Lonkkua tai tavallista siideriä en oikeestaan juo koskaan, ku ällöttää se sokerikerros hampaiden pinnalla, ja yritän vähän katsella linjoja. Jotku kuivat siideritkin on mun mielestä liian makeita, esim. Crowmoor. Ne on eri tavalla makeita kun noi makeutetut, semmosia paksumpia.
Lonkero, vaikkakin sitten aamulla saattaa sitä päätä jomottaa ja kiekkoennätyksiä sadella, sahtia kun se on niin hiivat tuppaa alkaa mylläämään =)
Semmonen Vmäinen ongelma kans on et jos on tosi hapollista juomaa nii tulee hirveen turvonnu olo ja sitten ei oikee täyteen masuun enää alkoholi maistu
mikke, 8.10.2009 20:40:
No, jos sä et maista esim mitään eroa Golden Capissa ja vaikkapa tossa edellä mainitussa Henry Weston'sissa ni ehkä sitte ei kande juoda siideriä (edit: siis kalliimpaa ja "parempaa" siideriä)
joo siis en tosiaan ole koskaan noita kalliimpia maistanut, juurikin sen vuoksi että halvat eivät ole tehneet vaikutusta. siksi noista kyselinkin, joskopa joskus testaisi. mutta tosiaan perus siidereitä tulee juotua oikestaan vain humalanhakusena tai kovaan janoon.
a98, 8.10.2009 23:05:
--- mikke, 8.10.2009 20:40:
No, jos sä et maista esim mitään eroa Golden Capissa ja vaikkapa tossa edellä mainitussa Henry Weston'sissa ni ehkä sitte ei kande juoda siideriä (edit: siis kalliimpaa ja "parempaa" siideriä)
---
joo siis en tosiaan ole koskaan noita kalliimpia maistanut, juurikin sen vuoksi että halvat eivät ole tehneet vaikutusta. siksi noista kyselinkin, joskopa joskus testaisi. mutta tosiaan perus siidereitä tulee juotua oikestaan vain humalanhakusena tai kovaan janoon.
Jos tykkäät kuivasta siideristä ni kokeile ihmees tota Westonsia. Eikä se loppupeleissä niin kovin kallista oo, jotain 4 ja risat pullo mut siinä on sit taas yli 8 prossaa alkoholia. Eli alkoholimäärällä mitattuna samanhintasta ku noi halpiksetkin :) Ja käy päähän ku halko. Kokemusta on...
Lonsero on parasta
Mut jos sitä ei tarjolla niin päärynäsiideriä ja jos sattuis niin huono tuuri käymään ettei kumpaakaan tarjolla niin kyllä se omenasiiderikin menee, mut kalja ei kyllä uppoa niin millään.
1. Mahdollisimman huonoa bisseä, eli jotain suomi-laageria. Hyviä vois lipittää ihan liikaa:P
2. Lonkku (mielellään giniin tehtyä)
3. Sidukkaa vain tarjottaessa, mielellään kuivana.
Vanhetessa sitä väkisinkin joissain asioissa nipoutuu. Tämä on yksi niistä
Siderit on yksi tälläisiä asioita jotka nuorena meni ja nykyään ei. Perus Colden Cap päärynä tai omppu saattaa tulla tilattua 5-10 kertaa vuodessa. Muut big nono, joko liian kuivia tai liian öklöjä.
Bisse, noh yksi tai kaksi Budejovicky Budvar Darkia menee sapuskan kanssa viikossa. Parasta bisseä maanpäällä, erittäin nautinnollinen, pitää kylläkin olla lähes 0 asteista että parhaimmillaan.
Suomalaisia lagereita juo mielellään sauna tms aktiviteetin ohessa ja bileissä joratessa tuo mukavasti hiilarienergiaa.
lonkero, ennen meni kaikki, nykyään jos itse ostan niin alkosta sen joutuu hakemaan joko 5,5 tahi 7,5 GIN longdrink, lähes yhtä hyvää kuin tuo budovaari bisse mutta näitä juo mielellään aloittelumielessä useammankin toisinku tumma olutta. myös 5,5 GIN light on hyvää, itseasiassa sanoisin että parhaimman makuinen light juoma koko suomessa.