Kruuwi

  From until  
Coffee House, Kouvola  
house, disco, elektro, soul, jotain

Tomppa (Kruuwi)
Axu-T (Kruuwi)
ReneB


----Jälleen on aika bailata ja seurustella samalla ystävien kanssa. Ehkä tavata se sydämen vievä bilehilekin! Seuraava KRUUWI - lauantai on jälleen tiedossa ja asiaan kannattaa varautua rennolla bilevaatetuksella, nimittäin saattaa olla että bilejalka vie kovasti lattian suuntaan. Tarjolla ovat KRUUWI :n omasta miehistöstä deejiit Tomppa ja Axu-T setteineen ja lisämaustetta bileisiin meren rannalta tuo ReneB !

Mukaan saat suostuteltua clubimusan suhteen kyynisemmänkin kaverin, nimittäin talon lippu tarjoaa luonnollisesti bilemekan peruspalvelutkin perinteisellä kahdella muulla osastollaan. KRUUWI tarjoilee perinteisin menoin aimoannoksen modernia tanssimusiikkia lähinnä housen tiimoilta ja mukana toki sävyinä vähän muutakin tyylitietoiselle tanssijalalle sopivaa. Epätoivottavaa mutta kiusallisen miellyttävää on toki istuskella mukavilla tuoleilla ja sohvilla hyvässä seurassa pillistä poreilevaa maistellen. Tunnelma kuitenkin tulee olemaan korkealla, joten syysmasennusta näissä bileissä ei kukaan pääse rauhassa potemaan !!!

Soittoaikataulu alustavasti:

ReneB 22.00-00.00
Axu-T 00.00-01.30
Tomppa 01.30-02.45


COFFEE HOUSE löytyy Kouvolasta kätevästi kävelykatu Manskin (Kauppalankatu) toisesta päästä. Vastakkaisessa päädyssä olevalta juna-asemalta on kätevä saapua vaikka kauempaakin. Näistä bileistä et voi eksyä.Tulet vaikka bussilla tai junalla.

Sisäänpääsy COFFEE HOUSEen samasta osoitteesta AMARILLO 'n + NIGHT 'n kautta talon sisäänpääsyn hintaan.
----