ASCENSION - Beyond Bizarre Preparty

  From until   Age limit: 18   http://etana.net  
Club Velvet, Lahti  
elektro, house, psy, techno

AJJ, BYPRODUCT (live), DEEP LEGEND, SILE

nettibanneri.jpg
ASCENSION
Beyond Bizarre Preparty


Keskiviikko | 16.05.2007 | 22-04
@ Club Velvet ALEX PARK HOTEL Aleksanterinkatu 6
18 vuotta | Narikka 2


AJJ
BYPRODUCT (Live P.A.)
DEEP LEGEND
SILE


Grafiikat Demo-NIK url=http://klubitus.org/profiili.php?nimi=Demo-NIK]*[/url
Dekot Alice R. url=http://klubitus.org/profiili.php?nimi=alice+r.]*[/url
Kuvaaja Raver71 url=http://klubitus.org/profiili.php?nimi=raver71]*[/urlurl=http://raveland.verkkomaailma.com/]Galleria[/url


Beyond Bizarre Preparty on vaivaisella narikan hinnalla rahoitettu "ilmaistapahtuma", joka antaa kunniaa perjantaiselle päätapahtumalle siivittämällä bilekansan juuri oikeaan tunnelmaan. Yökerho Velvetin tiloissa konemusiikin ystävien aistihermoja hemmotellaan mm. groovaavalla teknolla, älykkäällä elektrolla sekä kipinöivällä psy:llä.


Kaksi erinomaista syytä saapua mestoille:

1. Helatorstai on PYHÄPÄIVÄ!!!
2. Voit lunastaa edulliseen hintaan (5 ) varman pääsyn perjantain 18.5. ylösnousemukseen @ Cumulus NightLife.
BONUS syy: Tämä on ilmaista ;)



ajj.jpg

AJJ | Etana, Tampere

Ajj aka Antti J. Jukarainen innostui elektronisesta musiikista jo nuorena. Hänellä on aina ollut musiikki tärkeä osa elämää. Musiikista on tullut hänelle sydämen asia ja nykyään hän tuottaa omaa elektronista musiikkia. Vuoden 2002 alusta lähtien Ajj on toiminut Etanan loungen resident deejiinä. Tämän hetkinen musiikkilinjaus voidaan luokitella elektrovaikutteiseksi, jota tulemme kuulemaan Ascension tapahtumassa. Musiikki herättää tunteita syvistä melankolisista fiiliksistä aina taianomaisiin sfääreihin asti.



juhgu.jpg

BYPRODUCT | Etana, Jyväskylä

Byproduct aka Juhana Honkanen teki ensimmäisen livekeikkansa 2005. Hänen musiikkiaan on vaikeaa rajata tiettyihin genremääritelmiin. Musiikki liikkuu ambientin rajapinnasta lähelle psyketrancea ja breakbeatia, mutta ollen kuitenkin tyyliltään yhtenäistä. Ascensionissa byproduct soittaa livekeikan, jossa vanha kunnon trackerisoundi, c64-emulaattori ja tietokonepelimusiikit kohtaavat uuden teknologian. Näiden sekoitus oikeassa suhteessa luo progressiivisia biittejä, joissa on paljon sisältöä sekä yksityiskohtia. Byproductin kotisivulta löytyy mm. miehen tuotoksia koshiyoka.biz/juhgu



deeplegend.jpg

DEEP LEGEND | Etana, Lahti

Deep Legend ovat Janne O. ja Jussi Penttilä. Legenda syntyi, kun kaksi Etanan teknokuningasta liitti voimansa. Tämän tuloksena saamme kuulla entistä syvempää ja minimalistisempaa teknoa, jonka tummanpuhuva basso ja tajuntaan syöpyvä biitti syöksee kuulijansa matkalle alkuaikaan.



sile.jpg

SILE | Look At You, Lahti

Dj Sile aka Tomi Silenius on pitkän linjan artisti ja tullut varmasti tutuksi suurelle osalle klubittajista erityisesti vanhojen partojen keskuudessa. Silen musiikkilinjaus pyörii pääasiassa housen eri vivahteiden ympärillä, mutta hänen astuessaan levysoittimien taakse voi levylautaselle tipahtaa yllättäviäkin arkistojen helmiä. Mies on ehtinyt julkaista myös muutaman vinyylin verran musiikkia Look at You Recordsin nimissä.





| KATU | ETANA | ELEKTRONI.COM |


HOTELLI ALEX PARKIN RÄÄTÄLÖIDYT HINNAT 16-17.5. url=http://www.alexpark.fi/]Alex Park[/url
1hh 68
2hh 79


Muistathan myös PÄÄTAPAHTUMAN perjantaina 18.5.
ASCENSION - Beyond Bizarre

Tapahtuman tarjoaa.
ETANA organisaatio