Armada music pyytää poistamaan raitoja Podcasteista.

35 posts, 2 pages, 9,776 views

Jimmyfi

Posts: 904

#1 • • Jimmyfi
Tuossa tuli juuri solaris internationalille (soi +300 online ja onair asemalla ymp mualimaa) postia että poistakaapa kaikki armadan raidat teidän podcasteista. Menee aika merkilliseksi toi Armada musicin toiminta kun pyydetään poistamaan ilmainen mainosmateriaali podcasteista o.O Onko levy-yhtiöllä noussut kusi niin kollektiiviseen päähän että ei enää mainostamista tarvita vai wuuuth? Itse kyllä jätän tästä lähtien ostamatta Armada Musicin biisejä jos ne vaikka kohta keksiivät että HEI DJ seteissä ei saa soida meidän musiikki nif nifnif!

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

m1kk3

Posts: 5,560

#2 • • m1kk3 no-life
*aplodit*

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

xl8r

Posts: 2,227

#3 • • xl8r synkistelyä suu korvasta korvaan
Vallan esimerkillistä toimintaa *eikä*

Back to the stoneage!

--
http://xl8r.com

perspektiiviä pitäisi voida ostaa ja nauttia suonensisäisesti -- Erlend Loe

kosmo

Posts: 759

#4 • • kosmo TJH87
Mistä tää tieto on peräisin?

Jos pitää paikkansa ni on kyllä äärinihkeetä touhua. Mulla on vireillä duunia Armadan kanssa, joten pitääpä selvittää et käykö täs niin et omia biisejä ei saa itekkään kohta enää soittaa. Suurimmalla osalla artisteista on kuitenkin omatkin podcastit/radioshowt...
speukka

Posts: 335

#5 • • speukka
Paska ei myy tarpeeksi? :)
sts

Posts: 7,969

#6 • • sts Sama pyynti aitta!
No toisaalta ymmärrän että joku podcast joka jaetaan itunesissa jossa on jotai sellasia biisejä jota ei haluta vielä jakoon julkisesti saa tällästä noottia helpostikkin.

Muuten tää on kyl vähä hassua toimintaa, kun miettii että armadan julkasuista suurinosa löytyy nykyää spotifystä.
Jussi Soro

Posts: 6,385

#7 • • Edited Jussi Soro choon!
Joo nyt olis kiva saada lähdettä kehiin.

Labelit elää noista isoista radiosoitoista, eli lähinnä nyt varmaan ASOT, TATW, Gareth Emery Podcast ja Solaris Int suurimpina. Jos et saa radiosoittoa, ei se biisi tuu olemaan iso.

Armadalla on kyllä mielenkiintoinen tapa jakaa ASOT podcastina, eli podcastissa on n. minuutin samplet kaikista soitetuista biiseistä, that's it. Ehkä ne toivoo et noita radiosoittoja ei jaettais kokonaisina podcasteina, mutta jos ne sitä toivoo, niin ampuvat vaan itseänsä jalkaan - suuri osa aktiivisista kuunteluista tulee jälkikäteen podcasteille, ja tuskin yksikään iso podcastaaja on noita lopettamassa.

Sikäli kyllä erikoista, että esim iTunesissa saa jakaa podcastina miksauksia, koska jos lakia luetaan, niin eihän tossa oo kahta sanaa: kyseessä on piratismi. Labelit ovat vaan tähän asti itse pitäneet jopa toivottavana, että niiden biisejä jaetaan miksauksilla eteenpäin, koska kyseessä on aina promootio. Jos nyt labelitkin alkaa nihkeilemään tässä, voidaan alkaa miettiä et kuinka kauan kestää että dj-miksaukset on lainsuojattomia.

Mut edelleen, en kyllä usko tuota ennen kuin jostain virallisemmasta lähteestä sen luen.

(BTW, Solaris soi n. 40 asemalla, ei sentään 300)
eugina

Posts: 898

#8 • • eugina YleX tt-i *sydän*
WTF ? *ding*

--
*nuotti* I can see the light of hope in your eyes *nuotti*

speukka

Posts: 335

#9 • • speukka
Kantsis varmaan kysellä suoraan levy-yhtiöltä kun kerta täälläkin joku sattuu sen alaisuudessa olemaan?
villelope

Posts: 2,846

#10 • • villelope Lope of Lope & Kantola

Replying to Armada music pyytää poistamaan raitoja Podcasteista.:

Jussi Soro, 25.3.2010 09:54:
Labelit elää noista isoista radiosoitoista, eli lähinnä nyt varmaan ASOT, TATW, Gareth Emery Podcast ja Solaris Int suurimpina. Jos et saa radiosoittoa, ei se biisi tuu olemaan iso.


Just näin.

Edelleen kun ottaa huomioon, että Emeryn podcastia lukuunottamatta kaikki muut isot ovat samalla sisällöllä kuin varsinainen radio-ohjelma, joka saattaa tulla syndikoituna useammalta radiokanavalta, niin FM-aalloilta kuin nettiradioista, niin mikäli Armadan artisteille ei tule soittoa, niin tulot tippuu entisestään.

Oon tän uutisen suhteen myös yhtä skeptinen kuin Jussi, lähde, alkuperäinen postaus/maili olisi kiva nähdä.

Mitä omakohtaisia kokemuksia tulee vastaan, niin Innotunen podcastin kanssa ollaan otettu linja, että jokaiselta mukana olevalta labelilta varmistetaan, että heidän raitojaan saa käyttää podcastissa.

Tämä on ollut ilmeisen poikkeuksellista, sillä yleensä vastaanotto on ollut luokkaa: "oho, nykyään kukaan ei yleensä kysy lupaa - olkaa hyvä vaan".
Jimmyfi

Posts: 904

#11 • • Jimmyfi

Replying to Armada music pyytää poistamaan raitoja Podcasteista.:

kosmo, 25.3.2010 08:39:
Mistä tää tieto on peräisin?


Solarstonen foorumeilla ylläpitäjien viesti.

"Solaris International was recently requested by Armada music to remove all podcasts which contain their material.

We're currently working on it, they will all be taken down from iTunes until we find the time to edit the Armada tracks out and then reupload to our podcast archive.

Future shows will not contain any Armada material.

Sorry!
G "

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

Jimmyfi

Posts: 904

#12 • • Jimmyfi
Solarstone ja Robbie Nelson vastas asiaan ihan yleisellä nootilla :

"
To all our label collegues and suppliers of promo material.

Due to recent legal complications, we are re-sending this copyright clearance email to avoid future problems.

Solaris International is one of the worlds most successful and widely syndiacted dance music shows, broadcasting weekly on +40 FM and Web stations. The show is also made available as a 128kbps podcast via iTunes and other RSS feed programs.

We take great care not to 'give too much away' on our show - upfront promos which are supplied to Solarstone / Robbie Nelson are always liberally tagged with Solaris IDs, never played in full, and of coarse, overlayed with the vocal presentation from Rich and Robbie.

If, as a label, you do not wish the music you supply to us to be used in the Podcast / Radio Show, please email us back to [email protected] within 7 days of receipt of this message. Please note - a no response from labels will be interpreted by us as your consent for us to use the music in the Radio Show / Podcast, which will cover us in case of future legal problems.

Please note that the Podcast is exactly the same 2 hour show which is broadcast globally on +40 FM and web stations - only at a lower bitrate (128kbps). If you do not wish your tracks to be included in the podcast they will not be used in the show at all.

Any denial of use will be honored, and will not affect your music being used by Solarstone & Robbie Nelson in their worldwide Dj sets.

Thanks for your time.
Solarstone & Robbie Nelson
solarisinternational.org
"
Tämä kyllä kehkeytyy kiinnostavaks :)

--
solarSwarm Recordings : Worlds only social network record label
http://www.solarswarm.com Le Brand New Super WEbsite! Tsek it Outties

Motto: syö mitä tahot kuhan naatit!

a98

Posts: 871

#13 • • a98
Mukava homma käydä editoimaan jostain +200 podcastistä armada biisit pois :)
Toivottavasti tämä ei tosiaan koske omia biisejä, taikka pienempiä podcastejä.
drifter

Posts: 834

#14 • • drifter RoadMonkey | K1
Mielenkiintoinen veto Armadalta, tosin joitain niiden uusimpia biisejä ei meinaa saada edes ostettua esim beatportista (vrt. yhtä k#sipäinen labeli Ultra)

Fiksua? Enpä tiedä. Kuka nyt kehtaisi edes soittaa 128kbps biisejä, äyh!

--
If its dry, smoke it.
If its wet, drink it.
If it moves, screw it.
If it doesnt move, load it into the truck.

Ressiv

Posts: 1,582

#15 • • Ressiv
jes! vuosi 2010 vaan paranee!

Tää on vaan hyvä juttu tranceskenelle!

Jo riittää se markan vokaali-tusinahittien soittaminen
Avatar
#16 • • niomic Guest
Heti heräs semmonen mielikuva et mitä jos tulee sit toinen labeli whinee ku ne on saanu putsattua noi podcastinsa. Tosin eiköhän tuo kirje ole juuri sitä varten, eli poistot aloitetaan vasta sen jälkeen. On tosin lain suhteen mahdollisesti aika hataraa tämänlaisten toimijoiden suhteen suoraan sanoa, että vastaamattomuus katsotaan asian hyväksymiseksi. Eri asia jos olet tehnyt sopimuksen, olet laskutussuhteessa jne. Tähänhän ottaa Suomessakin laki kantaa esim. postissa tulevien tietynlaisten dokumenttien suhteen. Samalla tulee mieleen aikanaan netissä ollut trendi joka koski uutiskirjeitä ja vastaavia: rekisteröitymissivuilla oli aina kaikki checkboxit valmiina checkattuina tai _jos et_ halunnut niitä, niin piti erikseen spotata joku kohta ja checkata se. Olipahan nuo joskus jopa niin, että uutiskirje oli sisäänrakennettu rekisteröitymiseen ja opt-out -mahdollisuus ilmoitettiin _ehkä_ ensimmäisessä uutiskirjeessä :)
SamHard

Posts: 2,098

#17 • • SamHard
Koko Armadan voisi poistaa mun puolesta!

ps. pari subileibeleiden biisiä voisin ostaa.. muuten fuck tht shit!
Jussi Soro

Posts: 6,385

#18 • • Jussi Soro choon!
Hah, plot thickens. Juttelin Robbien kanssa tästä eilen ja hänen mukaansa syynä voi olla myös se, että ASOTin kuuntelijamäärät on koko ajan laskussa ja samaan aikaan TATW ja Solaris koko ajan lisäävät kuulijakuntaansa. Armada on kuitenkin ehdottomasti suurin labeli, ja niiltä tulee isoja julkaisuja jatkuvasti, joten tällä yritetään tappaa kilpailua, kun kaikki isot biisit ei soikaan ohjelmissa.

No, Armadan meininki on ollut jo pitkään sen näköistä, että jätkät käyttää "määräävää markkina-asemaansa" aika surutta hyödykseen. Jutut mitä oon kuullut niiden kanssa toimimisesta on melko pelottavia ja ilmeisesti ainakin pienempiä tuottajia käytetään hyväksi sen minkä pystytään. No nää on kuulopuheita, mutta omastakin näkökulmasta Armadan suunnalla on jokin ollu päin vittua aika pitkään. Jos ei muu, niin julkaisujen laatu (ehkä poislukien Captivating Sounds).
deviq

Posts: 77

#19 • • deviq

Replying to Armada music pyytää poistamaan raitoja Podcasteista.:

Armada on kuitenkin ehdottomasti suurin labeli, ja niiltä tulee isoja julkaisuja jatkuvasti, joten tällä yritetään tappaa kilpailua, kun kaikki isot biisit ei soikaan ohjelmissa.



Onko vastaavaa infoa tullut nyt muiden suusta kuin Solariksen poppoon, vai onko tämä kielto kodistettu nimenomaan vain tuohon suuntaan? Ilmeisesti Menno De Jongilla tuli samanlainen tilanne eteen vuosi sitten:

-

Due to a rather unfortunate situation with Armada Music / Cloud 9 the Intuition Podcast is currently not available through iTunes. Recently Armada / Cloud 9 has expressed that they do not want their releases to be featured in the Intuition Podcast. Despite efforts on my behalf trying to secure that the legally required royalty payments are made to them (by submitting playlists to the Dutch copyright authorities Buma/Stemra and Sena) their opinion has not changed. This has several direct effects:

- iTunes has (hopefully temporarily) removed the Intuition Podcast from iTunes due to a complaint from Armada Music / Cloud 9.
- I have had to delete all Podcasts containing Armada / Cloud 9 releases from my website.
- I have salvaged Intuition Podcast 016 by cutting out their releases mistakenly put in there (the artist did not mention the fact that the release was signed to Armada / Cloud 9 when they sent me the promo, hence I accidentally put it in).
Jussi Soro

Posts: 6,385

#20 • • Jussi Soro choon!

Replying to Armada music pyytää poistamaan raitoja Podcasteista.:

deviq, 26.3.2010 09:36:
Onko vastaavaa infoa tullut nyt muiden suusta kuin Solariksen poppoon, vai onko tämä kielto kodistettu nimenomaan vain tuohon suuntaan? Ilmeisesti Menno De Jongilla tuli samanlainen tilanne eteen vuosi sitten.


Ei ole kuulunut muilta nyt mitään. Ja nuokin kommentit oli Robbien omaa spekulointia asiasta. Voihan se olla että ne on Armadalla ihan vitun kujalla ja kuvittelee että tolla on oikeasti merkitystä piratismiin ja myyntilukuihin, vaikka totuus on se, että mitä useammasta radioshowsta / podcastista tuo kielletään, sitä vähemmän Armadan julkaisuja promotoidaan. DJ-miksaukset on olleet ilmaisia internetin alusta lähtien, eikä tilanne tule siitä muuttumaan mihinkään, koittaa Armada potkia vastaan tai ei.