Konehuone 28.3.2008 @ Lappeenranta

6 posts, 1 page, 2,109 views

techmu

Posts: 73

#1 • • Edited techmu Techmu
Line-up:

Mick Elsa (Dimension, Turku)
Fokus (techmu)
Putte (techmu)

K-18

Ilmainen sisäänpääsy ennen klo 23!

http://techmu.org/~putte/pics/MickElsaPromo1small.jpg

Konehuone järjestetään 28.3.2008 Techmun toimesta Nightclub Divassa (V.I.P-puoli), Lappeenrannassa. Tällä kertaa bilekansaa tanssittamaan saapuu turkulainen dj Mick Elsa, joka ihastutti yleisöä muun muassa lämppärisetillään britti-dj Simon Pattersonin Suomen keikalla. Mick Elsan setit koostuvat progehousesta ja trancesta. Melodista, energistä ja rullaavaa - aina yhtä tyylikkäästi miksattuna!

Illan muut dj:t ovat Putte, jolta odotettavissa ainakin pirteää, melodista progehousea (tyttöprogee!), sekä Fokus, joka aikoo soittaa jotain "vähän erilaista", tulkaa paikan päälle ihmettelemään!


www.myspace.com/mickelsa
www.nightclubdiva.com
www.techmu.org
http://www.facebook.com/event.php?eid=8577001143

--
Elektronisen musiikin kulttuuria vuodesta 1997.

Sisäsika (PJ): miikkag
Ulkosika (vPj): Fokus

techmu

Posts: 73

#2 • • techmu Techmu
Soittoajat:
22.00 - 24.00 Putte
24.00 - 02.00 Mick Elsa
02.00 - 03.30 Fokus

--
Elektronisen musiikin kulttuuria vuodesta 1997.

Sisäsika (PJ): miikkag
Ulkosika (vPj): Fokus

Cisco

Posts: 8

#3 • • Cisco
Onko loppuillasta pesukonetta? :)

ainakin sen takii paikalle
djputte

Posts: 578

#5 • • Edited djputte Techmu
Kiitokset kaikille kävijöille sekä Mick Elsalle mainiosta setistä! Hauskat kemut kaikenkaikkiaan. Oldskool/V.I.P -huone on vähän muutosten kourissa tässä kevään aikana ja tämä avasi mahdollisuuden sijoittaa videoscreeni eri paikkaan kuin aikaisemmin, joskin aika mielikuvituksellisella virityksellä se videotykki sinne kattoon saatiin roikkumaan :)

Seuraavan kerran pidetään hauskaa Konehuoneen merkeissä 19.4.2008 (infot tulevat julki asap), huomaa että kyseessä on lauantai!

Mun soittamat biisit löytyvät toisesta threadista.


Putte
Mick Elsa

Posts: 375

#6 • • Mick Elsa Macarize Records
Kiitosta vaan Techmun porukalle! Taas kerran järjestelyt toimi dj:n kannalta hienosti ja nestetankkauksesta pidettiin erittäin hyvää huolta. *känni* Itselle on maistunu Puten soundi aina, eikä nää bileet tehny poikkeusta. Todella tyylikästä progea! Focus puristi porukasta viimeisetkin mehut setillään. Molemmilta teknisesti hyvää soitantaa. Bileissä oli hyvä fiilis ja sitä kautta itelläkin oli hyvä meininki soittimien takana. Biisilistaa voin kasailla, kunhan se nyt suunnilleen muistuu mieleen tai saan keikkatallenteen käsiini. Erityiskiitos koko reissusta Team Paulille! *joo*