Kerman UG vip/ 2003

1 post, 1 page, 446 views

Avatar
#1 • • liltony Guest
Kerman UG-klubi jatkaa jokasunnuntaista menoaan 1.6. lähtien. Jotta klubi pysyisi uniikkina ja mielenkiintoisena, haluamme pitää sen V.I.P. -klubina ja valita korttien haltijat suhteellisen tarkkaan.

Jos siis nimet Carl Craig, Juan Atkins, Kevin`Reese`Saundersson, Herbert, John Tejada, Titonton Duvante jne. sanovat jotain ja persukset rupee pyörii, kun kuulet näiden kaverien tuotosta, olet sopiva jäsen klubillemme. Ja vaikka nämä nimet eivät sanoisikaan yhtään mitään, mutta olet luonteeltasi yleispositiivinen ja avoin kaikelle hyvälle musiikille, olet luultavasti oikea ihminen UG-vipin omistajaksi. Et ehkä jaksa massabileiden ryysistä, tykkäät tanssia ja fiilistellä sekä arvostat enemmän hyvää soundsystemiä ja mukavia ihmisiä kuin multilaseria tai hienoja somisteita.

Ja tanssikengät ovat todella tärkeät: jos viihdyt fat-pohjaisissa rave-saappaissa ja tykkäät polkea lattiaa oikein tosissaan, ei kannata vaivautua, sillä meillä on aika heikosta kuusipuusta rakennettu puulattia, joka tykkää enemmän pehmeistä old school - lenkkareista Kyllä niistä kaiuttimista sitä kopinaa riittää...

UG-klubille on tarkoitus tulla tanssimaan ja tapaamaan hyviä ystäviä sekä nauttimaan alkuillasta talon boolia ja virittäytymään illan fiilikseen. Mitä aikaisemmin saavut mestoille, sen paremmin pääset sisään illan tarinaan. UG-klubille saa myös tulla vain juomaan vettä ja tanssimaan mieluummin kuin vetämään hirveet perseet ja oksentelemaan.

Tämän kesän musalinjaus tulee olemaan aika pitkälle old school -housea ja -teknoa kaikilla uusilla herkuilla höystettynä. UG-klubin meininki syntyy ripauksesta tech housea, acidia, tribal housea ja tietysti teistä vanhoista ja uusista V.I.P. -asiakkaista. Käytäntö on ollut, että V.I.P. -asiakas saa tuoda ystäviään mukaan kortilla, kunhan ottaa vastuun siitä, että kaverit osaavat käyttäytyä.

Jos täytät edellä mainitut kriteerit (katso peiliin), niin ei muuta kuin pieni selitys V.I.P. -sopivuudestasi osoitteeseen [email protected] . Uudet V.I.P. -kortit (100 kpl) jaetaan UG klubilla 4.5. Voit myös suositella ystävääsi VIP-asiakkaaksi samassa mailissa.

Huomio naiset! Tänä kesänä haluamme todistaa, ettei väite "tekno on miesten musaa" pidä paikkaansa



Nautitaan kesästä!

Lil Tony

P.S. Olethan ohittanut kahdenkympin kriisin.


__________________
let there be house, and house music was born