Millainen ihminen/luonne olet?

66 posts, 4 pages, 19,161 views

Avatar
#1 • • pHaze Guest
Erään irccikeskustelun innoittamana tuli mieleen pistää tälläinenkin kun selvisi taas että ihmisille tulee niin helposti vääriä käsityksiä, ja muutenkin olisi mielenkiintoista saada selville millaisia ihmisiä täältä ja maailmasta löytyy.

Eli millainen olet pohjimmiltasi, mitkä asiat ovat sinulle elämässä tärkeitä, jne?

Itsessäni varmaan kaikkein voimakkain ja hallitsevin puoli on se ikuinen romantikko ja haaveilija. Rakkaus ja sen kaipuu on se kaikkein tärkein asia elämässä. Elän tunteella, en järjellä ja yritän elää elämäni epäitsekkäästi ja tehden enemmän hyvää kuin pahaa, ja pyrin pistämään muiden onnellisuuden omani edelle. Bileissä nuo puolet eivät varmasti tule kovin hyvin yleensä esille, koska se on tavallaan arjesta irroittautumista joka kaiken stressin ja huolehtimisen keskellä on sitä aikaa kun vain on, eikä murehdi mistään. Mutta se on siellä, ja kuvastuu varmasti musastakin (esim se laulaminen keikoilla tulee suoraan sydämestä eikä ole mitään esiintymistä). Niin siinä musiikissa kuin kaikessa muussakin (ajatuksissa, ideologioissa, elämänkatsomuksessa) kauneus ja hyveellisyys ovat niitä tärkeimpiä arvoja joiden varaan elämänkatsomuksena perustan, tahallisen naivistisesti tietäen ettei maailma voi koskaan olla niin täydellinen kuin millaisena yritän sen kokea. Mitäs muuta..? Olen ulkokuorestani huolimatta ujo, mutta avoin, aito ja välitön, ja vaikka vitsailen paljon, kannan myös paljon huolta asioista ja ihmisistä, enkä voi hyväksyä suvaitsemattomuutta. Kuolisin helposti ystävieni ja rakkaideni puolesta, ja tekisin paljon enemmänkin. Yritän aktiivisesti olla rehellinen, puolueeton ja objektiivinen ja kuunnella omaatuntoani, enkä ikinä suostu antamaan periksi taistellessani asioiden puolesta jotka koen oikeiksi (liiankin vahva oikeudentunto). Pahimmat traumat liittyvät varmaan juuri ihmissuhteisiin ja naisasioihin, tunteeseen omasta kelpaamattomuudesta ja ulkonäkökomplekseihin.

This is my dream, tell me yours?

(Topic soundtrack: Perpetual Dreamer - Sound Of Goodbye)

[ 10 April 2002: Message edited by: pHaze ]
Avatar
#2 • • tuitui Guest
riku oot muru!!

mä olen pohjimmiltani ujo..se ei ehkä näy kaikessa mitä teen!joskus saan rohkeus puuhkan ja sen kyllä sit huomaa.
tosin olen avoin..mutta en siltikään kerro kaikille mitään itsestäni vain harvoille ja valituille.Hyvin harva mut kuitenkin tuntee,tuntee sen oikeen marskin joka on täällä jossain päällimmäisen kuoren alla.
Bileissä olen kanssa eri ihminen kuin yleensä normaalisti.näyttää juuri siltä kuin en välittäisi mistään mutta kuitenkin päässä liikkuu ties mitä ajatuksia.Moni myös luulee etten ole koskaan masentunut,kun aina hymyilen...muistakaa sen hymyn alla voi piileä vaikka mitä.mä en yleensä näytä sitä että muhun sattuu...yritän pitää kaiken sisälläni jotta en satuttaisi muita.Yritän olla hyvä muille,sattuisi se muhun tai ei.
hyvyys on se johon pyrin.ja siihen että olen muille rakastettava,yritän kaikella keinolla rakastaa myös muita ja löytää heistä sen kauneuden,vaikka pinnalla olisikin miten paljon 'likaa'.
Ystävät ja perhe on mulle kaikki kaikessa.Musta ei niin ole väliä kunhan muilla on kaikki ok.Joskus purkauksen sattuessa saatan satuttaa ihmisiä mutta en tee sitä tahalleen,sillä en oikeen osaa hallita vielä itseäni.
Rakkaus on yksi asia josta haaveilen.Koskaan aitoa sellaista en ole vielä tuntenut ja pelko siitä etten tunne on suunnaton.Vaikka olenkin vielä nuori sen voi hyvin joskus tietää mtä sieltä tuleman pitää ja toivon olevani nyt väärässä..mut en voi olla varma siitä.

mä olen myös ikuinen haaveilija...ja nautiskelija..mieluiten kuitenkin jaan sen nautiskelun muiden kanssa,olematta itsekäs.

tosin tuo kaikki ei tarkoita sitä etten osaa olla tykkäämättä ihmisistä.Koska on myös sellaisia ihmisiä joista en sitä 'likaa' ole saanut omissa silmissäni poistumaan.Osaan olla ilkeä myös rakkailleni ja kiukutella.
joskus on vaan niin vaikea jaksaa,onneksi ystävät ymmärtää ja osaa olla tukena.

pohjimmiltaan olen kuitenkin ihan vaan marski/marianne.. olen vain oma itseni..siihen on pyrittävä.

marski

ps.huomatkaa hymiöiden vähyys!

[ 10 April 2002: Message edited by: Marski ]
Avatar
#3 • • ubervil Guest
Olen ujo ja vähäpuheinen, vaikka olisi paljon sanottavaa. Minulla on kohtalaisen kolhiintunut itsetunto, siitä huolimatta yritän pitää itseäni muita parempana. Kun minulla menee huonosti, usein vain hymyilen ja esitän normaalia vähemmän tutuille henkilöille, koska en osaa ottaa vastaan sitä sympatiaa, tutuille henkilöille kyllä usein osoitan huonon oloni ja ahdistuksen. Olen tippunut pohjalle ja muuttunut entistä enemmän välinpitämättömäksi. Haaveitani on saada kokea kaikki kokemisen arvoinen, rakastaa, olla iloinen ja saada rauha päähän.

(V-ill)

[ 10 April 2002: Message edited by: ubervil ]
Avatar
#4 • • Deity-1 Guest

Originally posted by Marski:
joskus saan rohkeus puuhkan ja sen kyllä sit huomaa.



Jee. Tyyliin 5 tequilaa liikaa :P
Avatar
#5 • • J Raninen Guest
Olin joskus romantikko ja uskoin, että kaikki on kivaa. Nykyään olen lähinnä kyyninen ja luotaantyöntävä tuntemattomia ihmisiä kohtaan. Hälläväliä-asenne takaa myös sen, ettei mikään tunnu missään: esim jos joku tulee kertomaan saavutuksistaan, täytyy minun omata vahvat siteet ihmiseen, jotta voisin iloita hänen menestyksestään, muuten pidän tyyppiä vain brassailijana. Turhan usein pidän myöskin itseäni muita parempana ihmisenä, ja etenkin kapakoissa tulee katseltua suurinta osaa ihmisistä halveksuen, ihan ilman syytä.
Huonosta itsetunnosta johtuen pohjimmiltani pelkään toimia ihmisten kanssa, ja pahin pelko on se, että minulle nauretaan tyhmyyteni/tietämättömyyteni takia. Tästä tulee luonnollisesti suora linkki hirveään pätemisen tarpeeseen.
Olen suunnattoman laiska, jos suoritettava velvollisuus/työ tms ei kuulu kategoriaan "kivaa".
En ole kovin syvällinen, henkinen tai hengellinen ihminen. Kaikki mitä käsin voi kosketella tai itse kokea on olemassa, kaikki muu on enemmän tai vähemmän höpöhöpöä tai joutavaa.
Toisaalta olen äärimmäisen lojaali omaa ystäväpiiriä ja niitä yhteisöjä kohtaan, joissa olen mukana. Yritän myöskin olla diplomaattinen ja myötäilevä; jopa niin, etten useinkaan ota kantaa asioihin. Pidän itseäni myös kohtuullisen huumorintajuisena, ja kaikelle saa nauraa. Alatyylin huumori puree siinä, missä nerokkaat sanaleikit, tilannekomiikka ja puujalkavitsitkin.

Eiköhän tämä vuodatus riitä tältä erää, ei tää kuitenkaan oikeesti kiinnosta ketään tän enempää. Kaverit vois varmaan esittää omia käsityksiään, mutta se pitää kysyä niiltä.
Avatar
#6 • • miiko Guest
ohhoh mikä topic..
laittoi ajattelemaan. itse muodostaisin mielummin kuvan toisista omien kokemusteni perusteella, enkä niinkään 'täytä tämä kaavake'-tyyppisen topicin perusteella. en kuitenkaan sano etteikö tämä olisi oiva oikotie toisen ihmisen sisimpään(?)...

mietin miten voisin vastata lyhyesti, mutta kuitenkin kertoen jotain oleellista... joten omalta kohdaltani vastaan: ihmettelen jos jotakuta kiinnostaa niin paljon.
Avatar
#7 • • jUSSi Guest
hmm,

Minun peruspiirteistäni näkyvin taitaa olla hyväntuulisuus. Minua ei kovin usein vihaisena näe, eikä vihaisuus pysy minussa 5 minuuttia pidempään. Joskus toivoisin pystyväni pitempiaikaiseen kaunaan, mutta kun ei niin ei. Toisena piirteenä olisi varmaan sosiaalisuus. Tulen toimeen siis ihan kaikenalisten ihmisten kanssa ja jutunjuurta löytyy aina. Kolmas piirre on varmaan lunkius. Minua ei kovin helposti mikään hetkauta, saa olla aika dramaattinen juttu että kolahtaa. Toivoisin olevani hieman enemmän tunnepitoinen, jottei minua ihan kiveksi luultaisi...

Pieninä mausteina minussa on lievää sinisilmäisyyttä (on kyllä karissut aika vauhtia pois viimeaikoina) ja minut on helppo saada innostumaan asiassa, joka minua kiinnostaa.

Olen myös erittäin hyvä keskittymään yhteen asiaan. Jos luen hyvää kirjaa, minulle saa yleensä pari kertaa sanoa asiansa ennen kuin huomaan yhtään mitään, sama juttu joskus kun olen tietokoneella..

Että sellainen taidan olla. Vastaväitteitä saa esittää ;)
Avatar
#8 • • funkyboy Guest
Jaa että millainen luonne olen?

Kaikista parhaan kuvan musta osais antaa mun tytsy joka joutuu mua päivästä toiseen katella.

Mutta jos mä itse saan kertoa oman mielipiteen niin...

Ihmisrakas moottoriturpa joka loukkaantuu helposti ja on herkkä(ilkeälle)kritiikille.

Erityispiirteenä mainittakoon et ihmiset pystyy luottamaan muhun poikkeuksellisen hyvin ja mä pyrin olemaan luottamuksen arvoinen.

Keväästä johtuen mun mieliala vaihtelee joka viiden minuutin väli, mut yleensä olen positiivinen ja iloinen.
Avatar
#9 • • sniper Guest
pHazen kuvaus vastas aikalailla mun omaa. Musiikki on oikeasti mulle tosi tärkeätä, ja on paljon sellasia biisejä joiden lyriikat tai melodia vaikuttaa tosi emotionaalisesti. Musiikki on mulle henki ja elämä. Olen ujo ja vieraassa seurassa vähäpuheinen, joka johtuu kolhiintuneesta itsetunnosta. Edellämainitusta syystä ihmisille voi jäädä musta sellainen kuva, että mä oon jotenkin ylpeä ja tosi itsekäs, vaikka en todellisuudessa ole. Myös mulla on traumoja, jotka liityy ihmissuhteisiin, tunteeseen omasta kelpaamattomuudesta ja ulkonäkökomplekseihin. Tärkeiden ihmisten huomioon ottaminen, on mulle tärkeää, vaikka välillä tulee käyttäydyttyä aika itsekkäästikin. Yleensä ihmisten auttamisesta tulee mulle hyvä mieli. Aina joskus tuntuu, että sitä tulee huolehdittua muitten ihmisten hyvinvoinnista enemmän kuin omasta. Ehkä luonnetta on muokannu sekin, että on aina ollu luonteeltaa (esim. musiikkimaku)erilainen kuin suurinosa ihmisistä, mistä johtuen nöyryyttä on joutunu opettelee aika paljon.


Mun mielestä tää on ohin järkevä topic, koska on ihan mukava tietää, minkä tyyppistä porukkaa täällä on. Ja on mukava huomata, että on samanhenkistä porukkaa, muutenkin kun musiikkimaun osalta
Avatar
#10 • • Jimmyfi Guest
kihihihi
minä ja mun luonne

mie oun sellanen räsä villi jäbsykkä.. juttua tulee välillä vähän liikaakin.. kuten on varmaan tullut jo huomattua erinäisten setti arvostelujen kohdalta.. pidän avain stanasti biletämisestä ja levyjen soittamisesta.. ( ei uskos että miekin oisin joku teejii ?!?! )

jotkut väittää mua jim carreyn näkösex ja luonteen piirteitäkin on samoja.. voi olla noin.. olen irl samanlainen kuin näistä jutuista voi päätellä..

pidän trancesta yli kaiken.. In trance i trust jooo oo.... tietty joudun tämän dj:lyn takia kuuunteleen rokkia yms.. mutta en paheksu niitä.. musiikkihan on mun työkalu kaikessa kirjossaan.....

suurin haaveeni? ööh... hmm.. soittaa isoissa bileissä edes kerran... mikä saa mut ilosex? musiikki .. ja oma gultani... mitä vihaan? kapeakatseisuutta musiikin,elämän ja kaikkea kohtaan.. pitää olla avoin.... harrastuskset , ylläri.. musaD: html, atk.. pelit.. jahas tästä tais tulla tällänen bio juttu mut sou..

loppujen lopux oon ihan kiva tyyppi kun tutustuu... D: kait.. mutta joo.. tumpsiki tumptsiki.. <- rmb fiilistelyy.. näkyilee bileisssä irl joskus tässä keväällä .. i houp-..
Avatar
#11 • • pHaze Guest

Originally posted by miiko:
laittoi ajattelemaan. itse muodostaisin mielummin kuvan toisista omien kokemusteni perusteella, enkä niinkään 'täytä tämä kaavake'-tyyppisen topicin perusteella.



Samoin, mutta käytännössä täälläkin on niin monta ihmistä, joita ei ikinä tapaa, tai jos tapaakin, niin ei ehdi tutustua sen vertaa että tietäisi toisen sisimmästä vielä mitään, ja muutenkin bileet eivät ole välttämättä se paikka, jossa helpoiten tutustuu toisen ajatusmaailmaan. Siksi topicci ja ehkä tämä helpottaa hieman tutustumista, tiedä vaikka jotkut saisivat tämän ansiosta ystäviä jotka muuten jäisivät saamatta.

Niin ja respectit niille jotka ovat uskaltaneet vastata ja kertoa arkojakin asioita itsestään.

[ 10 April 2002: Message edited by: pHaze ]
Avatar
#12 • • Jna Guest
Mä oon hiljanen tyttö.
Avatar
#13 • • miiko Guest

Originally posted by pHaze:
...tiedä vaikka jotkut saisivat tämän ansiosta ystäviä jotka muuten jäisivät saamatta.



jos noin, niin onnea.

Originally posted by pHaze:
Niin ja respectit niille jotka ovat uskaltaneet vastata ja kertoa arkojakin asioita itsestään.



totta.. rohkeutta...
Avatar
#14 • • Late Guest
-Ujo vieraita ihmisiä kohtaan
-Avoin
-Herkkä
-Sosiaalinen (tai näin on ainakin joksus sanottu)
-Turhan höpö välillä
-Puhelias
-Itsepäinen

Jospa nuo selvittäisi asiaa jollain lailla, aika vaikea sitä on itseänsä kuvailla. Tulkaa jutskaamaan niin tiedätte.
des

Posts: 118

#15 • • des
mainio topikki!

olen ujo ja hiljainen vieraiden ihmisten seurassa.
omassa porukassa voin olla puhelias, äänekäs, hauska, tylsä tai mitä vaan.
mietin erittäin paljon kaikkea, anylsoin kaikkea ja kaikkia. Tätä ei nähdä päältä, kaikki tapahtuu pään sisällä.
Tykkään erilaisesta musiikista, mikään tyyli ei ole huono.
eniten kiinnostaa konemusa.
Haaveilen aika monesta asiasta, en kuintenkaan kerro kenellekään mistä.
Avatar
#16 • • -=aave=- Guest
No joo, katotaan mitä saan kuumeessa kirjoiteltua.

Mä oon mielestäni hyvin ihmisten kanssa toimeen tuleva persoona. Tästä johtaakin se, et mulla on aika kivasti kavereita ympäri suomea.

Luonteeni riippuu täysin mielentilastani. Joskus olen hyvin esille tuleva, ja aina etunenässä meniä. Taas joskus tykkään olla vain omissa oloissa ja kuunnella hyvää muzaa.

Tärkeimpiä asioita elämässä ovat(ei järjestyksessä):
*Oma pupu
*Kaverit
*Työ/terveys
*Itsensä kanssa toimeen tuleminen

Olen myös erittäin hyvä keskittymään yhteen asiaan. Jos luen hyvää kirjaa, minulle saa yleensä pari kertaa sanoa asiansa ennen kuin huomaan yhtään mitään, sama juttu joskus kun olen tietokoneella..



Tämä juttu on mulla täysin sama, kun oon koneella en välttämättä kuule enkä näe muutakuin sen näytön.

Siinä nyt jotain mitä mieleen juolahti...

PS. taidan todellakin olla tällä hetkellä vähä pehmoinen, ku tota kuumetta näytti olevan vähä yli 38 astetta.

[ 10 April 2002: Message edited by: HiVoltage ]
Avatar
#17 • • -Lootus- Guest
No viimeaikaisten kokemusten perusteella mä oon ainaki sellanen henkilö,josta saa helpostikin hyvin väärän kuvan..
Aika harva kuitenkin tuntee sen todellisen Kertin..
Aikaisemmat kokemukset on tehny musta jollain tasolla etäisen,oon ymmärtänyt että kaikkiin ei vain voi luottaa..
Tuntuu aika helvetin pahalta kun huomaa,että se oma kaveri on puukottanu selkään....

Täs viimisen vuoden aikana olen kuitenkin tutustunut niin monen kultaseen ihmiseen ja tuntuu,että juuri näiden ihmisten välityksellä olen muuttunut eniten.
Olen edelleen hyvinkin ujo,mutta nykyisin pystyn työntämään tuon ujouden taka-alalle,ainakin normaalisti..
Syvällä sisimmässäni olen herkkä ja tunteellinen.Läheisimmät kaverit sanoo mua oudoksi,mun huumoritajuani ei ainakaan kovin moni varmaan ymmärrä..Vaikeinta minulle on aina ollut tunteiden ilmaisu,
rakkaimpia minulle ovat oma perheeni ja ystäväni,etenkin veljeni,he taitavatki olla ainoat jotka ovat kuulleet ne kolme maagista sanaa suustani..
Viel vuos sit mul oli halikammo,nykysin oon onneks päässy siitäkin yli..Sen aikaa kun olen käynyt bileissä minusta on tullut,rehellisesti sanoen,joka tavalla mukavampi ihminen...
Eräs ystäväni kerran sanoi et mä vaikutan sellaselt nokka pystyssä kulkevalta,todellisuudessa mä oon kaikkea muuta kuin sitä.Vast täs viime vuoden aikana olen oppinut kunnioittamaan itseäni sellaisena kuin olen,teinivuosien anoreksia ynm ongelmat on jättäny muhun kai ikuisen jälkensä.Toisinaan tulee vieläkin sellanen olo et mä oon huonompi kuin muut..

Yksi tärkeimmistä asioista perheen ohella myös minulle on rakkaus..sitä oikeaa en ole vielä tavannut,enkä todellista rakkautta kai koskaan viel kokenut..enkä mä sitä kyl edes etsi,kai se sit omana aikanaan tulee jos on tullakseen.
Tällä hetkellä olen onnellinen näin ja se on tärkeintä...

Nä muutamat aurinkoiset kevätpvt on tehny musta hymyilevän energianpakkauksen..Musiikki soi ja lujaa ja minä pompin niin kauan kuin jaksan..elämä on ihanaa *naur*
Avatar
#18 • • Ana-- Guest
Mä oon kato yksilö, niinku kaikki muutki.
Avatar
#19 • • Jukka I Guest
Tunne-järki -akselilla olen siinä puolessa välissä. Jos elämälle luo ensin kunnon pohjan rationaalisilla päätöksillä (esim. kouluttaa itsensä alalle josta todennäköisesti löytyy hyvin töitä sen sijaan että lähtisi lukemaan jotain mielenkiintoista marginaaliainetta), antaa itselleen samalla paljon suuremman valinnanvapauden jatkoa ajatellen (vapauden elää tunteella tietyn turvaverkon päällä).

Tunne ja järki eivät ole toisiaan poissulkevia asioita, vaan ne olisi kyettävä yhdistämään, jolloin 1 + 1 = 3. Olen tavannut äärimmäisiä järki-ihmisiä, joiden elämä on rutiinia ja yllätyksetöntä. Tiedän myös äärimmäisiä tunne-ihmisiä, jotka elävät päivän kerrallaan vailla käsitystä siitä mitä he loppujen lopuksi elämältään haluavat. Kumpikin ääripää voi olla haitallinen.

Sekalaisia mietteitäni joistakin asioista:

Keskustelemisesta. 90% ihmisten välisistä ongelmista olisi vältettävissä, jos erimielisyyksistä keskusteltaisiin ennen kuin ne eskaloituvat. Erityisen tärkeää parisuhteessa. Jos en ymmärrä toisen reaktiota johonkin asiaan (olkoon kuinka mitätön asia tahansa), niin siitä keskustellaan. Joskus desibelitkin saattaa nousta, koska itsetutkiskelu ja varsinkin omien puutteiden myöntäminen on tuskallista. Tämä on kuitenkin ainoa tapa todella oppia tuntemaan toista paremmin. Ja mitä paremmin toisen tuntee, sitä helpompaa on välttää loukkaamasta tätä. Riitely ei ratkaise mitään. Sen päätteeksi voidaan sopia _se_ riita ja olla taas ystäviä, mutta on vain ajan kysymys koska samasta perusongelmasta (persoonallisuuksien erosta, jota kumpikaan ei tunnista) kasvaa uusi riita.

Itsekkyydestä. Elän itseäni varten, muut huomioiden. Tietynlainen terve itsekkyys ei ole pahasta. Tarkoitan sitä, että en voisi olla täysin onnellinen elleivät läheiseni olisi onnellisia. Siksi en voisi tehdä päätöstä, joka antaa minulle jotain mutta vie samalla sitä pois joltain läheiseltäni. Jos toimin niin, että läheisteni onnellisuus lisääntyy, lisääntyy samalla oma onnellisuuteni. Oma ja toisten onnellisuus eivät ole toisiaan poissulkevia asioita. On vain tiedettävä, kuinka paljon on valmis "uhrautumaan" toisten eteen. Jos tästä tulee (elämän)tapa, on vaarana omien päämäärien hälventyminen.

Uskomisesta. Uskonnot ovat vain ihmisten järjestelmiä jonkin paljon suuremman - uskon - ympärillä. Usko on löydettävä itse, mikäli sitä etsii.

Aitoudesta. En pyri miellyttämään ketään. Tämä ei tarkoita mitään puberteettista kapinointimeininkiä, vaan yksinkertaisesti sitä että pyrin olemaan joka tilanteessa oma itseni. Ei tällä tavalla maksimaalista kansansuosiota saa, mutta ne ystävät ja kaverit joita olen tällä tavoin saanut, eivät ole mitään muovikuoria vaan aitoja ystäviä. Yleensä jo pelkkä suorapuheisuuteni on liikaa monille.

Elämän tärkeimmät asiat. Ensin tulevat ihmiset ja _kaukana_ näiden takana raha ja materia. Eräät tuntuvat tässäkin maassa näkevän nämä prioriteetit toisin päin.

Edellä mainitut ovat siis omia elämänohjeitani, eivät saarnausta muille kuinka pitää elää.
Avatar
#20 • • KarriN Guest
pistänpä tylsästi ranskalaisilla viivoilla

- toistaiseksi järki-hminen. haluaisin olla perustaa
enemmän tunteille, mutta olen hieman turta: tunteita on
vaikea löytää (vai sanotaanko havaita).

- ystävät silti kaikki kaikessa

- kiinnostunut muiden asioista

- ulospäin hyvinkin iloinen, todellisuudessa ehkä silti
hieman pohtivampi luonne. toisaalta taas saatan
seurassakin olla hiljaisen/vakavan/tylyn oloinen,
ei pidä tulkita tätä kuitenkaan väärin.

- ajoittain mustasukkainen/pikkukateellinen, ei kuitenkaan
koskaan 5 min. kauempaa. kai.

- omassa elämässä ei juurikaan traumoja, ISOJA menetyksiä
tai muuta vastaavaa. elämä on siis suhteellisen tasaista
toistaiseksi, tämä vaivaa suuresti siksi, että en ole
kuitenkaan oikein tyytyväinen elämään, vaikka mitään ei
sinänsä ole vialla. myös siksi, että ne ongelmat, jotka
sitten rupeavat vaivaamaan mieltä, ovat pitkälti pieniä
ja mitättömiä asioita.

- outo (kuulemma).

- hassu (myöskin kuulemma).

- karri (says it all).

- ja rikun tapaan ehkä kuitenkin aika pitkälti romantikko
ja PLUR jnejne. realistisissa mittasuhteissa, tosin, jne,
mutta kuitenkin.

t:KarriN

edit: viimeinen.

[ 10 April 2002: Message edited by: KarriN ]