2h+k festivaali 24.11.:: HK119(UK), Desert Planet etc etc 24.11.2007 @ Helsinki

2 posts, 1 page, 1,028 views

chorus

Posts: 6

#1 • • chorus
///2h+k festari 24.11. klo 18-04 @ Vanha///

Vanhalla ylioppilastalolle järjestettävän 2h+k festivaalin ohjelma on täydentynyt drag king ohjelmanumerolla. Taiteilija-muusikko Laura Murtomaan Playbackboys hämmentää estotta genre- ja genderrajoja. Festivaalin lontoolainen pääartisti HK 119 tuo Vanhalle visuaalisen elektroshown, joka sulattaa napajäät.

2h+k festivaalin pyrkimys on, jos ei rikkoa, niin venyttää taiteen ja populaarikulttuurin välistä rajaa. Festivaalilla tullaan sutimaan sutjakasti kolikkopelipopista taideperformansseihin ja tyyliteltyyn popmusiikkiin. Festivaalin pääartisti on lontoolainen performanssitaiteilija-muusikko HK 119, joka visuaalinen elektrorockshow täytti Kiasman teatterin kahdesti kesällä 2006. Harvinaista herkkua Helsingissä on myös rovaniemeläinen Desert Planet, joka menee kuin kuumille kiville Keski-Euroopassa.

Festivaalin takana häilyy ajatus, että musiikkipainotteinen kulttuurifestivaali voi olla paljon enemmän ja paljon muuta, kun tavanomainen keikkailta. Otsia ei ole kuitenkaan tarkoitus rypistellä.

Festivaalin line-up on 12.11.2007 (oikeudet muutoksiin pidätetään):
HK 119 (UK)
Astrid Swan
The Sweptaways (SE)
20 000 Hz
Cats on fire
Desert Planet
Otto Grundström
Kokeellisen elektroniikan seura
The Forgettes
Anssi8000 & Hot Coke
Playbackboys (uusi!)

DJ Shoplifter ystävineen takaa, että tanssilattialla vispaavat niin pillit, flaret kuin hameenhelmat. Lyhytelokuvat ja videoprojisoinnit kruunaavat kokonaisuuden.

Tapahtuman ennakkoliput (12/10e) myy Vanhan Kuppila sekä Tiketti. HYY:n jäsenet saavat lippunsa 10 eurolla Vanhan Kuppilasta.

2h+k festivaalin järjestää populaarikulttuuriyhdistys Chorus.

Festivaalin kotisivut: www.riippumaton.com/2h+k


www.riippumaton.com/2h+k
chorus

Posts: 6

#2 • • chorus
Nyt saa loppua mussutus (LÄSsytys?)!

Lauantaina Vanhalla hemmetistä upeaa ohjelmaa ja baarissa hyvät tarjoukset. Et niinq kandee tulla!

http://www.riippumaton.com/2h+k