Chilliä Funk/Jazzia

3 posts, 1 page, 950 views

Avatar
#1 • • Edited Moosefrog Guest
Moi!

Tämmöistä oon jo kauan aikaa hautonut koneen kovalevyllä ja nyt se on ainakin jossainmäärin valmis. Tyylinä on jonkinlainen funkki ja jatsin sekoitus, olen aistivinani jossain hieman rockiakin, mutta se on varmaan ihan oman pään tuotosta.

Biisi koki hieman hiomista tällä viikolla, ja ajattelin laittaa sen mikseri.net:iin ihan sen merkiksi että se on valmis :)

Ainakin omaan korvaan kuulostaa nyt kivalta ja vähän isommalta kuin tuo vanhempi versio.

http://www.mikseri.net/www/play.php?type=dl&id=45216
Download
http://www.mikseri.net/www/play.php?type=hi&id=45216
Stream (hifi)

Kaikenlaiset kommentit ovat erittäin tervetulleita.
Avatar
#2 • • Zeraf Guest
Todella kivaa että tänne trance-yhdyskunnankeskelle postaillaan välillä jazz/funk osastoa. :) Soundeista ei voi kunnolla sanoa mitään kun on 96kbit mutta toi brassi kuulostaa joka tapauksessa aika kököltä. Kivaa meininkiä ja melodiaa, mutta alkoi jossain vaiheessa hivenen puuduttamaan. Jonkin sortin vaihtelua olis hyvä saada tohon vielä, yllätyksellisyyttä lisää. Siisti huilu ja skitat. :)
Avatar
#3 • • teknis- Guest
oikein maukasta nytkyttelyä. jotkut soundeista tosiaan kuulostaa vähän rokilta eikä missään hyvässä mielessä mun korvaan ainakaan :)

biitti on vähän kliininen eikä potki tarpeeksi, mutta siistit skitat ja huilut todellakin!!! huilusta tulee mieleen vähän amon tobin mikä on oikein suotavaa. truby jazzanovaa on kuunneltu huomaan :D

tässä on muuten tosi omaperäinen ja miellyttävä yleissoundi et silleen nää rokkivibat ei välttämättä oo kauheen pahasta edes, toi urkusoundi on vaan tosi emulaatiohammond hyi..

hieno raita, toivottavasti jatkoa seuraa!