porukkaakin tuli illan myötä jatkuvasti lisää ja meininki oli yleisesti ottaen todella hyvä.
Hieman korvissa tinnittää, mutta se kuuluu lajin luonteeseen.
Myös show'n visuaalinen puoli oli näyttävää valkokankaineen ja valoineen.
Burma

Posts: 297

#11 • • Burma

Omiqus, 5.4.2009 22:32:
Eipä tähän muuta voi todeta kuin "By the power of RA!"



yleensä olen soittanut ekana biisinä, mutta huomannut jo kahdesti, että toimii myös vikana! *hymy*
Robyn

Posts: 132

#12 • • Robyn
*hihu* kiitos ja kumarrus kaikille jotka aikaan saivat nämä kekkerit, oli aivan mahtia!

näin reilun vuoden tauon jälkeen kuulosti rumpupasso harvinaisen hyvältä ja jalat oli kyllä hyvin hapoilla tanssimisen jälkeen.. Chase & Status oli hyvä *joo* aluksi säikähdin että tuleeko sieltä nyt vaan ne hitit, mutta eipä se niin mennytkään, vaan aivan loisto setin heittivät!

pitää varmaan alkaa taas tekee paluuta rumpupasson ihmeelliseen maailmaan *tirsk*
L.A.O.S / d-bex

Posts: 140

#13 • • L.A.O.S / d-bex


Lavalla pyörähti loppuillasta lyhyesti myös joku (ilm suomalainen?) nais MC, jonka puheesta/lauleluista ei kyllä valitettavasti saanut mitään selvää kun se mikki oli niin pienellä, tai sitten siihen olis vaan pitänyt HUUTAA enemmän.. :p Tai sitten mun korvat oli jo puolikuurot massiivisten bassojen takia. Niin, ne korvatulpat olis edelleen fiksu ostos… No, toivottavasti kuullaan hänestä vielä myöhemmin lisää.



Jeps, lavalla "pyörähti" meidän (LAOS:n) vokalisti Alexandra feattaamassa meidän "we all" biisin päälle. Mikki oli tosiaan säädetty reeferin tasoille, joten lauleskelut eivät päässeet ihan riittävästi pinnalle. Mutta hänestä kuullaan varmasti lisää, sen voin luvata. *vink*

Kiitos järkkäreille, oli kyl erittäin mielenkiintoinen ja onnistunut eventti.

--
Club STANDARD every 2 month at redrum.
Club Low End at Nude every months 4th Friday.
LAOS night at mbar every months last saturday.

www.myspace.com/largeamountofsoul

sussamon

Posts: 30

#14 • • sussamon
voi jessöööös voin vaa sanoa la tapahtumista sen että vittu mitkä bileet! kiitos taas artisteille ja järjestäneille oli niiin hyvät kemut että..

joo aikasee mentiin frendinkaa ja hyvä niin. kaikkien setit iski ainakin mun tajuntaani ilmeisen hyvin c&s <3 lovin it mut myös suomipojille isoa kättä!!!!!! <3

pahoittelen vielä jollekki miehelle tekemääni vääryyttä ku potkasin tiskillä sitä persauksille... luulin erääks toiseks, eipä sekää oikeuta pamauttaa kengällä persvakoon mut sorry dude!
humala oli mahtava ja tanssitaito tais loppua jo puolenyön jälkee, mut tulipaha heiluttua siel edes melkee loppuu asti jos nyt oikein muistan!

ja se vaaleehiuksine kuvaaja kiitokset ku räpsit niit kuvii iha vitusti siin eturivistön ees loppuillast ku jorailtii frendinkaa 5 promillen humalas olis kiva nähä niit otoksii :D

bujaka
Josssu

Posts: 506

#15 • • Josssu

sussamon, 6.4.2009 17:58:
ja se vaaleehiuksine kuvaaja kiitokset ku räpsit niit kuvii iha vitusti siin eturivistön ees loppuillast ku jorailtii frendinkaa 5 promillen humalas olis kiva nähä niit otoksii :D



Hahaha. Ei fisuja enää sille mustahiuksiselle naiselle.. oliskohan sen nimi vaik jossu.
sussamon

Posts: 30

#16 • • sussamon
joo nimenomaa ainoo mitä osas loppuillasta sanoo oli 'mennäänkö hakee shotit' tai 'haluunko lisää juotavaa' :D mut aina ei voi voittaa! ei ainakaa se joka astu aamul mun laattoihin kurvissa!!!
Chrisdyan

Posts: 479

#17 • • Chrisdyan
oli kyl erihyvät hyvät kekkereet, tänää pääs vast himaa näist bileist välillä vaa hämmästytti et mihin niin montaa vj:tä tarvii, 90% visuaaleista tais mennä ohi kuitenki. :-D

miinusta vähä ettei siel ollu pahemmi mitää istumapaikkoi, vaik eipä niitä juuri tarvi, siellähä ollaa kuitenki junkkaamas, kävi kyl naurattaa parin hienosto diivan korkokenkä valinnat, tanssi nyt niillä sit :-D

--
Hikitomori