TranceKiksua (dream on)

4 posts, 1 page, 911 views

Avatar
#2 • • sauce Guest
sai oikein kahlata että löytyi kappale trancee minkä linkki toimi ja en ollut kuunnellut.

mutta kappaleena tää ei ole mikään ihan ultrabra. jotenkin tosi kaksiulotteinen. n

ja ihan tosi erikoinen breakout. kauheeta arpeggiota ja ihme sointuja?!?

rakenteellisesti muutenkin hiukan hassu.

tollanen 2 / 5 tähteä.

ja aik erikoinen tää houssi alku ja loppu?!?
Caro²

Posts: 5,301

#3 • • Caro² Fiilis / SESSIONS2
Biisi alkaa heti melodialla.. ei siis suoranaisesti mitään aloitusta kappaleella.
Vähän niiku muijan kanssa hässiminen, esileikit perseestä, suoraan hommiin.

Latteeta meininkiä kohtaan 1:19. Sitte alkaa joku kliseinen kiksusoundi..
1:40 alkaa jonkin asteinen melodia, joka voisi olla jostai kiksubiisistä... niin, no.. sehän vois olla missä tahansa niistä tuhansista itseään toistavista biiseistä..
~3min Alkaa ihan julmetun pitkä suvanto.. sitten tulee taas jotain kiksukamaa.. Koko biisi tuntuu olevan rakennettu eri biiseihin kuuluneista palasista, tää ei pysy kasassa. Tästä puuttuu täysin se punanen lanka mikä menee kappaleen alusta loppuun.
5:55 Taas uus biisi? Rakenteesta ei pysty edes kommentoimaan, kun ei sellasta oikein tunnu olevan. Tutkippas noita kiksubiisejä, laskeppa aina vaikka 32 iskua, ja ihmettele mit tapahtuu..

Kokobiisin ajan haitsu on ylimiksattu, alapäästä kuuluu juuri ja juuri, mutta ei oikein toimi. Pehmeyttä ei o soundeissa ollenkaan, ja sitä juuri kaipaa jos yrittää jotenkin ymmärtää trancea, joka kait pitäs jotenki "koskettaa" :confused:

EDIT:

Sitte ihan vaan pilkunviilausta..
kiksuhan on käsitääkseni trancea?

Mutta mistä helevetistä se polcca nyt oikein tuli?
Avatar
#4 • • Digital Beat Guest
tylsähkö ja älyttömän pitkä intro. clap ääni on huono. intron jälkeen lisää tyypillistä mitäänsanomatonta ja tyypillistä trancemelodiaa. Melodia sinänsä hyvä mutta 1001 kertaa kuultu. Perkussioita liian vähän kunnon lautaset puuttuu. Outo lopetus tai ainakin luulin mutta biisi jatkuu, en jaksa kuunnella loppuosaa. Tähän vois laittaa reverbiä lisää tuohon leadääneen ja delayta clapseihin ja hieman reverbiä. Nuo vaihtokohdat ärsyttävät kun kuulostavat niin tekemällä tehdyillä ja vaihto ei ole sujuvaa. arvosana 6/10