Lick! presents: Joonas Hahmo

  From until   Tickets 5€   Age limit: 18   www.sanmejor.com/lick  
NiteTrain, Rovaniemi  
breaks, elektro, house, trance, jotain

Joonas Hahmo (Tampere)
San Mejor (Rovaniemi)
Dj Wiles (Helsinki/Tornio)

JOONAS HAHMO:

[ Anjunabeats / AVA Recordings ]

joonas_hahmo_netti.jpg

Illan pääartisti on taitava suomalainen DJ ja tuottaja Joonas Hahmo, joka on tämän hetken Suomen bileskenen kuumimpia nimiä. Miekkonen on kovassa nosteessa saatuaan julkastua biisinsä mainekkailla Anjunabeats- ja AVA Recordings-labeleilla. Viime aikoinaan Joonas on myös niittänyt maineensa säveltämällä Antti Tuiskun hitit 'Levoton' ja 'Sekaisin' sekä tuottamalla materiaalia Daruden uudelle albumille.

Pop-otteestaan huolimatta Joonas tekee rehellista konemusiikkia, ajavaa electroa ja leijuvan trancea. Hänet tunnetaan myös ALT+F4 ja Magellan Project-kokoonpanojen toisena puoliskona. Lick!-iltana Joonakselta kuullaan rautainen DJ-setti, joka sisältää tuoretta elektro-soundia, nostattavia melodioita sekä hänen omia sävellyksiään. Previkkaa illan soundista voi kuunnella osoitteesta:

www.myspace.com/joonashahmo



SAN MEJOR:

[ Lick!, No:Status ]

sanme_netti.jpg

Illan toinen artisti on Lick!-klubin residentti DJ San Mejor, jolta kuullaan ajava setti, johon mahtuu viimeisimpiä klubi-julkaisuja, elektro-housea ja jalat alta vievää breakbeattiä. Tälläistä tiukkaa meininkiä ei kyllä kannata missata. Residentin DJ-miksaus on tulossa jakoon lähiaikoina.

http://www.sanmejor.com



DJ WILES:

[ Lick! Warm-up, Loopland ]

wiles_netti.jpg

Tanssilattian lämmittää DJ Wiles, joka on saanut bilettäjien arvostusta omalla sielukkaalla ja menevällä soundillaan. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, koska DJ Wiles pistää tanssilatian kuumaksi jo heti bileiden alkutahdista alkaen.


22-23 :: 1,5 e narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka


Tsekkaa myös Lick!-saitti:

http://www.sanmejor.com/lick