Freedom Bar presents SHINEDOE (NL) + Lil' Tony, Kaj Krister K, J.Kusti, Roberto Rorgiguez 27.7.2008

12 posts, 1 page, 2,121 views

Katerina

Posts: 499

#1 • • Edited Katerina Snoopy Detective
FREEDOM BAR presents SHINEDOE (NL) !!!!


The final "Amsterdam Connection" on Sunday 27.7 @ Kuudes Linja


SHINEDOE


shinedoe.jpg

FREEDOM BAR

SHINEDOE (100% Pure, NL)
http://www.myspace.com/shinedoe
http://www.shinedoe.com/

LIL TONY
http://www.myspace.com/djliltony
http://www.cosmiccity.fi/

KAJ KRISTER K

Terassilla DJ:t J. Kusti ja Roberto Rodriguez

Liput: 8 €, Sisätilat auki 22-04, Ennakkot terassilta 6 € Happy Hour aikaan klo 17-19. Terassi auki 17–24. Terassille vapaa pääsy.


DJ Shinedoe - Hollantilaisen DJ:n tanssit

Shinedoe pääsi valokeilaan jo 15-vuotiaana, kun neiti päätti tehdä uraa tanssijana. Hän esiintyi klubeilla, musiikkivideoissa ja bändien keikoilla. Hänen missionsa oli kääntää musiikki konkreettiseksi yleisölle tanssiliikkeiden avulla. Shinedoen mielenkiinto itse musiikkiin kuitenkin lisääntyi ja musiikkialbumien keräily harrastusmielessä sekä kavereiden miksausten tuottaminen kumosivat tanssahtelun.

Aluksi Shinedoen oma musiikki oli sekoitus Yhdysvaltojen garagea ja Detroit-teknoa sekä -housea. Shinedoen ensimmäinen keikka hoitui kavereiden kautta ja se pidettiin Ja -klubilla Amsterdamissa. Siitä lähtien Shinedoe on soittanut tiiviisti ja tosissaan, ja ikää hänellä oli tuolloin vain 19-vuotta.

Shinedoe sai nopeasti kunnon keikkavarauksia ja vakituisen DJ-pestin yksityiseltä klubilta Amsterdamissa. Myös muista ravintoloista DJ sai vakituisia työtarjouksia. Vuodesta 1995 lähtien nainen onkin soittanut Hollannin suurimmilla tanssifestivaaleilla, nimettäköön Dance Valley ja Awakenings. Festivaalien kautta Shinedoe pääsi ulkomaalaisten keikka- ja tapahtumaedustajien tietoon ja hänet varattiin soittamaan niin Eurooppaan, Aasiaan kuin Lähi-Itäänkin.

Vuodesta 1997 milleniumin alkuun Shinedoe soitti drum' n' basea myös nimimerkillä Black Magic Queen. Rumpubasson soitolla Shinedoe keräsi mainetta ja kunniaa, mutta lopulta päätti keskittyä tech-houseen.

Debyytthittibiisinsä Dillema Shinedoe julkaisi vuonna 2004. Tuolloin hän perusti myös levy-yhtiö Intacto Recordsin Dylan Hermeljnin eli DJ 2000 and Onen kanssa. Shinedoen omia albumeja on kaksi: Sound Travelling (2006) ja Fuse presents Shinedoe (2007). Lisäksi hän on julkaissut lukuisia miksauslevyjä. Klubien järjestämisessäkin artisti on ollut aktiivisesti mukana jo pitkään.

Reilun kymmenen vuoden DJ ura on opettanut Shinedoen pitämään settinsä viihdyttävänä alusta loppuun. Artistin tyyliin kuuluu pitää miksaussarjat mielenkiintoisina yhdistelemällä tuulahduksia erilaisista tyyleistä. Hän soittaa groovahtavaa minimalistista teknoa, jossa on vivahteita vanhasta Jenkki-housesta.

Shinadoe päättää Freedom Barin heinäkuisen Hollantiedustuksen varmalla setillään. Tervetuloa reiveihin!


http://www.myspace.com/freedombarhelsinki
http://www.kuudeslinja.com/



download-1-2.png
J.Kusti

Posts: 1,018

#5 • • J.Kusti Deep Space Helsinki
tyylikkäästi veti. ei yhtään paskaa biisiä, hyvä flow, tekniikkaa piisas ja näytti hyvältä. olen fani. kiitos kaikille menossa mukana olleille ja tietty henkilökunnalle. Olé!
Jammailija

Posts: 3,224

#6 • • Jammailija d a n c e m a c h i n e s
Oli kyl kova sunnuntaiklubi! Jäätymisestä tai seinäruusuilusta ollu tietookaan noil seteil mitä siel tarjottiin. Ja meno koveni loppua kohden aivan hekumaalisiin tanssifiiliksiin. Shinedoe oli kyl niin tykki mimmi! Groovia pumppaavaa munakasta soundia*sydän*!

--
Näkemys yksilöstä oli se, että tällä ei ole pysyvää minää ja se kaipaa jonkinlaista pysyvää onnea, turvaa ja vakautta ja on alituisesti tarkoituksettoman toimelias...

hanski

Posts: 75

#7 • • hanski
2

hyvin lukitsi kolmen nurkilla biittiin mimmi ja se haikka jokaisessa raidassa kun tiukkas, ah..

funkkas!
Lil Tony

Posts: 775

#8 • • Lil Tony Cosmic City Survivor
Shinedoe ei petä. Olipa kova

--
Jazz Is a Teacher

Doughnuts & Prozac

Posts: 133

#9 • • Doughnuts & Prozac
Tosi kivaa oli, vähän liiankin kivaa...ja nytkös siitä makselen täällä duunnissa härväilessä.
konstantin

Posts: 75

#10 • • konstantin
Amsterdam Connection oli kova, kun sieltä suunnasta tuntuu tällä hetkellä tulevan paljon hittikamaa. Shinedoen teknot toimi ja kuumaa naisdeejiitä on pelkkä ilo katella. Olis kiva nähdä stadissa lisää (Estroe, Cassy, Chloe, Anja Schneider, Magda ;)).

2000 and one oli itselleni pettymys. Paljon kuluneita biisejä ja persoonaton/boring setti. Tosin arvostan korkealle tuottajana.

Melon. Löytyisi sanavarastosta paljon sanoja joilla voisi ylistää kaveria mutta yhtä kaikki paras dj-setti mitä stadissa olen koskaan kuullut. Paljon sielua ja groovea, vanhaa housea agh! Mikä parasta ei soittanut pelkästään niitä kaks viikkoa vanhoja julkaisuja mitä moni muu tuntuu tällä hetkellä tekevän. Erittäin kova bookkaus. Tervetuloa uudestaan milloin vaan.

Toni/Kati big up yourself.
Hiekka

Posts: 131

#11 • • Hiekka

konstantin, 28.7.2008 20:50:


2000 and one oli itselleni pettymys. Paljon kuluneita biisejä ja persoonaton/boring setti. Tosin arvostan korkealle tuottajana.




Samat sanat. Odotukset oli suuret 2000 & one kohtaan, mutta käteen jäi setti joka ei koskaan lähtenyt käytiin.
Peppermint

Posts: 325

#12 • • Peppermint
Jep jep, 2001 and 1 oli niin huono, ettei sitten innostanut enää muinakaan sunnuntaina paikalle. Höh!

--
Oldschool, baby