Basson suuri darranumero 02.10.

1 post, 1 page, 1,431 views

zapasnik

Posts: 46

#1 • • zapasnik
cover17.jpg

Huomio! Basso-lehden darra-numero 3.0 ilmestyy 02.10. tilaajille ja kauppoihin. Tällä kertaa on luvassa loistava lehti täynnä juoruja, murhia, avautumisia ja selostuksia. Uusi numero sisältää mm.

KUKA MURHASI 2PACIN?
Basso selvitti ensimmäisenä mediana maailmassa, mitä todella tapahtui maailman puhutuimmalle räppärille 2Pacille aka Tupac Shakurille! Tästä ei enää juttu kuumottavemmaksi muutu.

M.A.NUMMISEN RADIKAALI ELÄMÄ
Legenda eläessään. Ekslusiivi-haastattelu Bassossa, jossa 60-luvun radikaali kertoo mitä sekopäisimmistä tempauksistaan ja arvioi samalla nykypäivän meininkiä.

NELLY FURTADO OTTI PULTTIA
Basso otti puhelinkeskustelua laastareistaan ja 'Hot in Herre'-biisistä tunnetun Nelly Furtadon kanssa, joka käyttäytyi erittäin omituisesti. Lue, mitä tapahtui.

HANNU "SALAMA" KARPO KERTOO
Television elävä karvahattupäinen legenda, joka sai salamasta päähän vähän aikaa sitten. Mies kertoo kaiken, mitä haluamme tietää. Eli parhaat palat.

GRIME VALTAA MAAILMAN?
Kattava raportti tuosta tummanpuhuvasta ja väkivaltaisesta musiista, josta moni on sanonut tulevan seuraava suuri maailmanlaajuinen musiikillinen ilmiö. Grime on jo rantautunut Jenkkeihin, joka on jo kuultavissa uusien ja vanhojen räp-artistien musiikissa. Lue, kuinka Logan Sama dissaa Lady Sovereignia.

MEDIAKEISARI URPO LAHTISEN ELÄMÄ
Jallu, Hymy, Suosikki... Lehtikeisarin viinanhuuruinen elämä oli vähintäänkin kiinnostava ja täynnä draamaa. Basso selvitti miehen taustat ja varsin kuumottavan elämän vaiheet.

KRUMP VALTAA TANSSILATTIAT
Krumping, clowning... Uudet tyylit valtaavat tanssilattiat ja haastavat perinteisen breakdancen. Lue kattava reportaasi tästä uudesta tyylistä.

BASSO TESTAA AUTOT
Basson autotestaus-osio palannut sivuille. Suuri autospesialisti Gerhard Egenbauer selvittää, kuinka autolla saadaan pillua ja kuinka hyvin driveby pystytään suorittamaan. Mikä auto luvassa? Se selviää lehden sivuilta.

DJ ORKIDEA
Nimen tietävät kaikki. Mies antaa erittäin harvoin haastatteluja, mutta Basson sivuilla mies kertoo tämän hetken tilanteensa koko kansalle Unity-klubin 10-vuotissynttäreiden kunniaksi.

DARRAVINKIT
Basso kokosi parhaat vinkit darran varalle. Lue, millä uskomattomilla keinoilla kapulan saa pois.

SEURAAVAT ISOT NIMET SUOMESSA?
Basso haastatteli neljä nousevaa suomalaista kykyä 'hyvässä nousussa'-osiossa. Ketkä he ovat? Ota selvää.

TURKU ESITTÄYTYY
Suomen perseenreikä vai aistikas kaupunki? Basso selvitti, mikä turussa on meininki. Kuuluu sarjaan kaupunkiartikkelit. Viime numerossa tarkistettiin Tampere. Ensi numerossa jälleen joku kaupunki.

NAISDEEJIIT ASTUVAT ESILLE
Suomessa on tunnetusti miespuoliset deejiit vallassa. Basso otti selvää Suomen naisdeejiistä, ja otti haastatteluun kolme kovan luokan deejiitä eri genreistä. Ketkä? Lue.

UUDET KOLUMNISTIT
Uudet kolumnistit vallanneet sivut. Kuumottavia avautumisia liskoihmisistä ja Yor123:sta (?).

DAVO CHEFIN vieraana ASA
Nyt löytyi syy, miksi Davon levy on viivästynyt. Basso nappasi miehen tekemään kokkiohjelmaa Bassoon. Lue miehen raikkaat reseptit ja lue samalla, kuinka Davo otti vieraansa Asan käsittelyyn. Ja kyllä, Asalta on todella tulossa uusi levy.

FLOW FESTIVAALIN TULOS
Basso kävi kuvaamassa Flow'ssa ja samalla selvittämässä, mitä tapahtui kun samalle piha-alueelle laitetaan hienosti pukeutuvia nuoria ihmisiä Stones Throw'n, Jose Gonzalesin, Ali Shaheed Muhammedin kaltaisten tähtien kanssa.

JOSE GONZALES
Tuo naisten sydämet valloittava hurmuri antoi Basson naistoimittajalle lämpimän haastattelun.

DARRAMUOTI
Ja kuvat kertovat kaiken.

KESÄN FESTARIT KÄVIJÄN NÄKÖKULMASTA
Basso kävi kuvaamassa kesän festareita, ja parhaat palat on poimittu lehtien sivuille. Käy tsekkaamassa, onko oma ruma naamasi lehdessä. Lisäksi loistava reportaasi kesän eri festivaaleilta.

URSULA RUCKER KIHISEE
Runoilija ja spoken wöörd -artisti Ursula Rucker ei pidä grillzeistä eikä nykyhiphopista.

KAKSI AUKEAMAA GRAFFITEJA
Kaksi aukeamaa junia, seiniä ja tissejä. Ei tarvi varmaan muuta sanoa.

LEVYARVIOT
Basso lopetti äpäröinnin. Nyt arvostelussa on vain kaksi tasoa: paska tai loistava.

BASSO LEHTIJULKKARIT
Tule paikalle juhlistamaan lehden julkaisemista 06.10. Paikan päällä isot bileet isoilla artisteilla. Lue lisää: http://www.basso.fi/tekniikka/foorumit/viewtopic.php?t=37760

Hae omasi nopeasti ärrältä tai hyvin varustetusta musiikkiliikkeestä. Rajoitettu määrä. Kaupoissa siis 02.10.

Edit. Päivämäärät muutettu.