Musicshakers dj´s

1 post, 1 page, 1,827 views

ifnt

Posts: 19

#1 • • ifnt
banner-234-60.gif

Musicshakers on suomalainen housemusiikkiin erikoistunut dj-kollektiivi. Tällä hetkellä he rakentavat Colosseum 2011 -kiertuetta ja keikkailevat tiiviisti. Siellä missä on Musicshakers on myös kaupungin kuumimmat bileet.



anthony-tone.jpg

anthony-tone.png

House-musiikki on taidetta ja Anthony Tone on taiteen edelläkävijä. Elektroninen musiikki löysi miehen sydämen jo varhain 90-luvulla. Hänen halunsa jakaa rakastamaansa musiikkia ihmisille antoi ensimmäisen sykäyksen aloittaa dj-ura. Anthony Tone, tunnettu myös artistinimellä ZoneX, on nostattanut dj-urallaan tanssilattioiden tunnelmaa jo vuodesta 2000 lähtien, ja palo vain leviää eikä sammutustöistä ole tietoakaan.

Anthony Tone on kartuttanut kokemustaan yli kymmenen vuoden ajan, aina Lontoossa asti, erilaisilla musiikkityyleillä lukuisissa tapahtumissa. Nyt on korkea aika jakaa yleisölle miehen sydämessä piilevä Househirmu!

Anthony Tone varoittaa ihmisiä hyvistä energioista, niin tanssilattialla kuin dj-kopissa.



georgi-betchi.jpg

georgi-betchi-logo.png

Musiikin parissa enemmän tai vähemmän koko elämänsä puuhastellut Georgi Betchi on nähty kiertelemässä suomen klubeja jo 2000-luvun alkupuolelta. Hänet tunnetaan myös monien klubi-iltojen järjestäjänä sekä tapahtumatuotantoyhtiö Infinitin takapiruna.

Monien tyylisuuntien, erilaisten kokeilujen ja lukuisten dj-nimien jälkeen housemusiikki vei mennessään. Mutta mikä sytytti aikoinaan nuoressa miehessä palon, joka sai hänet omistamaan koko elämänsä musiikille ja yöelämälle?

"Mulle se oli se tunne, kun tuntuu siltä että on keksinyt jotain uutta ja mahtavaa, jonka haluaa jakaa koko maailman kanssa! Musiikissa oli sitä jotain, se tietynlainen "vibe" ja yökerhossa se tietynlainen tunnelma ja energia. Sydän pomppi musiikin tahtiin ja hymy levisi naamalle. Silloin tajusin, että haluun olla osa tätä ja jakaa sitä hyvänolon tunnetta kaikkien muidenkin kanssa." -Georgi Betchi



Yhteystiedot
http://www.musicshakers.fi
[email protected]