Radio KLF Klubin avajaiset 9.2.2007 @ Helsinki

12 posts, 1 page, 4,628 views

Radio KLF

Posts: 127

#1 • • Edited Radio KLF
Uusi klubi avautuu keskelle Helsinkiä: Radio KLF Klubi 9.2. alkaen, ja samalla juhlitaan koko maanlaajuisen klubikonseptin alkua. Avajaisten bilehumussa 9.2. kansaa käskyttää the Drill Instructor Captain Jack (GER). Kapteeni Jaakko on luvannut tällä kertaa olla vaativampi kuin koskaan: Luvassa koko tunnin livehoito, Soldier Soldier ja muut nostalgiapätkät luvassa! Alkuillan punnerruksista vastaa Olavi Tanner (KLF) spesiaali 90's setillään.

KLF Klubin lähtölaukaus kaikuu samalla läpi Suomen kun etsimme sinut joukkoomme. KLF Klubi laajenee valtakunnalliseksi, ja Suomen Ainoa Tanssimusiikkikanava vahvistaa asemaansa bilekumppaninasi. Seuraa KLF tiedotteita, KLF Klubin aikoja, paikkoja sivuiltamme www.klf.fi

Radio KLF Klubi avajaiset 9.2. & KLF Klubi koko helmikuun ajan perjantai-illoissa. Club Fever, Annankatu 32 Helsinki.
Radio KLF

Posts: 127

#2 • • Radio KLF
Hih..DJ Bobo tulee muuten Suomeen pian Euroviisuihin Sveitsiä edustamaan, koitettiin kyllä saada sitä aiemminkin. Scatman jos tulee niin sitten on muutakin erikoista tekeillä, rauha hänen sielulleen..

E-Rotic olis hauska.

Hessu
JsL

Posts: 19

#3 • • JsL
Eikös Captain Jack kuollut tuossa taannoin? Toi on joku feikki!*täh*
Radio KLF

Posts: 127

#5 • • Radio KLF

JsL, 8.1.2007 07:31:
Eikös Captain Jack kuollut tuossa taannoin? Toi on joku feikki!*täh*



Totta, tää on muistaakseni neljäs tai viides evoluutio Kapteeni Jaakosta. Käsitin että tää nykyinen olisi sen ihan alkuperäisen poika (!) joka pitää nyt bändiä kasassa. Näinhän valitettavan usein tanssibändeille käy, iso Turbo ei kulje Snapin kanssa eikä Ray (jotain;) 2 Unlimitedin kanssa.

-H
Freja

Posts: 8,775

#6 • • Freja Sihteeri
Ei se oo Captain Jack jos se ei oo Captain Jack *uuh*

--
Let´s see colours that have never been seen
Let´s go to places no one else has been

Radio KLF

Posts: 127

#7 • • Edited Radio KLF

Freja, 8.1.2007 10:25:
Ei se oo Captain Jack jos se ei oo Captain Jack *uuh*



edit 11.1.: Sain parempaa informaatiota bändin kokoonpanosta juuri bändin tuottajalta Udolta, päivitin samalla tiedot Suomen Wikipediaan (jonka tiedon tunnetusti sieltä poistaa näillä minuuteilla jokin yli-virkaintoinen-aina-oikeassa-maailmanparantaja-wikipedia-modulaattori kun ei ollut saanut eilen vaimolta - joka tosin jätti miehen jo 1996 kun mies asuu edelleen 43-vuotiaana äitinsä luona)


Captain Jack

Captain Jack on saksalainen eurodance-yhtye, jonka taustalla ovat pitkän linjan tuottajakaksikko, perustajat Franky Udo sekä Richard, jotka ovat tänäkin päivänä vastussa bändin musiikista, tuotannosta ja imagosta.

Bändin esiintyvä miehistö on vaihtunut vuoden 1995 jälkeen viidesti. Yhtyeen tunnetuin mieskeulahahmo on toisen Japtain Jack-evoluutin komentaja Francisco Alejandro Gutierrez (Franky Gee), joka kuoli saatuaan aivoverenvuodon 22. lokakuuta 2005. Bändin nykyinen miesvokalisti on Frankyn oma poika. Naisien nimiä eri evoluutioissa ovat olleet Liza Da Costa, Maloy, Illi Love, Sunny ja Sabine.

Bändi ja sen tuottajat kertovat itse tyylistään seuraavasti:

"Captain Jackin kappaleet ovat melko ainutlaatuisia. Löydät bändin saudista armeijan sotaharjoituskomentoja kauniilla dancerytmillä. Captain Jack ei silti voisi olla kauempana sotilaallisesta ryhmästä: He ovat tanssilattian sotilaita, aseenaan groove. He vain vitsailevat todellisesta armeijasta. Bändi sanoo, että sotaharjoituksia tehdessään sotilaat liikkuvat rytmisesti ja ovat hyvin energisiä. Jos heidät voisi tuoda tanssilattialle ja laittaa musan soimaan, he voisivat olla yllättävän hyviä. Bändin mielipide on, että sotilaat ovat hyviä reivaajia, mutta eivät tiedä siitä mitään. Ja siksi toiseksi, bändin naisvokalistai vain nyt sattuu pitämään uniformuista.."

Yhtyeen ensimmäinen albumi oli The Mission, joka julkaistiin vuonna 1996.

Diskografia
The Mission (1996)
Operation Dance (1997)
The Captain's Revenge (1999)
Top Secret (2001)
Party Warriors (2002)
Cafe Cubar (2003)
Music Instructor (2004)
Greatest Hits (2005)
Jussi Soro

Posts: 6,385

#8 • • Jussi Soro choon!

Radio KLF, 8.1.2007 20:17:
Väitän silti että Kapteeni Jaakon paikka on helpommin korvattavissa, vetää nyt vaan ne releet niskaan ja tulee vetämään hyvän shown.


Joskus teinivuosina Captain Jackin livenä nähneenä voisin väittää ettei sen shown aikana tuu katottuu tota mieslaulajaa kyl kertaakaan.

PS: mulle voi lähettää bäkkäripasseja, osoite privana ;)
Radio KLF

Posts: 127

#9 • • Edited Radio KLF

JussiS, 8.1.2007 20:29:
---

Joskus teinivuosina Captain Jackin livenä nähneenä voisin väittää ettei sen shown aikana tuu katottuu tota mieslaulajaa kyl kertaakaan.

PS: mulle voi lähettää bäkkäripasseja, osoite privana ;)



edit: Me siis pyydettiin Captain Jack Suomeen puhtaasti musiikillisten arvojen ja lauluäänen takia.;)

Tissit mainittu.
emailman

Posts: 19

#10 • • emailman
wää... missaan hyvät bileet *nyyh*

tosin.. mielummin nautin drinksuja palmujen alla kuin jonotan taksia räntäsateessa.
FEVER CLUB

Posts: 9

#11 • • FEVER CLUB FEVER INFO
.. ja paikkana Fever, Annankatu 32, Helsinki.