Hypno!

  From until   Tickets 6€   Age limit: 18   www.facebook.com/…/335887639806591  
Playground, Helsinki   Show map  
house, techno

Kaiu & Sakura, Indigo, A. Mihoz aka. Kolibriscope, Klem Kaan (uk), Nocturnal Block Art, Tobie Raven, Pekko Haimi, Individual

Hypno!

Milloin:
Wed 16.5.2012 // 22:00 – 04:00 // Age 18
Entrance 6€ + cloackroom

(Huom! Seuraava päivä on helatorstai ja arkipyhä! // next day is a national holiday)

Missä:
Playground
Iso-roobertinkatu 10
00120 Helsinki

Sound:
Precision Audio

**** Hypno! Room **** (TECH-HOUSE/ TEKNO)

KAIU & SAKURA (Local Underground)
http://lu.hosting.mbar.fi/

INDIGO (Sininen)
http://indigo.sininen.piste.org/

A. MIHOZ aka. KOLIBRISCOPE


HAIMI vs. INDIVIDUAL (Hypno!)
/


**** Omni Orchestra Room **** (HOUSE/ TECH-HOUSE)


KLEM KAAN (UK)
https://www.facebook.com/profile.php?id=693269165&sk=info

NOCTURNAL BLOCK ART (Omni Orchestra)


TOBIE RAVEN (Omni Orchestra)


Hypno! What is?

Not another freakin´ house club? Noh kyllä ja ei. Individualin ja Pekko Haimin mielissä on jo pidemmän aikaa ollut oma, yhteinen klubi-ilta, joka olisi pyhitetty intiimille, hieman vähäeleisemmälle ja techimmälle housesoundille.

Tähän ensimmäiseen Playground-iltaan olemme kutsuneet pääesiintyjäksi Local Underground-kollektiivista Kaiu & Sakura-kaksikon, sekä Indigon. LU:n poijaat Kaiu & Sakura ovat tanssittaneet Helsingin teknokansaa jo vuosien ajan niin ilta, kuin aamubileissäkin, ja luvata uskaltaa, että myös tänä iltana teknon ja tech-housen nälkäisille on luvassa tanssijalkaa nostattavaa biittiä.

Indigon pitkä dj-ura, tekninen taituruus ja näkemys musiikista yhdistyvät hienoksi kokonaisuudeksi, johon inspiraation antaa ihmiset, tapahtumapaikka, sekä illan tai aamun atmosfääri. Indigo on myös tunnettu yhdeksänosaisesta chill out-miksaussarjastaan, sekä ambient-seteistään esimerkiksi Club Unityn Uunisaari-tapahtumissa.

Playgroundin 2-huonetta houstaa tänä iltana Omni Orchestran nuoret sankarit. Tämä posse on järjestänyt todella suosittuja ja riehakkaita UG ja ulkoilmakemuja ympäri Helsinkiä. Jos Pleikkarin isossa huoneessa mennään hieman synkemmissä tunnelmissa, niin Omni Orchestra soittaa minimalia ja housea vähän laajemmalla skaalalla.

Teknomusiikin Lenny Kravitz, monitaituri Klem Kaan vaikuttaa niin Englannissa, kuin Suomessakin ja levylaukussa näkyy grooven rytmimusiikin perintö. Hänelle supportia antaa Nocturnal Block Art, sekä Tobie Raven.

Eli monipuolinen tanssi-ilta on luvassa kera Hypno!:n, sekä Omni Orchestran. Olet tervetullut!