California party agenda/klubilistaus?

2 posts, 1 page, 1,907 views

Avatar
#1 • • zync Guest
Ollaan täällä Sun Maid rusinoiden luvatussa maassa. Aurinko paistaa ja materialismi jyrää.

Yritin selvitellä paikallista bileskeneä, mutta ei vielä ainakaan ole tärpännyt. Julisteita on niukasti, DJ nimet ei sano mitään, RNB rules. Ja erityisesti metsästän teknoa, siis Adam Beyer / Joel Mull / Umek / etc linjaa. Paikallisten mukaan on aika hiljaista rave/bile -rintamalla. Googlella nyt löytyi http://www.ravelinks.com ja pari muuta, jotka vaikuttavat jossain määrin lupaavilta, mutta mitään plattarin tai klubituksen kaltaista foorumia - saatikka beatfreax.com tyylistä portaalia ei ainakaan vielä ole tullut vastaan.

Kuulemma bileskene on kutistunut, mut klubeja on siellä täällä, varsinkin Los Angelsissa, housea joka lähtöön - mutta sinne nyt on matkaa täältä lähes 700km, joten jääköön väliin. San Fraciscoon on "vain" 88 kilsaa, joten sinne nyt jaksa lähteä.

Eli: Jos kellään sattuu olemaan kokemuksia, linkkejä, kavereita tai muita kontakteja täälläpäin, niin pistäkää kommenttia tulemaan. Ja tietty jos on sopivan hulluja teknofriikkejä kavereita, voi heittää kontaktia PM:llä.
Avatar
#2 • • Tapi T Guest
Tranceaddictin foorumilta löytyy San Franciscoa koskeva topiikki. Tossa ekan postauksen listauksessa ei pahemmin teknonimiä näytä olevan, mutta tuolta kannattanee kysyä paikallisesta bileskenestä enemmän.