The X-Rust Organization Presents: Collectio Vol. 2 [12"]

3 posts, 1 page, 1,579 views

Kalle Karvanen

Posts: 454

#1 • • Edited Kalle Karvanen
xrust002_500x250.gif


The X-Rust Organization Presents: Collectio Vol. 2 [12"] (XRUST002)

A1. Polar International - Bass Lerone
A2. Harrison Fnord - Larva
B1. Polar International - Silent Backyard
B2. Lojek - Counter Clockwise

A1. Produced by Miguel Hernandez & Burdock. A2. Produced by Michael Diekmann. B1. Produced by Miguel Hernandez & Burdock. B2. Produced by Sami Pyöttiälä. A1, B1, B2 mastered by Jussi-Pekka Parikka. A2 mastered by Michael Diekmann.

Distribution: Finland - The X-Rust, Rest of Europe - Diamonds & Pearls Music

Clipit biiseistä löytyy täältä



The X-Rust Organization & Collectio Vol. 2

X-Rust on rekisteröity yhdistys, joka sai alkunsa reilut kymmenen vuotta sitten pienen mutta aktiivisen harrastelijajoukon toimesta. Yli vuosikymmenen taakse ulottuva historia tekee siitä vanhimman Suomessa toimivan elektronisen musiikin järjestön. X-Rust toimii pääasiallisesti Turun alueella, mutta on vakiinnuttanut asemansa koko Suomessa.

Alusta asti yhdistyksen tarkoituksena on ollut pitää hengissä elektronista musiikkia ja kulttuuria tarjoten asiasta kiinnostuneille esiintymismahdollisuuksia, tapahtumia, harjoitustiloja, laitteita ja tiedotusta. Luonnollisena jatkeena tälle X-Rust astui sen toiminnan toiselle vuosikymmenelle julkaisemalla ensimmäisen levynsä. Idea omaan levyyn syntyi vuosien saatossa lahjakkaiden jäsenten oman tuotannon lisääntyessä. Levyllä olleet kappaleet olivat puhtaasti X-Rustin omien jäsenten tekemiä.

Pian ensimmäisen levyn ilmestymisen jälkeen oli selvää että jäsenillämme oli vielä paljon annettavaa. Lisäksi levy myytiin loppuun, mikä ylitti kaikki odotukset, joten oli väistämätöntä jatkaa julkaisutoimintaa. Kaksi vuotta on ehtinyt kulua ensimmäisestä julkaisusta. Paljon on tapahtunut, mutta X-Rustin pääidea levyjen julkaisemisen suhteen on säilynyt samana. X-Rustin toisella levyllä esiintyy ainoastaan X-Rustin omien jäsenten kappaleita, jotka olemme tarkasti valinneet ja koostaneet Collectio Vol. 2 nimiseksi levyksi.

Toisella levyllään X-Rust jatkaa toiminnalleen ominaista elektronisen musiikkikulttuurin tukemista ja edistämistä esitellen uusia ja tuntemattomia artisteja.



Artistit


polar.jpg

POLAR INTERNATIONAL

Polar International on Janne Puurunen (Burdock) ja Matti Heininen (uudessa kokoonpanossa mukana myös Erkka Lempiäinen).

Polar International tekee kosmopoliittista, elektronista tanssimusiikkia, joka pohjoisen napapiirin arktisella hengellä höystettynä sopii myös elämykselliseen kotikuunteluun. Tuotannossa voi kuulla niin tech-house, deep techno, detroit techno kuin minimal house vaikutteita. Kokeileminen ja sattuman hyväksikäyttäminen tukee vahvasti Polar Internationalin musiikki-ideointia, joka muilta osin saattaa olla ennakkoon suunniteltua.


crc.jpg

HARRISON FNORD

Harrison Fnord (aka Michael Diekmann, CRC) löysi elektronisen musiikin 1990-luvun alussa ollessaan 14-vuotias. Jo vuonna 1992 hän oli aloittanut oman musiikin tekemisen Amigan Protracker ohjelmalla.

Hän on myös toinen legendaarisen Virta-ryhmän perustajista. Virta muistetaan suomalaisena mod-ryhmänä joka tuotti monotonista (ja toisinaan äärimmäisen särötettyä) teknoa vuosina 1994-1997.

Nykyisin Michael on tunnettu hänen paljon huomiota herättäneistä remikseistään J-P Parikalle (The Snake Wordless Recordsilla), Kalle-M & DJ Shufflelle (Kepardi Wordless Recordsilla) sekä Kalle-M:lle (Karuselli Phonocultilla).


lojek.jpg

LOJEK

Lojekin musiikki tasapainoilee pimeän, talvisen kaupungin ja aurinkoisten järvenranta kesäiltojen välillä. Miehellä itsellään ei ole mitään sanottavaa musiikistaan. Kaikki on jo sanottu musiikissa.



Tilausohjeet

Levy on tilattavissa X-Rustin nettisivujen kautta, osoitteesta: http://x-rust.org/vinylorder2.php tai ostettavissa suoraan seuraavista levykaupoista: Lifesaver (Hki), Stupido (Hki & Tku) (lisää tulossa...) Levy on saatavana myös digitaalisessa muodossa Foryourears.comista

Ulkomaan jakelun hoitaa Diamonds & Pearls Music.


Osta omasi ennen kuin loppuvat!

The X-Rust Organization
www.x-rust.org
[email protected]
Kalle Karvanen

Posts: 454

#2 • • Kalle Karvanen
Vinyyliä jäljellä alle 20kpl suoraan X-Rustilta tilattaessa (ulkomailla vielä saatavilla), joten nyt on aika tilata jos vielä haluaa.
Kalle Karvanen

Posts: 454

#3 • • Kalle Karvanen
Muutama kappale saatu palautuksena kaupasta (kauppa lopettaa), joten tilausta kehiin jos tämä vielä puuttuu!