DI LOUDNESS 2-vuotistanssit 16.3.2007 @ Jyväskylä

3 posts, 1 page, 1,119 views

VG+

Posts: 6

#1 • • VG+
Perjantaina 16.3.2007 klo 21-03

@ Blaze, Yliopistonkatu 36 (2. krs), Jyväskylä

DI LOUDNESS 2 YEARS
birthday showcase

starring
KOMPOSTI SOUND (Bommitommi & Paarma)

alongside
LOUDNESS REGGAE DISCO (Don Leinonen & VG+)

Liput 4 e (sis. narikan), K-18



Cooya!!

Di Loudness -iltamat pidettiin ensimmäisen kerran 2.3.2005 Jyväskylän Blazessa. Siitä lähtien on tansseja järkkäilty noin kuukauden välein. Enimmäkseen on soiteltu keskiviikkoisin, välillä on päästy päräyttämään perjantai-iltojakin vierailevien reggaetähtien kera. Klubilla on käynyt esiintymässä mm. Puppa J & Tasottavat, Raappana, Black Bear Sound ja Talkoosaundi. Nyt on Loudness 2-vuotias, eli johan se puhuu ja kävelee!

Sanomattakin on selvää, ettei synttäreitä juhlita mitättömästi. 16.3. pidettävien juhlatanssien kunniavieraaksi saapuu Suomen kuningassoundi Komposti edustajinaan selektori Bommitommi ja mikkimies Paarma. Komposti ei ole viime aikoina Jyväskylässä soitellut, joten nyt on high time (vihdoin!). Kaikkihan tietävät, että Paarma on paitsi etevä MC, myös maineikas reggaeartisti. Bommitommin valikointi taas on parasta laatua jokaiselle juurimimmille ja dancehall-esalle. Epäilemättä luvassa on tiukkaa jugglausta, valtavia dubeja, energistä elämöintiä... reggaemusaa parhaimmillaan.

Tanssihallin lämmityksestä huolehtivat Don Leinonen ja VG+, jotka vastedes tunnetakoon myös nimellä Loudness Reggae Disco. Isäntien synttäriselektio ei arvatenkaan jätä kylmäksi.
a-j

Posts: 785

#2 • • a-j
tänään tänne *iloinen*

--
Joten vaikka niitä on paljon, niin meitä on enemmän.
Ne vaativat piikkilankaa, me vaadimme elämän.

marpa

Posts: 100

#3 • • marpa
Ehdottomasti tänne! On kyllä ollut niin vammanen työpäivä, että millään muulla kuin reggaella ei saa tätä ketutusta pois!