Lick! presents: Joonas Hahmo 5.10.2007 @ Rovaniemi

18 posts, 1 page, 7,052 views

San Mejor

Posts: 237

#1 • • San Mejor www.sanmejor.com
05102007_lick_etu.jpg


PE 05.10.2007 LICK! @ NITETRAIN, ROVANIEMI


Joonas Hahmo :: Anjunabeats :: Tampere
San Mejor :: Lick! Resident :: Rovaniemi
Dj Wiles :: Lick! Warm-up :: Tornio/Helsinki


22-23 :: 1,5 e narikka
23-04 :: 3,5 e + narikka



JOONAS HAHMO:

[ Anjunabeats / AVA Recordings ]

joonas_hahmo_netti.jpg

Illan pääartisti on taitava suomalainen DJ ja tuottaja Joonas Hahmo, joka on tämän hetken Suomen bileskenen kuumimpia nimiä. Miekkonen on kovassa nosteessa saatuaan julkastua biisinsä mainekkailla Anjunabeats- ja AVA Recordings-labeleilla. Viime aikoinaan Joonas on myös niittänyt maineensa säveltämällä Antti Tuiskun hitit 'Levoton' ja 'Sekaisin' sekä tuottamalla materiaalia Daruden uudelle albumille.

Pop-otteestaan huolimatta Joonas tekee rehellista konemusiikkia, ajavaa electroa ja leijuvan trancea. Hänet tunnetaan myös ALT+F4 ja Magellan Project-kokoonpanojen toisena puoliskona. Lick!-iltana Joonakselta kuullaan rautainen DJ-setti, joka sisältää tuoretta elektro- soundia, nostattavia melodioita sekä hänen omia sävellyksiään. Previkkaa illan soundista voi kuunnella osoitteesta:

www.myspace.com/joonashahmo




SAN MEJOR:

[ Lick!, No:Status ]

sanme_netti.jpg

Illan toinen artisti on Lick!-klubin residentti DJ San Mejor, jolta kuullaan ajava setti, johon mahtuu viimeisimpiä klubi-julkaisuja, elektro-housea ja jalat alta vievää breakbeattiä. Tälläistä tiukkaa meininkiä ei kyllä kannata missata. Residentin DJ-miksaus on tulossa jakoon lähiaikoina.

http://www.sanmejor.com




DJ WILES:

[ Lick! Warm-up, Loopland ]

wiles_netti.jpg

Tanssilattian lämmittää DJ Wiles, joka on saanut bilettäjien arvostusta omalla sielukkaalla ja menevällä soundillaan. Paikalle kannattaa saapua ajoissa, koska DJ Wiles pistää tanssilatian kuumaksi jo heti bileiden alkutahdista alkaen.




Tsekkaa myös Lick!-saitti:

http://www.sanmejor.com/lick
San Mejor

Posts: 237

#2 • • San Mejor www.sanmejor.com
panorama.jpg


Haluatko oman Lick! T-paidan?

Painamme rajoitetun erän t-paitoja Lick!-logolla ja hauskoilla sloganeilla varustettuna. T-paidat ovat väriltään mustia ja jokaisella on Lick!-logo "kultaisilla" kirjamilla kirjoitettuna, jonka alla on joku hauska slogani valkoisella.

Sloganeita ovat esimerkiksi Lick! my lollipop, Lick! i won't bite, Lick! or not to lick jne. Miesten t-paidan saa halvimmillaan jo 15:lla eurolla. Myös naisten malleja on saatavilla.

Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus saada pienellä lisähinnalla t-paidallesi slogani, jota kellä muulla ei ole. Tämä t-paita siis painetaan vain yhtenä kappaleena, vain sinulle. Sloganeita ovat esim. Lick! like a virgin, Lick! my salty nuts, Lick! like a freak, Lick! your way out ja monta muuta.

Sloganit, tilausohjeet ja lisäinfot englanniksi löydät täältä:

Lick! Club
thomas

Posts: 5,618

#3 • • thomas
hahmolandia, kaipa tänne sitten.
Jammailija

Posts: 3,224

#4 • • Jammailija d a n c e m a c h i n e s
Oj, ihana kuva flyerissa!*kuolaa*

--
Näkemys yksilöstä oli se, että tällä ei ole pysyvää minää ja se kaipaa jonkinlaista pysyvää onnea, turvaa ja vakautta ja on alituisesti tarkoituksettoman toimelias...

Wegez

Posts: 2,141

#5 • • Edited Wegez wegezandnicsilver.com
Lick!'n flabat on kyl aina pornoi ! ! ! *kuolaa* *hihu* *pepsodent*

--
...we´re all made of stars...

clupipeipe

Posts: 323

#6 • • clupipeipe
Hyvä Joonas *aplodit* Harmi ettei tää oo lähempänä.
San Mejor

Posts: 237

#10 • • San Mejor www.sanmejor.com
Lick0510juliste_raster.jpg


Juliste jemmasta pois ja samalla remindataan ihmisiä,
että Lick! t-paitoja voi vielä tilata muutaman päivän aikana.

Lick! T-paidat
Hex

Posts: 3

#12 • • Hex Tweaky
täytyyhän se lähtä kattoo ku kerranki rollossa tapahtuu jotai kivaa :) (vaikka frendi pyys kattoo infectedii helsinkiin päen :R )
San Mejor

Posts: 237

#15 • • San Mejor www.sanmejor.com
Da party is tonite!


Alustavat aikataulut:

22.00 - 24.00 :: Dj Wiles [Funky Vocal House and shit]
24.00 - 02.00 :: Joonas Hahmo [Uplifting Orgasmic Electro and shit]
02.00 - 03.33 :: San Mejor [Smashing BreakBeats Electro and shit]


Sisäänpääsy-hommelit:

22.00 - 23.00 :: Narikalla sisään
23.00 - 03.33 :: 5 egee sis narikan

Kalja on halapaa ;)
San Mejor

Posts: 237

#18 • • San Mejor www.sanmejor.com
lick0510_rovaniemi_joonas2.jpg

Check out ze video


Oli kyllä kaikin puolin mahtavat ja onnistuneet bileet. Väkeä saapui tavallista likki-määrää vähemmän kaupungin kovasta tapahtuma-tarjonnasta johtuen, mutta paikalle saatiin just oikeat ihmiset, ketkä tulivat melkein heti joraamaan ja jaksoivat loppuun asti. Tunelma oli käsinkosketeltavaa ja näitä bileitä alkaa jo heti kaipaamaan.

DJ Wiles hoiti hienosti lämppäyksen, selektio oli kiitettävä ja tekniikka hallussa. Jengi otti hyvin soundit vastaan. Joonas Hahmon setti oli odotetusti erittäin tasokasta ja mukaan mahtui leijuvaa soundia, kesäisempää meininkia ja lopun bassline revittelyt kirjaimellisesti villitsivat kansaa. Settiin mahtui paljon omiakin biisejä, joita kaikkia ei vissin vielä ihan heti valitettavasti julkaista. Ehdottomasti Joonakselle enemmän DJ (ja miksei live) keikkaa. Miekkonen on kyllä turhaan pitänyt liian matalaa Dj-profiiliä ja ei voi muuta kuin suositella.

Oma setti meni vissin ihan hyvin rankemman electro-soundin ja breiksien parissa, jengi näytti tykkäävän, mutta jälkeenpäin ajateltuna jättäisin kikkailun kyllä pienemmälle :).

Kiitokset kaikille ketkä tulivat ja auttoivat kasaamaan bileitä sekä illan DJ:lle. Jatketaan 09.11.