...Ja sitten ne miinukset.

74 posts, 4 pages, 18,610 views

T-mu

Posts: 2,980

#1 • • T-mu Läskimooses
Hmm... mistähän aloittaisin.

- Hamsterillani oli flunssa joten bilefiilistä ei oikein löytynyt, ei sitten millään.
- Tanssilattia oli jotenkin "kova", en osaa paremmin selittää mutta laski jotenkin fiiliksiä.
- Musa oli aivan liian kovalla, kun huomautin asiasta niin loppuillan saundi olikin jotenkin munaton että ei oikein päässyt fiiliksiin.
- Jotain tolkkua niiden valojen kanssa!!! Tuntui että valot vilkkui ihan miten sattuu, välillä värien ja cobojen vaihtuminen laski fiilikset ihan nolliin. Stroboa oli kanssa ajoittain ihan liikaa ja loppuillasta taas ihan liian vähän.
- Jotain järkeä sen savun käytön kanssa!! Vaatteet dunkkas savunesteelle vielä ½ tuntia bileiden jälkeenkin.
- Bissen hinta (2,5!!!!!!!!), ei oikein nostattanut fiiliksiä juoda sikakallista kaljaa joka oli varmasti kaikenlisäksi vielä väljää.
- Känniääliöt ja kuosaajat. Yksikin jätkä tönäisi ihan varmasti tahallaan mua baaritiskillä. Oli muka olevinaan pahoillaan ja yritteli jotain pyydellä anteeks. Meni fiilikset aika hyvin.
- Loppuillasta oli 5min ihan hyvä meno tanssilattialla mutta meni kyllä täydellisesti fiilikset siinä valomerkin kohdilla. Enskerralla ei pysty suporttaa.


Kysympähän vaan että missä on järjestäjän vastuu?

Tuleeko kellään muulla mieleen mitään parannettavaa/miinuksia?
m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • m1kk3 no-life
olin ekaks aikeissa kirjoittaa et "WTF" mut sit tajusin :D :D ;D

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Syntse

Posts: 1,652

#3 • • Syntse Hardstyle/Freeform DJ
Haa tää on hyvä...

- Kaatuneet juomat tanssilattialle. Lattia oli ihan tahmee ja kengät jäi kiinni vähän meni fiilikset ku joutu repimään kengän lattiasta ja laittamaan takas jalkaan
- Edellisessä ei auttanut ollenkaan että lattia oli täynnä lasinsiruja pikkuisen tuntuu jalkapohjissa kun sukkasilteen hyppii lasinsirujen päällä ehdoton tunnelmantappaja tuo kyl
- Liian pieni tanssilattia vei tunnelmat pahasti vaikka kuinka yritin tunkee sinne eteen tanssimaan niin ei sinne vaan mahtunut ja sit oli pakko vaan hytkyy silleen puristuksis

jatkakaa...
anniharha

Posts: 1,937

#4 • • anniharha
-siis argh, kukaa ei ollu kertonu mulle dresscodesta, emmäny osannu lukee sitä topikista tai kalenterista, nyt mul oli punaiset sukat vaik ois kuulunut olla valkeet. kertokaa mitä mun pitää pistää seuraaviin bileisiin jos siel soittaa se orkidea ja proteus?
-siis argh, polkkabileet ja jollai oli kiksukarvaa niskassa *eiei*
-siis argh, miks kukaa ei noudattanu dresscodee, siel oli bileet ja jollai oli farkut ja joku laimee klubitus.org -paita pääl, vituttaa tollai turistit jotka ei tiedä bileist mitää ja tulee pilaa tunnelman jollai perusbaarivaatteil
-siis argh, jollai oli jesseteippii tissien päällä, ois vaan jättäny senkin himaan nii ei ois tarvinnu mennä pornosivuille kännykäl ku piri ei toiminu tarpeeks tunnelmaa nostattavana tekijänä


terv. vaatetusalan ammattilainen

--
and though my words could save the world they never come out right

Tapi

Posts: 1,437

#5 • • Tapi Dreamstate
Ne pissisringit siinä tanssilattialla! *grr* En myöskään kestä niitä ringin keskellä olevia käsilaukkuja! *senkin*
Avatar
#7 • • astaroth Guest
this is epic
Kolera

Posts: 4,256

#8 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Mut ei tainnu tällä kertaa tulla liipolan ghettonuoret sylkee naamaa? =P

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

anniharha

Posts: 1,937

#9 • • anniharha

eewol, 8.12.2007 13:34:
---
Tapi, 8.12.2007 13:30:
Ne pissisringit siinä tanssilattialla! *grr* En myöskään kestä niitä ringin keskellä olevia käsilaukkuja! *senkin*
---

Ei ku se pissa siel käsilaukuis!! Vähän vituttaa ku pöllii niiden laukkuja, nii ne kaikki kännykät ja kamerat on ihan pissassa!! *grr*Vittu!! *pahis*



Pojat hei, miettikää ny, tekää ette sais bileiden jälkeen keltään jos ne pissikset ei ois niin kosteissa tunnelmissa koko iltaa. Se on ihan järjestäjän vastuulla hankkia sinne tuoretta tavaraa tarjolle, eihän baarista saa kaljakaan kesken loppua.

--
and though my words could save the world they never come out right

Tapi

Posts: 1,437

#10 • • Tapi Dreamstate

anniharha, 8.12.2007 13:40:
Pojat hei, miettikää ny, tekää ette sais bileiden jälkeen keltään jos ne pissikset ei ois niin kosteissa tunnelmissa koko iltaa.


Hmm, enpä oo tullutkaan ajatelleeksi, että niiltä kuuluis saadakin. Pitääkin miettiä kuinka scorettaa tänään Choonissa. \o/
plink

Posts: 1,405

#11 • • plink team paska
kalja oli niin kallista, et sitä oli pakko vetää niin paljon et lensi laatta ja meni joku 150 euroo, saatanan! enkä saanut pillua.

--
en ollut paikalla silloin kun seksikkyys keksittiin.

Fyrisch

Posts: 4,525

#12 • • Fyrisch
Mul meni fiilikset kokonaan ku siel oli joku iso jätkäporukka tanssimas ringis, ja ringin keskel tietenki autonavaimet ja lompakot yhes kasas. :(
Timce

Posts: 5,381

#13 • • Timce
-4:n tunnin jonotus ensiavussa.
-1 tikki

--
-Cook the man some fucking eggs-

-Jake the Muss

eewol

Posts: 1,125

#14 • • eewol Fen - Project, Mayhem, Undertaker, TIP TOP

anniharha, 8.12.2007 13:40:
---
eewol, 8.12.2007 13:34:
---
Tapi, 8.12.2007 13:30:
Ne pissisringit siinä tanssilattialla! *grr* En myöskään kestä niitä ringin keskellä olevia käsilaukkuja! *senkin*
---

Ei ku se pissa siel käsilaukuis!! Vähän vituttaa ku pöllii niiden laukkuja, nii ne kaikki kännykät ja kamerat on ihan pissassa!! *grr*Vittu!! *pahis*

---


Pojat hei, miettikää ny, tekää ette sais bileiden jälkeen keltään jos ne pissikset ei ois niin kosteissa tunnelmissa koko iltaa. Se on ihan järjestäjän vastuulla hankkia sinne tuoretta tavaraa tarjolle, eihän baarista saa kaljakaan kesken loppua.



Dj:t saa aina. Piste. *nauru*
m1kk3

Posts: 5,560

#15 • • m1kk3 no-life
lippujen hinta *eiei* Siis oikeesti, 5, jopa 10 euroa. Mitä te järkkärit oikeesti meinaatte *eiei* Ryöstää viattomia ihmisiä ?

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Zeratul

Posts: 1,170

#16 • • Edited Zeratul Captain miserable
-Mikä juttu tää on et jouduin jonottaa vaik tulin muodikkaasti just puolen yön jälkee paikalle? Siis kyl niinku pitäis olla vähintää naamavippi joka paikkaan, tai ainaki siel yökerhos pitäis aina olla tilaa viel yhelle, eli mulle.
-Miks se narikka oli taas niin kallis, taas rupes syömään ku jouduin maksaa ainaki puolikkaan bissen hinnan siintä et joku bodari laittaa mun takin naulakkoon roikkuu. Kyl mä osaan niinku itekki laittaa sen takin roikkuu sinne.
-Ja taas joutu odottaa juomii jonku ikuisuuden vaik ei siin tiskil ollu ku joku nelkyt asiakasta, niistäki varma joka kolmas oli jo saanu juomansa mut siinä ne vaan muiden tukkeena hengailee, baarimikkojaki oli ainaki kaks. Luulis olevan nopeempii.
-Sit rupes ottaa päähän ku ei saanu vetää rööki enää sisäl, vitsi kauhee vilu tuli ku menin hiahattomassa ja minihameessa sinne pihalle vetää spadduu.
-Kauhee nälkä iski, ihan siis puun takaa, nii miksei taaskaan ollu sitä hodarikärryy siel aulassa? Kysyn vaa, taas meni fiilikset ku kauheel kiukul joutu joraa joku viis tuntii putkee, ei meinannu millään energiat riittää.
-Muutenki tosi siisti tanssii ku yhel puolel baarii oli lämpötila joku 55 tai toisel puolel ehkä 7, taas joutu koko aika pukee ja riisuu eestaas et ois sopivan lämmin. Niinku eiks ne osaa ruuvaa niit pattereit sillee et ois hyvä olla?
-Esitanssijatki oli ihan kauheita, toisel oli kyl ihan kivat tissit, mut rumii ne oli ku synti eikä kyl osannu tanssii pätkän vertaa, veti samat muuvsit varmaa joku kaks kertaa tunnis! Kai nyt järjestävä taho ois voinnu järkätä jonku sisäänpääsykokeen et saatais joku laatu noille tanssijoille.
-Eniten otti päähän se et taaskaa ei ollu ku kolme kansainvälistä tähtee ja silti liput makso jonku 15 egee, kauhee ryöstö! Kyl ainaki Metallica käy mun kotibileissä helikopterilennoilla soittamas ihan ilmasiks ku ne diggaa nii paljo soittamisest ja mä oon nii hyvä jätkä.
-Miks taas kaikki ne ketä mä halusin nähä soitti samaan aikaan? Kai niit baarei nyt vois pitää auki pari tuntii pidempään et kerkee nähä kaiken. Muutenki joutuu lähtee menee just ku rupee pääsee fiiliksiin.

Huhhuh. *eiei*

Meinas unohtuu:
-Miks siel oli taas samat dekot ku sillon puol vuotta sitte? Vois ny vaik maalata ne seinät välil et ois vähä pirteemmän näköstä.
-JA MITÄ NE OLI LAITTANU NIIHIN MUN BISSEIHIN, MUL ON IHAN HIRVEE OLO VAIK MÄ NUKUIN JO KOLME TUNTII OKSENNUKSESSANI PYÖRIEN!!!11 (se okke muuten maistu ihan erilaiselt ku vimeks, seki tietty piti vaihtaa vai? Kysyn vaa miks?)

--
~ Somos feos apestamos y pero reinamos ~

Tyranoid

Posts: 1,552

#18 • • Tyranoid FINRG
Miinukset:

-Etkot
-Jonotus
-Lippujen hinta
-Musiikki
-Paikka
-Ihmiset
-Valot
-Äänentoisto
-VJ:t
-Henkilökunta
-Juomien hinta
-Jatkot


Plussat:

-Kaikki muu
Juhgu

Posts: 7,921

#19 • • Edited Juhgu Virnistelijä
- Mun nimee ei taaskaan ollu listalla. Siis **ttu, oon käyny bileissä varmaan jo 30 kertaa eikä vieläkään oo kertaakaan mun nimi osunu arvotuista siihen vippilistalle. Ja jotkut vaan tuntuu olevan sellasia onnettarien lempilapsia et nimi osuu listalle tyyliin joka toinen kerta. Onkohan toi arvonta varmasti ihan tasapuolinen?
- Just ku meinas päästä hyviin fiiliksiin ni joku poke tuli väkisin repii mut alas soittolavalta ja sano et siel ei saa tanssii. Ei auttanu vaikka miten yritin tapella vastaan. Vieläpä sama jätkä joka hetkeä aiemmin tosi tylysti komensi mut pois baaritiskin takaa. Arvatkaa vaan menikö fiilikset. Ja sit ulko-ovella se vielä jotain vittuili et "laita paita päälle". Huh huh.

Ai nii:
- Laukkas.

--
Mitään juuri kirjoittamaani ei ole sellaiseksi tarkoitettu.

Byproduct (live)

Zeratul

Posts: 1,170

#20 • • Zeratul Captain miserable

Juhgu, 9.12.2007 18:48:
- Laukkas.


Ois kyl pitäny diskata tommonen epäreilun pelin harrastaja. Et mun mielest niinku väärä hevonen voitti. Ja se vermo oli ihan ihmeellinen valinta bilemestaks.

--
~ Somos feos apestamos y pero reinamos ~