Kuningasklubi 26.12.2006 @ Helsinki

1 post, 1 page, 911 views

Kuningasklubi

Posts: 14

#1 • • Kuningasklubi
TIEDOTE
JULKAISUVAPAA HETI


Ti 26.12. ”Kuningasklubin joulujuhla”
Ski-Fi SKANE (SWE)

+ DJ´t Makelove (Uusi Aalto), Särma, Waltsu& Aleks Duplee (Stupido), Les Gillettes, Downtown (Pets On Prozac)+ special guests Kauko Lampi & Playboy Marse (SWE)

+ Stupido-pukki

Semifinal, Ukk-katu 6
(HUOM!Poikkeuksellisesti Semifinalin puolella!!!)

Klo. 21-03
Liput 10, sis.narikan (Jäsenkortilla 8)
Ennakko Tiketti


Kuningasklubin ensimmäinen toimintavuosi päätetään riehakkaissa joulutunnelmissa, kun tapaninpäivän tanssiaisiin saapuu lauma maamme eturivin tiskijukkia, ihka aito joulupukki sekä mielenkiintoisia erikoisvieraita Ruotsista. Ilta vietetään poikkeuksellisesti Semifinalin puolella.

Ski-Fi SKANE on paremmin bob hund- ja Bergman Rock- yhtyeiden solistina ja kosketinsoittajana tunnettujen Thomas Öbergin ja Jonas Jonassonin ratkiriemukas sivuprojekti. Pääbändien pitäessä taukoa ovat Öberg ja Jonasson mahdollisuuksien mukaan livahtaneet kiertämään niin Hultsfred-festivaalit kuin Euroopan pikkuklubitkin, jättäen usein jälkeensä vain diskopallon sirpaleita ja laumoittain iloisia, hikisiä ja tanssivia ihmisiä.

Bändin musiikki pohjaa varhaiseen elektroniseen musiikkiin a´la Kraftwerk ja Suicide, mutta mukana on vaikutteita niin krautrockista, jazzista, punkista, bluesista kuin housestakin. Kaiken kruunaa Öbergin hillitön skånenmurteella tulkittu laulu ja hyperaktiivinen lavapersoona.

Livenä yhtye kokeilee villisti omia ja yleisönsä rajoja, musiikin vaihdellessa valsseista bob hund-indierockiin ja täydellisen improvisoituihin karaoke-osioihin. Yhtye ei kertomansa mukaan ole koskaan treenannut, eivätkä yhtyeen jäsenet aina itsekään tiedä mitä keikoilla on luvassa. Bändin livekokoonpanon täydentää bob hund, Revl9n ja Teenage Idols-manageri sekä This Is Our Music-ohjelmaa toimittava ruotsalainen musiikkipersoona Marcus Törncrantz.

Livetilanteessa yhtyeen musiikki pohjaakin vahvasti Törncrantzin DJ-työskentelyyn, jonka päälle Öberg ja Jonasson loihtivat musiikkia rumpukoneilla, marakasseilla, melodikalla, syntetisaattoreilla ja laululla. Ski- Fi SKANE:n esikoisalbumi ”Känslan av att jorden krymper, växer” ilmestyi tasan vuosi sitten Silence-yhtiöllä ja oli arvostelumenestys. Bändi esiintyy ensi kertaa Suomessa.

Ski-Fi SKANE:n lisäksi lavalle kipuavat illan mittaan Helsingin vaihtoehtomusiikin DJ-kerma sekä erikoisvieraat, mm. And The Lefthanded-orkesterista tuttu DJ Kauko Lampi sekä Playboy Marse Tukholmasta. Lisäksi illan aikana paikalla tulee huhujen mukaan piipahtamaan Stupido-pukki, jonka kontista kilteimmät saanevat ihka-aidon Kuningasklubi-lahjan!



Ski-Fi SKANE (SWE)

“The cross-fertilisation of Kraftwerk and Bo Diddley has to be a good thing so Ski-FI SKANE are considerably ahead of their time” (Lindsay Hutton, Next Big Thing)

“An abandoned savant love-child of an impossible ménage-a trios between The Velvet Underground, The Blues Explosion and Jean-Michel Jarre ” (Rough Trade Shops)

“For people who love odd new thinking old school electronica“ (Release Magazine)




Promokuvia, diskografia ja lisäinfoa osoitteessa:

www.skifiskane.com
www.myspace.com/skifiskane
www.silence.se
www.kuningasklubi.com
www.myspace.com/kuningasklubi




Artemi Remes Tavastia
Tuottaja Ukk- katu 4-6
Kuningasklubi 00100 Helsinki
www.kuningasklubi.com www.tavastiaklubi.fi
E-mail: [email protected]
Tel.: +358-50-3744626