DANCEHALL GOOD TO WE 2.1.2009 @ Helsinki

1 post, 1 page, 893 views

Bommitommi

Posts: 21

#1 • • Bommitommi
Stop press! Totutusta poiketen nyt on luvassa koko illan kattaus ensiluokkaista dancehallia Helsingin ytimessä luksusäänentoistolla perjantai-iltana. Helsingin reggae- ja dancehallskene on kasvanut viime vuosina luksusmittoihin ja kaupungin lukuisat klubit ovat tarjonneet yhä parempaa ohjelmaa ja musiikkivalikoimaa viikonlopusta toiseen. Viime aikoina soundien kehityksen lisäksi merkillepantavin muutos Helsingin klubikulttuurissa on jamaikalaisten dancehall-tanssien ja tanssikulttuurin lopullinen rantautuminen ja juurtuminen osaksi bileitä. Tanssien, kuten Gully Creepa ja Nuh Linga, suosio ja levinneisyys sekä vastikään Helsingissä pidetyt Suomen Dancehall Queen - skabat osoittavat että homma etenee.

Brrrrruk out! Selektioista huolehtii kaupungin ykkössoundi Komposti tukenaan maan ykkös-crossover-dancehall-hiphop-whatever-tuottaja/DJ Polarsoul. Pure big tunes all night long. Eikö tämä jo riittäisi, kysyvät monet.

Ei.

Mestoilla on myös Suomea maailmallakin edustava dancehall-tanssiryhmä Dancehall Terrorists. Sekä 2008 että 2009 DHQ-titteliä hallussaan pitävä crew sähköistää tunnelman läsnäolollaan ja hallitsee viimeisimmät muuvit..




komposti_020109.jpg

DANCEHALL GOOD TO WE
*it's a recession but i'm still gonna party*

KOMPOSTI SOUND
aka BOMMITOMMI & VG+
DJ POLARSOUL
DANCEHALL TERRORISTS


*sweeeeep* *gully creepa* *nuh linga*

REDRUM - VUORIKATU 2 - FRIDAY 2.1.2009
22-04 - 9€
STRIKKLY DANCEHALL VIBES FROM EARLY TILL LATE

FACEBOOK EVENT

http://www.myspace.com/kompostisound
http://www.myspace.com/vgplus
http://www.myspace.com/polarsoul
http://www.myspace.com/dancehall_terrorist