Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!

27 posts, 2 pages, 11,344 views

Avatar
#1 • • Sir Henri Risti Guest
Kyllä se on niin, että pitää esittää väitös tästä, koska on todistustaakka sillä, ketä on keksinyt jotain uutta, että toimiiko se. Tässä näin vuosisatojen saatossa on esim todettu, että hiiva toimii, mutta parin vuoden aikana, kun on ollut SYNTEETTISTÄ eli geenimuunneltua hiivaa (geenimuunneltu ruoka on kuin myrkkyä, elimistömme ei käsittele sitä samoin, kuin LUOMUA.) Tiesitkö, että jopa Suomen aklossa ei tarvitse ilmoittaa, vaikka on käytetty geenimuunneltua hiivaa, ja alkoholi koostuu hiivan AINEENVAIHDUNTATUOTTEISTA eli pissasta ja kakasta ja kuolleista hiivasoluista myös.

Ja on myös tutkimuksia synteettisistä vitamiineista, että ne aiheuttavat jopa kUOLLEISUUTTA ja elimistö suhtautuu niihin vierasperäisinä aineina, mitkä se pyrkii poistamaan kehostaan eli MYRKKYINÄ!


"Synteettiset vitamiinivalmisteet ovat (usein lääketehtaiden) laboratoriossa valmistamia kemiallisia yhdisteitä. Synteettiset vitamiinivalmisteet sisältävät elimistöllemme haitallisia ja vieraita lisäaineita ja usein myös makeutusaineita. Synteettiset vitamiinivalmisteet eivät siis ole luonnollisia aineita ja eivät esiinny sellaisenaan luonnossa ja siksi elimistömme voi alkaa käsittelemään niitä vierasaineina. Monet tutkijat ovat sitä mieltä, että keinotekoisista lisäravinteista ei ole hyötyä, ja jotkut tutkimukset osoittavat niistä olevan suorastaan haittaa, kuten immuunijärjestelmän heikentyminen. Esimerkiksi arvostetussa The Journal of the American Medical Association lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa, että synteettiset vitamiinit (A-vit, beetakaroteeni, E-vit) lisäävät kuolleisuutta. Tutkijat analysoivat 68 eri vitamiinitutkimusta, joissa oli yhteensä 232 606 osallistujaa. Synteettisten vitamiinien valmistus on tuottavaa bisnestä, sillä niiden valmistaminen tulee usein monin verroin halvemmaksi kuin luonnollisten valmisteiden. Markkinoilla olevat vitamiinivalmisteet ovat yli 90 prosenttisesti synteettisiä, joten kuluttaja saa olla tarkkana.

Useissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että proteiineihin sitoutuneet vitamiinit, kuten luonnonvitamiinit, imeytyvät paremmin, niiden hyväksikäytettävyys on parempi ja ne säilyvät elimistössä kauemmin kuin synteettiset vitamiinit. Tutkimukset näyttävät, että ihmiset jotka saavat runsaasti luonnon C-vitamiinia ovat paremmassa kunnossa, kuin ne jotka käyttävät keinotekoista C vitamiinia/askorbiinihappoa. On myös todettu että 30 mg luonnon C-vitamiinia estää yhtä paljon syöpää kuin 2000 mg synteettistä askorbiinihappoa. (Miia Haikkonen. 2001. Helsingin yliopisto). Luonnolliset vitamiinivalmisteet esiintyvät luonnossa ne ovat siis ”tiivistettyä ruokaa”. Luonnolliset vitamiinit tunnistaa siitä, että pakkaukseen on merkitty raaka-aine (esim. acerolakirsikka C-vitamiinin lähteenä). D-vitamiinia suomalaiset eivät saa auringosta tarpeeksi. Tietääkseni ainakin laadukkaissa Carlsonin kalaöljyissä (kts. D-vit. postaukseni) on lampaan villasta tehtyä D3:a ja osassa valmisteissa myös kalaöljyä mukana, jolloin D on luontaisessa olosuhteessaan ja imeytyvyys erinomainen."


Lähteitä, mitkä todistavat kaiken SYNTEETTISEN eli geenimuunneltu, synteettiset ravinteet (myös kasviravinteet ja muut kemikaalit), kaikki synteettiset lääkkeet ja materiaalit: nämä MYRKYT tuhoavat ruumiimme, saastuttavat vetemme, ILMAN JA MAAN! MItä sitten, kun ei ole puhdasta vettä juoda?

Muokkaamaton DNA ja muokkaamattomat kemikaalit on ollut täällä elämän alusta asti ja se on sopeutunut elämään omien geeniemme kanssa.

Geenimanipuloitu ruoka ja synteettisyys, lajien sukupuutot; merien saastuttaminen (ei voi enää kalaa syödä ilman myrkytyksiä) on rikkonut tämän sopusoinnun ja esimerkiksi itselläni geenimuunneltu soija aiheutti monta vuotta kestävän ihottuman. En aikaisemmin ollut saanut mitään oireita soijasta eikä ole mitään allergioita. Nykyyän en voi enää syödä tavallistakaan soijaa ilman oireita! Eli geenimuunneltu soija on pysyvästi muuttanut minun elimistöäni niin, että nyt se luulee tavallisen soijankin olevan sitä geenimuunneltua paskaa.. Kutisi aivan pirusti, lähti karvatkin pahimmista alueista ja vitun kauheen näkönen; ihan kuin joku säteilyihottuma..

Se ei ole enää oppimista, kun me yritämme irtautua tästä maailmasta; luoda illuusion, että me olisimme jotenkin erossa siitä. Teknologia voi olla sitä, että suunnitellaan erilaisia tapoja, miten saadaan esimerkiksi parhaiten kasvatettua porkkanaa; maassa, sateella ja auringolla.

Teknologian ei tule perustua siihen, että revimme kaiken rikki nähdäksemme mitä sisällä on. Oppimisen tulee tapahtua kärsivällisyydellä ja kunnioittaen; ei kärsimättömästi ja tuhoten. Me opimme enemmän ympäröivästä maailmaasta tarkastelemalla sitä, yrittämällä oppia; ei niin, että yritämme oppia sitä jonkin itse tekemämme asian kautta. Meillä on valmiina välineet tutkia maailmaa; mieli ja ruumis. Synteettinen elämäntapa tuhoaa sitä maailmaa, mitä meidän pitäisi tutkia ja kun kiinitämme huomion siihen, emme enää keskity maailmaan, vaan johonkin itse luomaamme. Me olemme osa tätä maailmaa; ei ole mitään järkeä yrittää väkisin luoda omaa maailmaamme.

Valintaa fuusion ja ydinvoiman välillä ei tarvitse tehdä; ei tarvitse valita kahden huonon vaihtoehdon väliltä, kun voi valita sen mikä on oikein. Me emme tarvitse sähköä ollaksemme lämpimässä; lämpö on energiaa ja sen energian sitovat parhaiten kasvit. Me emme tiedä, miten kasvi saa yhteytettyä auringonvalon; aurinkopaneelit ovat kömpelöitä ja toimimattomia yrityksiä matkia tätä. Kasvit ovat tämän maailman energialaitoksia ja jotkut väittävät, että pitäisi tappaa kasvit, jotta me voimme elää koneiden ja saasteiden keskellä? Ei, tämä ei ole sellainen maailma minkä minä haluan; se ei ole sellainen maailma, mikä voisi toimia. Maailma toimii elämän varassa; ei koneiden. Koneet eivät ole elossa, ne ovat kuollutta. Kasvit ja eläimet ovat elossa; me olemme elossa. Eikö se tee meistä itsestämmekin vähän koneita, kuolleita; kun kaikki aikamme on suunnattuna niihin; ne koneet eivät pysy kunnossa, niitä pitää tehdä lisää ja huoltaa. Kasvit, ihmiset ja eläimet elävät itsekseen; huolto tapahtuu keinoilla, joita emme saavuta tehtailla ja koneilla. Huolto tapahtuu liikunnalla, mietiskelyllä ja kasveilla. Myös näillä keinoilla voimme parantaa tämän maailman; me olemme sotkeneet, me myös siivoamme. Se, että käytän tätä rumaa konetta siihen, että puhun täällä; muuttaa mielestäni maailmaa parempaan suuntaan, tällä hetkellä. Sitten kun ihmiset ovat luopuneet koneista, voit parantuminen tapahtua muulla keinoin. Se, että olen vegaani; muuttaa myöskin maailmaa parempaan suuntaan, se että pyrin kasvattamaan paljon kasveja, muuttaa maailmaa parempaan suuntaan; olen jo muuttunut; ottanut pari askelta; se on paljon parempi, kuin että ei halua kävellä ollenkaan. Se on parempi, kuin valehdella itselleen ja muille.

Me elämme tässä ajassa ja nyt, mutta on väärä käsitys, etteikö ihmisellä olisi oma mieli, jolla päättää; miten sitä hetkeä muokkaa. Sinun maailmankuvasi muuttuu heti, kun päätät hylätä sellaisen ajattelutavan; mikä perustuu illuusiolle. Se illuusio on ihan sinun itsesi päätettävissä, että uskotko siihen. Se on tekopyhää väittää, että ihminen toimisi samalla tavalla, kuin muut eliöt täällä; vain tappaen ruuakseen niinkui muutkin, rakentaen pesäänsä; mutta me vaan tehdään se synteettisin keinoin. Ei, asia ei ole näin. Se on vain yksi illuusio, mikä estää järkevän ajattelun. Me tiedämme sen, että meillä on valinta päättää mitä me teemme; me emme tiedä, miten muut eliöt ajattelevat ja miksi toimivat, niinkuin toimivat. Me tiedämme sen, että voimme elää sopusoinnussa muun elämän kanssa. Me voimme valita, teemmekö väärin; mietimmekö asioita, vai jatkammeko silmiemme kiinni pitämistä. Mitä useampi meistä aikaisee silmänsä, sitä vaikeampi on muiden pitää silmänsä kiinni.

Se ei ole mikään mielipide enää, että synteettinen elämäntapa on väärin, koska se ei ole elämän arvostamista. Se on illuusio, mistä meidän pitää luopua kehittyäksemme. Me ihmiset olemme tämän aiheuttaneet; me olemme luoneet ne asiat, synteettiset; tappavat ja saastuttavat asiat tänne. Minä en halua enää piiloutua illuusioiden taakse, enkä minä halua; että minun elämääni häiritään tällaisella. Se häiritsisi minun elämääni, mikäli minä piiloutuisin tältä kaikelta jonnekin korpeen; asiat pitää kohdata ja tehdä niille jotain; se ei muuttaisi asioita kuin huonompaan suuntaan, että piiloutuisin häpeältä ja vääryydeltä; se muuttaa asioita, että yritän kohdata ne suoraselkäisenä ja uskallan myös puhua niistä.

Eli ei kannata syödä geenimanipuloitua ruokaa, tunnista se FAKTA elämässäsi; että synteettisyys on paha asia, ja siitä tulee puhdistautua, kuin liasta VAIKKA SIINÄ KESTÄISI KUINKA KAUAN!

Pari synteettistä ainetta, aspartamiini, joka on synteettinen makeutusaine ja aiheuttaa syöpiä ja kaikkea muuta ikävää.. On monia kymmeniä synteettisiä makueutus, ja "arominvahvenne" aineita. Toisinsanoen, on tehty synteettinen HUUME, mikä vaikuttaa aivosoloihisi saaden sinut tuntemaan, että ruoka maistuu makealle tai hyvälle, vaikka se oikeasti ei maistu. Se on sen aineen saama harha; illuusio.


"Sikiössä ja pienessä vauvassa haitat vaan näkyvät nopeammin ja selkeämmin, mutta kyllä ne samat aineet ihan samalla tavalla aikuisen ihmisen elimistössä vaikuttavat, ovat vaan sen verran pienempinä pitoisuuksina kokoon verrattuna, että haitat eivät näy heti.

Natriumglutamaattia ei suositella imettäville äideille, koska se aiheuttaa vilkkautta ja univaikeuksia vauvalle. Se pyritään myös poistamaan ylivilkkaiden lapsien ruokavaliosta ihan hoitavan lääkärin ohjeilla, koska sen on huomattu pahentavan ylivilkkausoireita.

Ja se maistuu keinotekoiselta, mitä se onkin, jos se ei ole sitä esim. lihassa luonnostaan olevaa mallia, vaan tehtaan tuotantoa."

...

"Natirumglutamaattia epäiltiin ihmiselle eksitotoksiiniksi, mikä viittaa siitä veressä purkautuvan vapaan aminohapon glutamiinin taipumukseen ylittää erilaisissa elimistön stressitiloissa aivoverieste ja päästä sitten tekemään aivoille hallaa "ylivirittämällä" soluja. Kuten yllä todettiinkin, näyttö on epäsuoraa eikä samankaltaista kuin aspartaamin suhteen 80-luvulla, jolloin FDA sai siitä eniten valituksia kaikista ravintoaineista. Glutamaatin haitallisuuden suhteen en ole hirveän varma, mutta aspartaami on niin epäselvä tapaus ettei sitä voi suositella kenellekään.

Kova taistelu tosiaan on käynnissä mikä tekee ipanoista ylivilkkaita, mutta miten erottaa prosessoitu tärkkelys/valkoinen sokeri ja rasvojen välttely mahdollisista eksitotoksiineista kuten aspartaamista ja glutamaatista? Glutamaatin "vaikuttavaa" ainesosaa eli glutamiinia on eri muodoissaan hyvin monella muullakin nimityksellä, joten sen vältteleminen on aika pirun hifistelyä ellei syö täysluomua nonstop."



Ajatteleppas ihan omalla maalaisjärjelläsi tätä (mikäli sinulla sellaista on): onko tehokasta tuoda toiselta puolelta maapalloa soijaa Suomeen, syöttää se karjalla, mikä ei pysty sitä sulattamaan kunnolla. Yli puolet Suomen metaanipäästöistä johtuu tästä, tiesitkös? Ja metaani on kasvihuonekaasu. Sit kun vielä yrität aivoihis mahduttaa sen, että ne autot ei kasva puissa, millä kuljetetaan se soija. Ne tehtaat, missä se pakataan, ei kasva puissa. Ne tehtaat, missä tehdään ne tehtaiden rakennuspalat, ei kasva puissa. Kaikki tämä kuluttaa.

Ja tämä on vain yksi esimerkki, kuinka huonosti täällä hoidetaan asiat. Ja sinä ilmeisesti, poikarukka, tietämättömyydessäsi siunaat tällaisen toiminnan? Ryhtyisit sinäkin ihan tietoisesti parantamaan tätä maailmaa, etkä vain lammasmaisesti pitäisi kiinni sinulle tarjoituista illuusioista; ei ole mitään hätää, kyllä ne rahapellet tietää mitä ne tekee ja ellei kaikki meekkään niin hyvin (eikä siis mee), niin ainahan ne voi kuskata sitten koko ihmiskunnan täältä tuhotulta planeetalta vaikka kuuhun asumaan. Mitä ei tule tapahtumaan, tuollaiset star trekki- kuvitelmat eivät tule toimimaan. Ja jokatapauksessa, tätä planeettaa ei tule tuhota; tämä on myös minun kotini ja aion kyllä puolustaa sitä!

Ja tuloksena: suuri valhe, että se muka olisi tehokasta, mutta se ei ole tehokasta muulle kuin tämän planetan raiskaamiselle ja tuhoamiselle.

Karja syö ruohoa. Ruoho kasvaa maassa, siinä niiden kanssa. Sitä ei tarvitse kuljetella pitkin maapalloa tänne ja se kyllä seulaa niiden vatsassa ja antaa parempaa maitoa. Se on tehokasta.

SYNTEETTISTÄ AINETTA EI VOIDA TEHDÄ SAMANLAISEKSI, KUIN LUONNOLLINEN! Se toimii väärällä tavalla, on molekyylirakenteeltaan erilainen ja kappaskappas; ei siinä vielä kaikki, että se ei toimi kunnolla ja on jopa HENGENVAARALLINEN SYNTEETTINEN YHDISTE, niin se saastuttaa ja tappaa koko elinkaarensa ajan, eli kun se tehdään ja kun se käytetään.

Kasvit eivät saastuta, kasvit puhdistavat ja kasvien vitamiinit esim. ovat terveellisiä, kun taas synteettiset vitamiinit aiheuttavat jopa kuolemia!

Joissain asioissa ei jousteta, esim. siinä; että mua ei edes kiinnosta pätkääkään paskatutkimukset, missä on silvottu eläimiä. Ainoo syy, miksi niitä tänne heittelen; on se, että haluan herättää ihmiset koska mua häiritsee suoraan sanottuna aika vitusti, että kuinka vitun kunniattomasti täällä eletään ja kuinka jengi ei vaan suostu avaamaan silmiään ja tajuumaan omaa etuaan.. Painukoot helvettiin murhamiehet, ei tollainen ole enää tiedettä eikä tiedemiehiä; vaan murhaa ja murhamiehiä.

Tieto tulee ajan kanssa, opiskelemalla ja kuuntelemalla; ei repimällä rikki ja tappamalla!

Siihen ei tarvita mitään tutkimuksia, että kasveista ja luonnosta yleensäkin saa kaiken, mitä tarvitsee. Synteettisyys on vaan yks vitun suuri huijaus, johon liian moni on jäänyt kiilusilmin tuijottamaan; häpäisseet itsensä ihmisenä ja samalla tuo lammasmainen rahapellejen hihnassa kulkeminen tuhoaa mun kodin; meidän kodin eli maapallon!

Ei joustoa ilkitekijöille; ei armoa, vaan totuuden miekka saa kyllä viuhua ja valheilta päät poikki!

Kuten sanoin, niin mitkään tutkimukset; olivat ne sitten vääristeltyjä tai ei (kuten esim. hamppu todistettiin vaaralliseksi, kun tapettiin häkämyrkytyksellä parikymmmentä apinaa):

"Eristetyt ja synteettiset valmisteet eivät ole luonnollisia, niitä ei koskaan esiinny luonnossa sellaisenaan. Kun käytetään näitä yksittäisiä aineosia, varsinkin suurina pitoisuuksina, voidaan sitä verrata lääkkeiden käyttöön. Tutkimuksissa ollaan havaittu, että elimistö käsittelee näitä eristettyjä ja synteettisiä vitamiineja vierasaineina. "

...

"Sen sijaan ruokaperäisiä eli luonnollisia vitamiineja elimistö ei käsittele vierasaineina. Virtsa ei koskaan
muutu kirkkaan keltaiseksi, vaikka söisit kuinka paljon lihaa tahansa (hyvä B-vitamiinin lähde).
nopean erittymisen aiheuttaa ainoastaan elimistössä oleva vierasaine, kuten synteettinen B-vitamiinivalmiste."


Synteettisyys likaa tämän maailman, tappaa kasveja ja eläimiä. Se on häpeällistä ja sellaiset ihmiset, ketkä eivät tätä ymmärrä, ovat kuin lapsia; keitä pitää opettaa. Sitten on tietenkin niitä, ketkä ovat vaan niin itsekkäitä, että eivät halua asioiden muuttuvan. Miten se menikään se sanonta siitä, että se koira haukkuu, ketä on syyllinen? Ettet vaan immoinen tuntisi nyt omantunnonpistelyjä, joita yrität kanavoida toisten syyksi? Voin sanoa, että sellaisella pelillä ei pitkälle pääse. OMat ongelmat pitää käsitellä ihan itse ja itsestä se muutos lähtee kohti parempaa, mutta ensin pitää m yöntää itselleen olleensa väärässä.

Mulla on lähteet sille, että synteettinen aine ei ole sama asia, kuin luonnollinen; sinä lapsonen tai itsekäs matonen et ole vaan jaksanut lukea niitä ja vähät välittänyt sinua paremmin asiasta tietävien sanomisista:


"Valkosipuli on yksi ehdottomasti parhaista parantavista yrteistä maailmassa. Valkosipuli sisältää 39 erilaista antibioottia mm. alliinia, joka on verrattavissa penisilliinin tehokkuuteen. Valkosipuli:

alentaa huonoa kolesterolia ja triglyserideja

alentaa kohonnutta verenpainetta

ohentaa verta juoksevammaksi ja estää verenhyytymisen muodostumista

vähentää tehokkaasti sydänkohtauksen ja aivohalvauksen riskiä parantamalla hiussuonten verenkiertoa

on antimikrobinen eli tuhoaa haitallisia pieneliöitä kuten sieniä, bakteereja, ameeboja ja jopa sisälmysmatoja.

estää tehokkaasti tulehduksia, yskää, vilustumista, nuhaa

estää syöpäsolujen kasvua

edistää ruuansulatusta

Valkosipuli olisi paras syödä raakana heti murskaamisen jälkeen. Jos valkosipulia käyttää ruuan valmistuksessa, niin se kannattaa lisätä vasta ihan loppuvaiheessa, etteivät arvokkaat terveysvaikutukset kärsi. Valkosipulin lisäksi myös muita sipuleita kannattaa syödä monipuolisesti. Sipulien terveysvaikutukset aiheutuvat niiden sisältämistä orgaanisista rikkiyhdisteistä ja flavonoideista. Valkosipulia ei kannata nauttia tyhjään mahaan, sillä silloin se voi tuntua ikävästi polttelevana. Ulkoisesti valkosipulia voi kokeilla kotikonstina esimerkiksi kynsisienen tai lievän ihon hiivainfektion hoitoon. Tulee kuitenkin huomioida, että valkosipuli voi sellaisenaan ärsyttää ihoa, joten sitä on hyvä käyttää esimerkiksi hauteena tai laimennettuna mehuna. Pitkän käyttöhistoriansa ja monipuolisten ominaisuuksiensa sekä tieteellisen näytön perusteella valkosipuli on ansainnut Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton vuoden 2009 rohdoskasvin arvon. Valkosipulia voi nauttia myös kapseleina. Se on helppo ja hajuton tapa käyttää valkosipulia. Kokonaisia valkosipuleja löytyy hyvin varustelluista kaupoista myös luomuna, joka on ehdottomasti parempi valinta."

Lähteitä:

http://kemikaalicocktail.blogspot.com/2008/09/murkuista-eroon-fun-lightilla.html

http://www.savonsanomat.fi/mielipide/keskustelu/ravitsemusneuvojat-tiet%C3%A4m%C3%A4tt%C3%B6mi%C3%A4-aspartaamin-vaaroista/212962

http://elamanleipa.blogit.fi/synteettisten-vitamiinipillereiden-popsiminen-jarjetonta/

http://www.atlantiskeskus.fi/page30.php

http://www.luontaisnetti.fi/luontaistuotteet_aitoja_synteettia.htm

http://ranneliike.net/arkisto.php?act=rthrd&thrdid=3220

http://www.worldwidehealth.com/health-article-Shocking-truth-about-synthetic-vitamins.html

http://elamanleipa.blogit.fi/valkosipuli-luonnon-antibiootti/

http://jama.ama-assn.org/cgi/content/abstract/297/8/842

http://www.luontaisnetti.fi/artikkelit_synteettisetvitamiinit_07.htm
Kolera

Posts: 4,256

#2 • • Edited Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
öynöy olen juonut hiivan pissaa ja syönyt hiivan kakkaa pienen ikäni!
MUT HIIVAN PISSA ON NIIN HYVÄÄ!

Ainiin olen myös hengittänyt hiivan pieruja!

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Ressiv

Posts: 1,582

#3 • • Ressiv
kyllä tää ny kaipais vähän kabinettia eikä mitää synteettisiä hiivoja! *grr*
SamHard

Posts: 2,098

#5 • • Edited SamHard
Censored!
Aziz Combat Fighter

Posts: 6,592

#6 • • Aziz Combat Fighter
Olipahan taas tosielämän huumevalistusta koko rahan edestä.

Unohdit mainita karatetaitosi, siitä miinuksia.
ipe

Posts: 1,845

#7 • • ipe X-Rust / Holvi
wat?























































































































































*eiei*

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

Umbala

Posts: 769

#8 • • Umbala d a n c e m a c h i n e s

Replying to Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!:

Jottei menis ihan pelkäks kuvareplyilyks tämäkin topikki, mä haluaisin vähän selventää, mitä sä oikeen tarkoitat tällä, kun jotenkin tuntuu, että punainen lanka katosi?

DjFuturisti, 9.6.2010 23:35:
Valintaa fuusion ja ydinvoiman välillä ei tarvitse tehdä; ei tarvitse valita kahden huonon vaihtoehdon väliltä, kun voi valita sen mikä on oikein. Me emme tarvitse sähköä ollaksemme lämpimässä; lämpö on energiaa ja sen energian sitovat parhaiten kasvit. Me emme tiedä, miten kasvi saa yhteytettyä auringonvalon; aurinkopaneelit ovat kömpelöitä ja toimimattomia yrityksiä matkia tätä. Kasvit ovat tämän maailman energialaitoksia ja jotkut väittävät, että pitäisi tappaa kasvit, jotta me voimme elää koneiden ja saasteiden keskellä?


Miten sitä valintaa ei tarvitse tehdä, ja miten noi kasvit nyt liittyy tuohon sähkön/lämmön tuotantoon? Sä et kuitenkaan varmaan tarkoita, että me muuttaisimme asumaan kasvien sisään, tai että kasvit valjastetaan sähköntuotantoon?

Olethan sä muuten lisäksi tiedostanut, että jokainen* kerta kun sä poltat budia joka on valmistettu Suomessa sisätiloissa sä välillisesti tuet ydinvoimaa? Ja jokainen* kerta kun sä talvella syöt kotimaisia vihanneksia, sä välillisesti tuet ydinvoimaa?

*On mahdollista, että joku kasvattaja ei ole lainkaan yleisessä sähköverkossa, mutta nämä tapaukset ovat käsittääkseni äärimmäisen harvinaisia.

--
Hyvä tytöt ja pojat, niin sitä pitää, näyttäkää epäilijöille *nauru*

m1kk3

Posts: 5,560

#11 • • Edited m1kk3 no-life
edit: joo, ottakaa itse selvää, jos kiinnostaa.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Gateway

Posts: 1,391

#12 • • Gateway Club Therapy
Hirvee dissaus täällä, johtunee vanhoista meriiteistä :) Mun mielestä tuo (hivenen pitkä) alustus oli hyvä ja pääosin ihan täyttä asiaa. Siinä olis paljon ajattelemisen aihetta monille.
Avatar
#15 • • niomic Guest

Replying to Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!:

2la, 10.6.2010 19:26:
---
mikke, 10.6.2010 18:15:
sokeri

---

Oot niin hellyttävä kun oot saanut tuon karppiherätyksesi :)



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, karppaus, karppaaminen, alakarppaus, eivvvvvv. Voiko olla parempaa, otetaan englanninkielinen termi, viännetään se rallienklannil käyrästi suomentaen ja siinähän se sit on. Vaikka en ollut koskaan ko. termistä kuullut, päättelin sen kaikenlaista vammaa nähneenä juuri tuohon suuntaan. Nyt onneksi tiedän et on myös olemassa karppaussivusto ja WIKI :Dx Meitsiki on näköjään joskus ollu _hyväkarppaaja_, go me! Harmi et normisiideris on sokeria niin kovin, muuten ois ehkä vieläki.

This made my day.
m1kk3

Posts: 5,560

#16 • • Edited m1kk3 no-life
Niin, 2la tuon termin tuohon laittoi, en mä. En mä sitä itsekään niin kovin hauskana tai hyvänä terminä pidä, mutta ei se varmaan itsessään tee tuosta asiasta bullshittiä.

Ja koska tuo asia tuntuu olevan niin kauhean ennakkoluuloja herättävä ja herkkä monille, niin en jaksa siitä täällä alkaa vääntämään. Vaikka eipä sillä, että monia varmaan kiinnostaiskaan se vääntäminen.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

mikko a

Posts: 253

#17 • • mikko a further
Kelpaisko teille, joilla toi karppaus terminä polttaa päreet, termi VHH.. VähäHiiliHydraattinen ruokavalio?
m1kk3

Posts: 5,560

#18 • • m1kk3 no-life

Replying to Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!:

mikko a, 10.6.2010 21:03:
Kelpaisko teille, joilla toi karppaus terminä polttaa päreet, termi VHH.. VähäHiiliHydraattinen ruokavalio?

nii, tai vaikka
"hiilihydraattitietoinen ruokavalio"? Nimittäin todellakaan kaikilla tuota ruokavaliota noudattavilla ei ole tavoitteena syödä mahdollisimman vähän hiilareita, vaan katsoa että ne mitä syö, on mahdollisimman hyviä ja joissa on jotain ravintoarvoa.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

mikko a

Posts: 253

#19 • • mikko a further

Replying to Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!:

mikke, 10.6.2010 21:11:
---
mikko a, 10.6.2010 21:03:
Kelpaisko teille, joilla toi karppaus terminä polttaa päreet, termi VHH.. VähäHiiliHydraattinen ruokavalio?

---
nii, tai vaikka
"hiilihydraattitietoinen ruokavalio"? Nimittäin todellakaan kaikilla tuota ruokavaliota noudattavilla ei ole tavoitteena syödä mahdollisimman vähän hiilareita, vaan katsoa että ne mitä syö, on mahdollisimman hyviä ja joissa on jotain ravintoarvoa.



Jep, sinnepäin on ruokavaliota siirretty nyt maaliskuun alusta ;)
ezzy

Posts: 8,060

#20 • • ezzy Droid-pappa

Replying to Luonnonmukaisen elämäntavan ylivoimaisuus!:

mikke, 10.6.2010 21:11:
---
mikko a, 10.6.2010 21:03:
Kelpaisko teille, joilla toi karppaus terminä polttaa päreet, termi VHH.. VähäHiiliHydraattinen ruokavalio?

---
nii, tai vaikka
"hiilihydraattitietoinen ruokavalio"? Nimittäin todellakaan kaikilla tuota ruokavaliota noudattavilla ei ole tavoitteena syödä mahdollisimman vähän hiilareita, vaan katsoa että ne mitä syö, on mahdollisimman hyviä ja joissa on jotain ravintoarvoa.



Vatsa lähtee sillä millä on tullukki, kebaamilla :)