Lockerz

6 posts, 1 page, 3,393 views

dipdip

Posts: 1

#1 • • dipdip
Lockerz on uudenlainen yhteisöpalvelu, jossa on osana tietynlainen tienausominaisuus. Kun käyt sivuilla päivittäin, vastaat päivän kysymykseen, pelaat pelejä, katsot videoita - tienaat samalla PTZ, eli Pointz -pisteitä. PTZ -pisteitäsi voit sitten käyttää kaupassa, josta niillä saa ostettua kokonaan ilmaiseksi tuotteita. Tuotteina on mm. pelikonsoleita, erilaisia Applen tuotteita, 40" televisio, vaatteita ja laukkuja yms. Valikoima kasvaa jatkuvasti. Lähetys Suomeen on maksutonta. Lockerzin beta, eli sivuston kokeilu rajatulla käyttäjämäärällä alkoi maaliskuussa, ja sivulle pääsee liittymään vain inviten, eli kutsun avulla. Nyt sinulla on mahdollisuus saada kutsu heti, ilman odotteluaikaa.

Ota osaa heti, niin kauan kuin invitet ovat vielä käytössä ja tuotteet eivät maksa niin montaa pistettä! Mikään ei maksa sinulle mitään, eikä pisteiden keruu vie montaa minuuttia päivästäsi. Googlaamalla löydät kehuja paikasta ja kuvia, joissa käyttäjät ovat saaneet erilaisia palkintoja (kuten esimerkiksi tässä). Vaikka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin ainakin tällä hetkellä kannattaa kokeilla, kaikki oikeasti toimii niinkuin kerroin.

Oletteko jo kokeilleet?

http://www.lockerzinvites.org tuolta lisätietoa.
whispering

Posts: 871

#2 • • Edited whispering Super Juusto
Työ on uudenlainen yhteisöpalvelu, jossa on osana tietynlainen tienausominaisuus. Kun käyt siellä päivittäin, teet päivän työt, käyt kahvilla, käyt syömässä - tienaat samalla e, eli euro's - euroja. E -rahoja voit sitten käyttää kaupassa, josta niillä saa ostettua kokonaan ilmaiseksi tuotteita. Tuotteina on mm. pelikonsoleita, erilaisia Applen tuotteita, 40" televisio, vaatteita ja laukkuja yms. Valikoimana kaikki mitä on keksitty. Lähetys Suomeen on maksutonta. Työn beta, eli työpaikan kokeilu rajatulla työntekijä määrällä alkoi maaliskuussa, ja töihin pääsee liittymään vain job application, eli työhakemuksen avulla. Nyt sinulla on mahdollisuus saada työhakemuksen pohja heti, ilman odotteluaikaa.

Ota osaa heti, niin kauan kuin työhakemukset ovat vielä käytössä ja tuotteet eivät maksa niin montaa euroa! Mikään ei maksa sinulle mitään, eikä eurojen keruu vie montaa tuntia päivästäsi. Googlaamalla löydät kehuja työpaikoista ja kuvia, joissa työntekijät ovat saaneet erilaisia palkintoja (kuten esimerkiksi tässä). Vaikka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin ainakin tällä hetkellä kannattaa kokeilla, kaikki oikeasti toimii niinkuin kerroin.

Oletteko jo kokeilleet?

http://mol.fi tuolta lisätietoa.
wiwi

Posts: 1,575

#3 • • wiwi Valtava vaaleanpunainen agenttiorava

Replying to Lockerz:

whispering, 25.9.2009 17:55:
Työ on uudenlainen yhteisöpalvelu, jossa on osana tietynlainen tienausominaisuus


Ooh! Pitääks tää varmasti paikkansa? Kuulostaa vähän liian hyvältä ollakseen totta...

--
Yes, there is a world out there. And even if you decide you don`t want to meet it, it`s still going to hit you right in the face.

m1kk3

Posts: 5,560

#4 • • Edited m1kk3 no-life
Mikä vittu siinä on et pitää perustaa ihan erikseen uus nicki ja sitte tulla spämmäämään klubbaria tälläsellä paskalla ? Suksikaa tollaset vittuun täältä mainostamasta. Just my 2 cents.

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti

m1kk3

Posts: 5,560

#6 • • m1kk3 no-life

--
Kabinetti on niinkuin konemusa potenssiin kaksi.

(c) Sir Henri Risti