Sunday shout: grand opening

  From until   Age limit: 18  
Ravintola Teema, Vantaa  
disco, house, oldskool

tony profondo, drifter, puuhaphiit, noste

Onko sunnuntai sinunkin mielestäsi tylsä päivä?

Mieli tekisi jututtaa kavereita, pitää tanssijalkaa vähän vipattamaan ja maybe a few drinks, mutta ainoa vaihtoehtosi on viereinen pitsakepapkuppila, jossa rappioalkkis laulaa Matti Nykästä karaokessa?

KANSALAISET / MEDBÖRJARE

Tämä suuri epäkohta on korjattava! Me housekunnan edustajat olemme äänestäneet kansan puolesta ja pitäneet huolen, että sunnuntaisin on olemassa paikka, jossa kaikki musiikin ystävät voivat kokoontua, liikkua, huvitella ja humaltua!

Olemme repineet ja rakentaneet nuorisotaloja, mutta se ei ollut tarpeeksi! Olemme nostaneet palkkojamme 8.5 %, mutta se ei ollut tarpeeksi! Olemme katselleet uuden musiikkitalon rakentamista, arvostelleet Räsästä, haukkuneet VR:ää ja seuranneet keskustelua ydinvoimasta, mutta se ei meitä oikeastaan kiinnostanut (tuleehan sitä sähköä töpselistä).

Kansa on vaatinut housea sunnuntaina ja tämän me olemme luvanneet toteuttaa edellisissä vaaleissa. Lupasimme deeppiä, discoa, progrea, vokaalista, melodista, elektroa ja tekkiä; Nyt on tullut aika lunastaa nuo lupaukset! Tämän minä kerron Teille, arvon kansalaiset, että Helsingistä pohjoiseen on olemassa paikka, jossa soitetaan housea sunnuntaisin! On jokaisen perusoikeus tulla paikalle nauttimaan kultturellista kokemuksesta ja tanssin huumasta.


What the hell is it all about?

Sunday shout on n. kerran kuussa järjestettävä sunnuntaiklubi erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, upean ilmapiirin sävyttämänä ja vannoutuneiden housen rakastajien järjestämänä.

Maanantai vapaana? Ehdottomasti paras tapa viettää muuten oi-niin-tylsä ilta olisi hypätä junalla Koivukylään ja tulla moikkaamaan kavereita, istumaan iltaa parille, jutustelemaan ja kuuntelemaan parasta housea mitä voi soittaa housut jalassa!

Ai Koivukylä? Ennakkoluuloja? Tsekkaa Teeman saitti www.ravintolateema.fi ja olet varmasti ihan *whaat*. Uskomatonta mutta totta!


Esiintyjät:

Näissä avajaisissa vieraanamme on itse Tony Profondo (Mixxed) joka on tuttu jo usean kesän ajan Mixxed-kesäklubilta. Nyt siirretään Tonyn iloinen rytmi terassilta sisätiloihin ja maustetaan sitä residenttiemme Puuhaphiitin, Drifterin ja Nosteen varmoilla otteilla täydelliseksi hiuksia nostattavaksi elämykseksi.

Tule viihtymään seurassamme, näitä avajaisbileitä ei kannata missata!