WHITEOUT 2011 - 16.4.2011

387 posts, 20 pages, 307,391 views

mardis

Posts: 334

#161 • • mardis Humppa-Hannele
'Sensation whiten halpiskopio' *nauru*

Mitä hemmetin väliä sillä on jos jossain on joskus järjestetty samalla teemalla bileitä!
En vaan pysty käsittää tollasta nihkeilyä.
Joo, Armin piti Sydneyssä vuonna 2007 Armin - White Partyt jossa kaikki pukeutui valkoiseen. Mietin silloin että 'voi helvetti mikä kopio, en mee'.... just. *lmao*

--
~Dancers have happy feet~

fatal_error

Posts: 275

#162 • • fatal_error ........⌘........
Äääääh...tarviiko tälläisestä asiasta nyt tehä tällänen sirkus? Jos järjestäjän toive on että valkosta päälle, niin sit varmaan laitatte valkoista. Ei tämä ole mitään ydinfysiikkaa. Mitä jos vaan unohdetaan tuollaiset "kuka ratsastaa kenenkin maineella" Mitä helvetin väliä sillä on? Eikös se loppuviimein ole niin, että sen musiikin ja fiiliksen takiahan sinne mennään ja jos haluaa olla mukana luomassa hienoa visuaalista kokemusta, niin laittaa sen valkoisen t-paidan päälle. Jos ottaa egon päälle, niin sit voi miettiä asiaa, että kannattaako lähteä ollenkaan...

nimimerkillä "pukeudun mustaan, kunnes löydän jotain tummempaa" (paitsi whitessä*vink*)

--
LISÄÄ LÄMPÖÖ KOPPIIN!

UkeUke

Posts: 394

#163 • • UkeUke
Siis.. musta on helvetin mageen näköstä ku porukka panostaa oikeesti dresscodeen ja saadaan sellanen valkonen iso massa (ja muutenki paikka on paljon 'raikkaamman' näköne valkosine tamineine), mut ois ollu myö tosi jees jos ois keksitty synttäreitten kunniaks jotain erilaista mitä se oli viimevuonna. Ei tää dresscode ainakaan mun mieltäni alenna ja aina löytyy joka paikasta jotain mikä ei ole jonku mieleen.*tanssittel* peace
kofeinisti

Posts: 39

#165 • • Edited kofeinisti

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:


---
Milloin oon sanonut että Sensation on "the one true original white party"? Sanoin vaan, että se on se kuuluisin, ja sen maineella Whiteout ratsastaa, oli sitten originaali tai ei.
---


Sensation White on alle kymmenen vuotta vanha tapahtuma ja erilaisia white partyja on järjestetty ties kuinka helvetisti ennen sitä, sen kanssa samaan aikaan ja tullaan järjestämään sen jälkeenkin kun kukaan ei edes Sensationeja muista. Jos ihan vakavissasi syytät Whiteoutia Sensationin maineella ratsastamisesta, niin varsinainen vika löytyy huomattavasti lähempää kuin uskotkaan - peilistä.

Tarkoitus ei ole avautua vaan paremminkin sanoa sulle se, minkä pitäis olla mun mielestäni selvää muutenkin; white partyt eivät ole mikään uusi konsepti eikä niihin omista yksinoikeutta yksikään bilebrandi. Niinpä asiasta ei paljon kantsis meuhkata vaan mieluummin viihtyillä pippaloissa. Se kun on vielä kivaakin. *tanssittel*



"Sensation White on alle kymmenen vuotta vanha tapahtuma ja erilaisia white partyja on järjestetty ties kuinka helvetisti ennen sitä, sen kanssa samaan aikaan ja tullaan järjestämään sen jälkeenkin kun kukaan ei edes Sensationeja muista."

Ja Whiteout järjestetään nyt mitä, toista kertaa? Totta kai ymmärrän sen, että valkoisia, mustia, ja vaikka sateenkaaren värisiä bileitä on ollut aiemminkin ja tulee aina olemaan. En ole sanonutkaan, että white partyt ovat jotenkin forever Sensation Whiten omaisuutta, sanoin vaan että Sensation Whitet on viime vuosina olleet todella suosittuja ja niiden hot-statuksesta pyritään Suomessakin hyötymään kun Sensation ei ole Suomeen vielä virallisesti rantautunut. Kyllä täytyy harvinaisen sinisilmäinen olla jos ei näe mitään yhteyttä Sensation Whiten tämänhetkisellä suosiolla ja Labyrintin äkkinäisen muodonmuutoksen kanssa. Johan tuo slogankin kielii jonkinlaisesta kopiosta: "Be part of the experience/Dress in white" vs "Be part of the night/Dress in white"?

EN VÄITÄ, että Sensation White on originaali, vaan väitän, että se on tällä hetkellä todella suosittu juttu, ja varmasti useat bilettäjät ovat kyseisistä bileistä ainakin kuulleet. Tämä taas auttaa Whiteoutin markkinoinnissa ja lippujen myynnissä kun sattuvat, hups perkele, olemaan saman teemaisia ja suht samaan aikaan.

EN MYÖSKÄÄN VÄITÄ, että Sensation TAI Whiteout olisi huonoja bileitä. Olen käynyt Sensation Whitessa useampaan kertaan ja viime Labyrintistä asti olen näitä bileitä odottanut, lippuni ostin heti kun ne myyntiin tulivat ja vaatteet/hiukset/meikki on huolella valikoitu. Itse asiassa kannatan valkoista dresscodea siksi, että on törkeen hienon näköistä kun koko mesta hohtaa valkoisena.

Mutta SILTI väitän, että Sensation Whiten suosiolla ja Whiteoutilla on yhteys keskenään. Uskoi siihen sitten kuka muu tahansa tai ei.
Jone

Posts: 8,258

#166 • • Jone Archibald Haddock
I give up. *justjoo*
Jokke L

Posts: 1,203

#168 • • Jokke L [GoodMusic]
:D

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.

m1kk3

Posts: 5,560

#169 • • m1kk3 no-life
:D

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

kajis

Posts: 345

#170 • • kajis

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:


---

Itse asiassa kannatan valkoista dresscodea siksi, että on törkeen hienon näköistä kun koko mesta hohtaa valkoisena.

.




Tämä +1 *joo*
vel

Posts: 173

#171 • • Edited vel
Sensation bookkas Sander van Doornin nyt heinäkuussa Dameihin sen takia koska Sander esiintyy Whiteoutissa. Ja raejuusto kuuluu pizzaan.
yaotzin

Posts: 133

#172 • • yaotzin

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:


---
jostai kuulin että ois pakko pukeutua valkoiseen. pitääkö paikkansa vai onko kyseessä vain tapahtuman järjestäjien toive? itelle ei ongelma, mutta monet kaverit passaa jos on.
---


Ihte olin viime vuonna valko/vihreissä ja nimenomaan toi on vapaaehtoinen, mut toive ois että mahd. paljon valkosta.

Tänään tuli just postista supermageet valkoset kuteet!!*aplodit*



joo on sensation whiten vaatetus tuolla kaapissa harmaantumassa et ne vaa päälle. lisäks sai viellä tän vuoden sensationista kylpytakin mikä tuo vähä omaperäistyyttä pukeutumisee :D
kavereilla joita ei niinkään kiinnosta reiveissä tai elektronisen musiikin tapahtumissa käyminen ni ei välttämättä halua ostaa valkoisia farkkuja yms pekästään tämän pohjalta. jotain valkoista varmasti löytyy että olisi typerää olla laittamatta edes niitä mitä löytyy. kiitos faktojen selvennyksestä.
AiTTiZz

Posts: 4

#173 • • AiTTiZz
siinä olis tämän vuoden housut... paita viel puuttuu...

v.php?i=001067833052.jpg
remotion

Posts: 5,283

#174 • • Edited remotion nostatus guru

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:

Tuosta tulikin mieleen viimevuotinen Whiteout..

Ymmärrän kyllä jos jollain ei yksinkertaisesti ole vaatekaapissa (mikä vaikuttaa näin pikaisesti ajateltuna oudolta..) ja varaa valkoisiin vaatteisiin, mutta se asennevamma ja protestointi mitä jotkut ylläpiti viimevuonna tahalleen oli täysin naurettavaa. Tiiän henkilöitä mm. täältä Klubbarista jotka halusivat oikein ilmaista valkoisen vaatekoodin vastaisen mielipiteensä pukeutumalla mitä räikeimpiin väreihin viime vuonna. Koomista ees ajatella että joku hautomalla hautoo ja juonii kotona että "Hehehhe, laitanpas täysmustat/kirkkaanpunaiset/vihreät vaatteet tapahtumaan, missä teema on valkoinen"



Siis nehän oli nämä tietyt bilepissis/bb/promohorot jotka heiluu joka bileissä.
Tietysti pukeutuivat mahdollisimman räikeän poikkeavasti jotta kaikki huomaa ja pääsee tuhanteen fotoon ja voi jakaa eniten toosaa kaikille piriprotskuille.

ja veikkaus että tuo nimihomma on näin jotta voidaan pitää samana vuonna mahdollisesti toiset kaapelibileet Laserpoint nimellä ja mahdollisesti jopa kolmannet Labyrinth nimellä.
Oj

Posts: 1,349

#175 • • Oj Keep it FILTHY
Äsken varmistu että oon sittenki messissä!*jiihaa* Itelle eka kerta laserpointeissa .. katotaan miten maistuu *hihu*

--
Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE][CODE]Worth dying for, worth killing for, worth going to hell for!![/CODE]

chrysalid

Posts: 26

#176 • • chrysalid

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:

Äsken varmistu että oon sittenki messissä!*jiihaa* Itelle eka kerta laserpointeissa .. katotaan miten maistuu *hihu*


Toivotaan että maistuu... itellä viime vuosi oli eka kerta kun osallistuin ja olihan se semmoinen setti että tiesi ovesta ulos astuessa aamuyöllä että ensi vuonna uudestaan :)
Club Colors

Posts: 202

#177 • • Club Colors Since 1999
Vuoden yksi odotetuimmista tapahtumista on vain muutaman päivän päässä! Whiteout illassa on sinulla mahdollisuus ostaa lippu Colorsin In Search of Sunrise tapahtumaan hintaan: 15 eur. Myyntipisteemme tulee olemaan näkyvillä anniskelualueella.
m1kk3

Posts: 5,560

#178 • • m1kk3 no-life
^ En oo Whiteouttiin tulossa mutta erinomaisen hyvä idea "kaupitella" noita lippuja tuolla. Hienoa yhteistyötä tapahtumajärjestäjiltä ja varmasti tolla on positiivinen vaikutus lipunmyyntiin. Props :)

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

Loba

Posts: 9

#179 • • Loba
Ilmaistaan nyt sitten oma yhtä aivoton mielipide:

Itse en lähde valkoisia housuja eriksee tämän takia ostamaan, kun olen todennut tuolla reissuilla ettei valkoinen pysy valkoisena kauheankaan kauaa (housuista puhuttaessa).. Joten kauhean usein ei tulisi käytössä olemaan muiden housujen ohella. Toki ei nuo neonvihreä/valkoinen/musta/harmaa-camotkaan kamalan puhtaana pysy, mutta uskaltaa ehkä perseelleen istahtaa tarpeen tullen ilman kiroilua. Valkoisella paidalla pistän oman panokseni peliin.. senhän voi suojata vaikka takilla perille asti ;)
Ja enempi tuo paita tulee ratkasemaan "hohtoefektiä" koska yleensä ihmistä katsotaan lantiosta ylöspäin eikä alaspäin. Poikkeuksia toki löytyy tässäkin.

Mitenkään en protestoi moista vastaa, hienoa se on että tällainen "yhteinäinen" asia ilmaistaan teemaksi.
Minun mielestä on helvetin turhaa napista mistään tällaisista systeemeistä.. on sitten kyseessä "maineella ratsastaminen" tai "äää haluun erottuu massasta" murinat.

Jokainen tyylillään ja niin kauan kun asenne on se, että musiikin takia sinne ollaan menossa, eikä itketä sen takia jos naapurin maijan koiran kusettajalla onkin punaiset housut - on oikealla suunnalla.

16. päivää odotellen :)
Jokke L

Posts: 1,203

#180 • • Jokke L [GoodMusic]

Replying to WHITEOUT 2011 - 16.4.2011:

erinomaisen hyvä idea "kaupitella" noita lippuja tuolla. Hienoa yhteistyötä tapahtumajärjestäjiltä ja varmasti tolla on positiivinen vaikutus lipunmyyntiin. Props :)



x2

--
Are you an angel? Never heard of angels before. They are the most beautiful creatures in the universe. You must be one, maybe you just don`t know it.