Sunday shout: grand opening 24.10.2010 @ Vantaa

11 posts, 1 page, 2,011 views

puuhaphiit

Posts: 497

#1 • • puuhaphiit
Sunday shout: grand opening

sunnuntai 24.10.2010, 22 - 03, K18, ilmainen @ Ravintola Teema / Vantaa kotisivu


tony profondo, drifter, puuhaphiit, noste



Onko sunnuntai sinunkin mielestäsi tylsä päivä?

Mieli tekisi jututtaa kavereita, pitää tanssijalkaa vähän vipattamaan ja maybe a few drinks, mutta ainoa vaihtoehtosi on viereinen pitsakepapkuppila, jossa rappioalkkis laulaa matti nykästä karaokessa?

KANSALAISET / MEDBÖRJARE

Tämä suuri epäkohta on korjattava! Me housekunnan edustajat olemme äänestäneet kansan puolesta ja pitäneet huolen, että sunnuntaisin on olemassa paikka, jossa kaikki musiikin ystävät voivat kokoontua, liikkua, huvitella ja humaltua!

Olemme repineet ja rakentaneet nuorisotaloja, mutta se ei ollut tarpeeksi! Olemme nostaneet palkkojamme 8.5 %, mutta se ei ollut tarpeeksi! Olemme katselleet uuden musiikkitalon rakentamista ja seuranneet keskustelua ydinvoimasta, mutta se ei meitä oikeastaan kiinnostanut (tuleehan sitä sähköä töpselistä).

Kansa on vaatinut housea sunnuntaina ja tämän me olemme luvanneet toteuttaa viime vaaleissa. Lupasimme deeppiä, discoa, progrea, vokaalista, melodista ja tekkiä; Nyt on tullut aika lunastaa nuo lupaukset!


What the hell is it all about?

Sunday shout on n. kerran kuussa järjestettävä sunnuntaiklubi erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, upean ilmapiirin sävyttämänä ja vannoutuneiden housen rakastajien järjestämänä.

Maanantai vapaana? Ehdottomasti paras tapa viettää muuten oi-niin-tylsä ilta olisi hypätä junalla Koivukylään ja tulla moikkaamaan kavereita, istumaan iltaa parille, jutustelemaan ja kuuntelemaan parasta housea mitä voi soittaa housut jalassa!

Ai Koivukylä? Ennakkoluuloja? Tsekkaa Teeman saitti http://www.ravintolateema.fi ja olet varmasti ihan . Uskomatonta mutta totta!

Tule viihtymään seurassamme, näitä avajaisbileitä ei kannata missata!
puuhaphiit

Posts: 497

#3 • • puuhaphiit
Kansalaiset ja muut med börjäreet, tänään on se päivä kun vantaalla soi house korkeelta ja kovaa.
Nyt ylös sohvanpohjalta ja tasamaan viikonlopun riennoissa ryytynyttä sielua, nokka kohti Teemaa ja uuteen nousuun!
Homma starttaa klo.20.00 kun Aakoo päästetään monen vuoden jälkeen taas dekkien taakse, Illan päästara Tony Profondo aloittaa klo 22.00.
Nitta

Posts: 5,021

#4 • • Nitta Sateenkaaren päässä
Äijä lähti tsekkaamaan menoa, itse oon tylsä ja meen huomenna aamusta töihin *hihu*
Avatar
#7 • • astaroth Guest
saahan sitä mainostilaa näinkin :D
BASSTARDS

Posts: 250

#8 • • BASSTARDS
Topicciin tuli aluksi väärä vuosi ja se heitti automaattisesti sitten keskustelussa otsikoksi tuon Sunday Shoutin..