KFMrockin - Tune, it hurts albumi ulos 2010 keväällä

3 posts, 1 page, 1,636 views

KFMrockin

Posts: 250

#1 • • Edited KFMrockin .
Hetki on kulunut siitä kun alottelin musiikin tekemisen.

Nyt on tullut aika, jolloin KFMrockin julkasee omakustanteisen debyyttialbuminsa keväällä 2010. Ajankohtaa tarkennetaan tulevaisuudessa. Näillä näkymin julkaisupäivä sijoittuu huhtikuulle.

Luvassa muutama vanha biisi, joista osa ennen kuulemattomia, sekä n. 6 uutta breakbeatin ja elektron maastoon sijoittuvaa tajuntaa laajentavaa syntetisaattorin koskettimet kieroksi vääntävää kipaletta.

Mehustelun ja hypen vuoksi mainittakoon soundin olevan hyvinkin rikkinäistä ja epävireeseen väännetyn kuuloista räkästä ring moduloitua trashia pilkottuna Ableton Livellä. Mieltymysten mukaan, rytmitön musa on vain mitä on, joten silti inhimillisyyden rajojen sisällä kuljetaan rikkinäisyyden suhteen.

Biisit tullaan näillä näkymin julkaisemaan extended versioina, maininta asiasta siitä syystä, että kyse ei ole klubibängeri musiikista, vaan enemmänkin panostetaan omaan tyyliin sopivammin teknisyyteen. Bassorummut eivätkä -linjat tule kuitenkaan klubeillakaan jättämään kylmäksi.

Foorumeilta en montakaan kyseisen alan taitajaa tiedä, mutta jos remixaus kiinnostaa, niin mielelläni lisään remixin, pari levylle. Edellytän genreinä housea, chilliä, breakbeattia(HUOM! bpm max 138), elektro. Yhteydenotot kiinnostuneilta mailiin limiter32(miukumauku)gmail(piste)com.

Herättääkseni alan kuuntelijat mainittakoon osan musiikista sivuavan tyyliltään The Proxya, Boys Noizea, Erol Alkania, Owl Visionia, Dangeria ja jopa suomalaisten omaa Huoratronia. Muistakaa kuitenkin ennen aplodeja ja nauruja, että kyseessä on eri artisti, eri kujeet.

Lopullinen biisilista näyttää tältä:
1.Intro(spacemonkey)
2.With a happy ending
3.Cheesy blur
4.Epic glacier
5.Shhh, it hurts
6.Barking at the corridor
7.Feather
8.Necessary Spontaneous
9.Naughty Beats Haughty
10.Going home

Julkaisun valmistumisen edetessä päivitykset tulevat tähän topickiin.

Maistiaisia jaellaan facebook fanigroupissa, youtubessa, että myspacessa osoitteissa:

http://www.facebook.com/pages/KFMrockin/287305431978?ref=ts*Facebook fanigroup, paras laatu löytyy täältä.
www.myspace.com/kfmrockin *päivittyvä album sampleri kuunneltavissa.
http://www.youtube.com/user/limiter32 *biisejä kuunneltavissa.

--
Kesäfiilismies

KFMrockin

Posts: 250

#3 • • KFMrockin .
Albumi on saavuttanut muodollisen kokonaisuutensa mitat. Osa kappaleista vaatii vielä loppuviilaukset. Hieman jäljessä aikataulusta.

Bonarina lisään sämplerin facebookkiin kaikista biiseistä. Tällä hetkellä siellä onkin jo joitain kokonaisena kuunneltavissa. Check it out!

Hyvää kevään alkua!

KFMrockin

--
Kesäfiilismies