TRANZWAVE // 09.10.03 // Partyhouse KIVA // Tampere

7 posts, 1 page, 1,242 views

Avatar
#1 • • Beliar Guest
Kiitokset taas kaikille bileisiin osallistuneille!

Ja sitten eriteltynä:
*Okiru, Sergei ja JussiS - Oikeen makoisaa settiä, karkkia korville koko ilta! Sergein Dasboot oli ehkä se tehokkain, joka olisi saanut nostalgiset kyyneleet vierähtämään silmääni, jos en olisi näin mulkku jätkä! :)
*Magellan (100%) - Aijaijai! Namia ja "mitä mitä mitä mitä sinä sanoa" on aikas rock! Näin juoppoja artisteja meillä ei koskaan aikaisemmin ole ollutkaan! ;)
*Matti & Teppo, eli Ossi & Jarkko (plus muu Vj-poppoo) - Kaunista settiä screenillä! Välillä ei meinannut saada millään silmiään irti tanssitytöistä... ei kä ku siis niistä animaatioista. Kiitokset myöskin dekoista ja sillee...
*No kiitetään nyt vielä tanssityttöjäkin... Miau! :)
*Andrei - Valot toimi mielestäni hyvin koko illan ja eli musiikin mukana. Nopeesti olet oppinut! :D
*Kiitokset myöskin ravintolan henkilökunnalle pitkästä pinnasta.
*Superkiitokset Pastorille roudarin tehtävistä! Ilman panostasi, bileet eivät olisi vieläkään alkaneet... :)
*Kiitokset teille kaikille, jotka jelpitte järjesteleyissä ennen bileitä, jopa DrS:lle! :)
*Kiitokset ennen kaikkea teille kaikille, jotka paikalle saavuitte!

Ja ensi kuun 6. päivä taas lisäääääääää! :)
Avatar
#2 • • okiru Guest
Tosiaan kiitos järjestäjille mainioista bileistä. Lisä PA toi saundiin potkua. Ja se dj pöydän väsääminen sinne lavalle on mielestäni mainio muutos aikaisempiin tapahtumiinne verrattuna. Mainiot pre-bileet lauantaita odotellessa.

Vj(:t) hoiti screenin mainiosti ja näyttää pelottavan hyvältä mitä on odotettavissa lauantaina. Dekot oli myös erittäin näppärät, kiitos Gaian porukalle vaivannäöstä piristää Kivan yleisilmettä ja samalla tarjota klubbaajille visuualista euforiaa.

Tanssitytöt piristi mieltä ja kehoa :D Erittäin nättiä tytöt ja osaatte tanssia miehet suohon kyllä :heart:

Jengiä oli jonkin verran, mutta se laatu korvaa määrän. Ja voi teitä jotka, ette saapuneet paikalle. Menetitte illan Dj:tten trance tykitysen, mikä teki kaikistä selvää :pähkinöinä:

Mitään negatiivistä bileistä en yrittämälläkään tiedosta, joten hyvä niin. Ainut miinus menee ekana soittaneelle Dj:lle joka oli ilmeisesti erittäin lahnan näköinen pitäessään käsiä taskussa mitä milloinkin ja tehdessään rookie mokan olla tajuamatta miksi biisit särkee ja rätisee (vinkki: katso neulaa ja puhalla hieman kovemmin) (aah, tätä ironiaa..) :D

Sergei Shukurof soitti hyvää trance soundia, josta Das Boot oli todellakin maistuvin veto. Hyvä kokonaisuus ja selektio :)

Magellan yllätti minut totaalisesti. Heidän settinsä oli järisyttävän rokkaava ja itse artistit tuntuivat lavalla olevan hyvässä kuosissa sen bissen parissa. Sormet pois siltä flangerilta :D Dive theme ja Atmosphere maistuivat tunnistamistani biiseistä parhaiten ja sitten kolme muuta, joita en ole ikinä kuullutkaan :hah: Vika biisi oli todella mainio vedätys. Teknokomppia ja uber makeet vokaalit :laugh:
Hyvä pojat ja onnea uralle :winkwink:

Valitettavasti jouduin lähtemään poikien settien jälkeen, joten jäi kuulematta JussiS:n ja Beliarin setit, mutta heitä olen kuullut useasti joten eiköhän ihmiset jääneet hyviin käsiin :roll:

Todella iso hali kaikille tutuille ja kavereille, jotka jaksoivat kannustaa ja piristää miehen (lue: poika/juniori/räkänokka/hunsvotti :laugh: ) mieltä.
Nähdään lauantaina :heart:

Kiitos Madwaven (Sergei & Hessu) ja Tranzexperiencen (Ozzi & Jarkko) jampat mainioista kinkereistä ja näemme lauantaina main eventissä..

-mika

Edit: MiniDiscin oikuttelun vuoksi jäi Magellanin live nauhoittamatta ja allekirjoittaneen setti on täynnä ms - 1sec pitkiä pätkiä, jotka häiritsevät kuuntelemista aikalailla. Katsotaan saanko asialle tehtyä mitään, joten tällä näkemällä ihmiset, jotka haluavat taltioinnin/pyysivät eilen illalla sitä joutuvat tyytymään eioohon :(

Miksu ja muutama muukin kyseli biisien nimiä mitä tipahteli välillä 22-23.15, joten:

01. Evan Marcus - Ten Feet From Heaven (017 Breaks mix) [Hunuya Munya]
02. Naveen G - Keeper of 5 [M Theory]
03. 2 Sinners - Round In Circles (Future Funk Squad Static mix) [2S2]
04. Momu - Bring It On Back [Spundae]
05. Fretwell - Ember [Electrofly]
06. Jono Fernandez - Colours of Conscience [Electrofly]
07. Petter - These Days [Deep]
08. Delerium - After All (Blue Room Project mix) [unsigned]
09. Shiloh - Swerve (Trail mix) [Electrofly]
10. Mike Koglin - The Silence [Tekara mix] [Tasted]
11. Underworld - Born Slippy Nuxx (Atomic Hooligan mix) [JBO]
12. Bedrock - Forge (Fretwell mix) [Bedrock]
Avatar
#3 • • drS Guest
Okiru oli illan parasta antia, kuten arvata saattoi, vaikka kyllä se magellanin kebabtekno oli kans ihan tiukka :)

En kyllä muista että madwavessa ois noin jees meininki ollut vielä tähän mennessä...

lauantaihin!
Avatar
#4 • • louis Guest
Likkoja kehuttiin.. Mä meinasin lähteä pois kesken upean keikan.. Minä en koskaan ollut kuulemassa näin hyvää jälkeä..

Keep on Rocking.. oh.. Trance?:ing? :roll: :happyroll: :hearts:
Avatar
#5 • • jorkki Guest
Oikein mukavat geggerit jälleen, hyvä meno ja musapuoli oli kunnossa.. Varsinkin Magellanin kaks viimmestä raitaa rokkas kymmenellä :happyroll:

...ja tänä iltana... :excellent:
Avatar
#6 • • JussiS Guest
Jos joku sattui löytämään pienen micro-Magliten (taskulampun) lavalta bileitten jälkeen, vois palautella sitä mulle päin...

Kivaa oli bileissä, ja mä syytän kaikesta Jarkkoa :)
Avatar
#7 • • tempest Guest

Jos joku sattui löytämään pienen micro-Magliten (taskulampun) lavalta bileitten jälkeen, vois palautella sitä mulle päin...



Se on meillä hyvässä tallessa, kyseltiin kaikilta mut ei kelvannu kellekkään :) Ite olit vissiin jo lähteny siinä vaiheessa.