KaZantip Suomi Finland artist`s competition, info&Rules

1 post, 1 page, 2,867 views

KazantipFinlandTeam

Posts: 1

#1 • • KazantipFinlandTeam
Aloha!


Suomi on nyt yksi niistä maista, jotka ovat mukana KaZantip –yhteisössä. Tapahtuma on eksoottinen kokemus aurinkoa, rantaa sekä extremeurheilua...unohtamatta maailman pisimmän ja erikoisimman elektronisen musiikin festivaalin statusta. Lähes kaikki kyseisen genren artistit ja dj:t ympäri maailmaa ovat olleet osallisena ja vieraina ”KaZantip”- valtiossa, joka tarjoaa aitoa tunnelmaa ja kokemuksia.

Olemme tehneet parhaamme, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä jakamaan tämä kokemus!- Siksi olemme järjestäneet kilpailun, johon kaikki ovat tervetulleita.


Kilpailu:

Kaikki Kazantip miksauskilpailuun osallistuvat miksaukset saavat tasa-arvoisen mahdollisuuden: Olemme aloittamassa uuden kaksi viikkoa kestävän äänestyksen!


Äänestys alkaa lauantaina 5. kesäkuuta klo 00:00 ja päättyy noin 19.6.2010 klo: 00:00.

Kaikkia osanottajia pyydetään valitsemaan vähintään neljä miksausta, joita äänestetään mukaan Kazantip tapahtumaan.


Miksauksen voi lisätä Soundcloudissa vain yhteen ryhmään ilman premium-tiliä. Kilpailuun osallistumiseen riittää, että miksaus löytyy vain Kazantip Finland Soundcloud ryhmästä, mutta mikäli mahdollista...lisää se molempiin.Kun lisäät mixauksen useampaan ryhmään niin KaZantip Finland pitää olla mainittuna.

Toivomme rehellistä ja tiukkaa kilpailua, Dreming of real reality,

Aurinkoisia kesäpäiviä, and Lost in Love..

Team Z Suomi Finland

www.kazantip.fi

www.facebook.com/kazantip.fi

www.kazantip.com

www.klf.fi


Varaa matkasi: www.aikamatkat.fi

Vertailun vuoksi: Hinta on halvin euroopassa ellet pyöräile *hymy*


So that all contestants in the Kazantip Finland mix contest would get equal opportunities for votes, we're starting a new poll which should be up this Saturday June 5th at 00:00 and go on for 2 weeks and end`s 19.06.2010 We're requesting all participants to choose at least four mixes to vote for.

Your own activity for the results make´s a difference.

Also you may have noticed how Soundcloud only allows you to add your tracks to one group only without a premium account. This has no effect on your contest participation. We however ask that if you own a premium account you add your mix to the official Kazantip group as well.In that case, text: ”Kazantip Finland “ need´s to show in all groups.

Have a nice summertime and lust for love..


Mahalo,

Team Z Suomi Finland