Das Boot II - Lord of the Flies

  From until   Tickets 10€   Age limit: 18  
Varissaari, ravintola Fort Elisabeth, Kotka  
house, techno, trance

Caro² (Fiilis, SESSIONS2, Das Boot), Braun bros., Nikke (Techmu), Radiac (-tf-, Das Boot), Holle (-tf-, Das Boot)

Viime vuonna Das Boot toteutti haaveensa järjestää bileet idyllisessä pikkusaaressa nimeltä Varissaari ja sen Fort Elisabeth- ravintolassa aiemman Das Boot-klubin kodin Majakkalaiva Rellun siirryttyä kenties lopullisesti Helsinkiin.

28.7.2007 lauantaina avataan saaressa jälleen portit reivikansalle!

Tanssiminen helteisessä kesäkelissä auringonlaskuun ja lopulta tähtitaivaan alla Suomenlahden upean merimaiseman ympäröimänä teki moneen lähtemättömän vaikutuksen. Emme näe syytä, jos vain ilmojen haltijat tälläkin kertaa meitä suosivat, miksi tinkisimme tuosta tunnelmasta. Pistäkäämme se vielä kaksin verroin paremmaksi. Tuomme paikalle ääntä ja valoa viimevuotiseen verrattuna huomattavasti enemmän.

Huom!

Muutos kuljetusaikatauluissa.

Ensimmäinen klo 19:30 aiottu kuljetus Sapokasta Varissaareen tapahtuukin logistisista syistä Tekla-aluksella, jonka lähtöpaikka on Kotkan Sapokan Tulikukko-ravintolan kupeessa olevasta laiturista ja lähtöajat ovat klo 19 ja 20. Matka maksaa 5,50 ja sitten varsinainen bilelipun osto ja leimaaminen tapahtuu Varissaaren päässä. Klo 22 eteenpäin kuljetukset hoituvat aiemman suunnitelman mukaisesti Kajava-aluksella ja tässä kuljetusaikataulu:
  Sapokka- Varissaari klo 22:00

  Varissaari- Sapokka klo 23:00
  Varissaari- Sapokka klo 01:45

Pahoittelemme tätä, bilelipun hinta meno-paluu kuljetuksineen on edelleen sen 10 kaikilta.Iloista, sateenkaaren väristä housea, puhdasta kesää, housea elektro ja tech-vaikutteilla, harvemmin Kotkassa kuultua minimal / neo-trance- soundia, progressiivista trancea baleaarisin sävyin, kuten saareen kuuluu ;) ja sitä "kädet kattoon" trancea klassikoilla. Tätä kaikkea tarjoaa ilta saaressa, joten tervetuloa transsitanssijat. Tervetuloa tanssimaan saareen!


Line-up:
  20:00-21:15 Caro² (house)
  21:15-22:40 Braun bros. (tech/ elektro/ house)
  22:40-23:50 Nikke (minimal / neo-trance)
  23:50-00:40 Radiac (progressive trance)
  00:40-01:30 Holle (trance/ classics)