Kiinalainen horoskooppi vuodelle 2006. Oma merkkisi?

41 posts, 3 pages, 18,537 views

Athene

Posts: 390

#1 • • Athene Tiina
No niin, jottei menisi turhan vakavaksi tämä touhu, niin laitetaanpas vähän hörhöilyä kehiin... *hih*

Nythän siis juuri eilen 4.2.2006 vaihtui kiinalaisessa kalenterissa vuosi ja tämä tarkoittaa myös sitä, että siirryimme Kukon vuodesta Koiran vuoteen. Tässäpä vähän tarinointia siitä, mitä Kiinassa uskotaan sen tuovan tullessaan:


Tuli-koiran vuosi 2006 (29.1.2006 - 17.2.2007)


Koira ja Sika hallitsevat kiinalaisessa astrologiassa kodin ja perheen huonetta. Koiran tehtävänä on aikojen alusta lähtien ollut reviirinsä suojeleminen ja niin myös Koiran vuosi kuvaa enemmän kodin rakentamiseen ja varusteluun liittyviä asioita kuin perhesuhteita. Koira edustaa Jang (Yang) energian pehmeämpää puolta eli huolehtimista ja turvallisuutta, mutta tarvittaessa hyvinkin aggressiivisesti.


Kiinalaisen eläinradan yhdestoista merkki ja vuosi merkitsevät kovia aikoja kaikille valloittajille ja toisen alueelle luvatta tunkeutuville hyökkääjille. Etenkin Tuli Koiran vuonna puolustustahto on korkealla ja ihmiset rakentavat erilaisia puolustusjärjestelmiä myös yksityiseen elämään. Vastuu ja oikeusturva vakuutuksilla saattaa olla tavallista enemmän kysyntää.


Liike-elämän menestysalueena voidaan pitää kaikkea rakentamiseen ja tonttikappoihin liittyvää toimintaa. Asuntokauppa käy vilkkaana ja niinpä tämä on erittäin hyvä vuosi kiinteistö- ja vuokravälittäjille. Suuressa maailmassa tekevät kauppansa puolustusohjukset ja suojavarustelut. Rahamarkkinoilla ja osakekaupassa on viisasta edetä hyvin maltillisesti, sillä liian suuret hankkeet ja kaikenlainen keinottelu kolahtaa herkästi omaan nilkkaan. Koiran vuonna ihminen aavistaa tavallista herkemmin, jos häntä yritetään jujuttaa ja siksi epärealistiset hankkeet kaatuvat nopeasti.


Omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiville tämä on loistava vuosi. Koira symboloi henkistä vahvuutta ja lujuutta kaikissa omaa elämää koskevissa päätöksissä. Tästä syystä omiin terveydellisiin ongelmiin on helppo tarttua ja tarpeellisista hoitotoimista on vaivatonta pitää kiinni.


Rakkauselämässä voit suunnitella avioliittoa tavallista turvallisemmalla mielellä, sillä Koira edustaa uskollisuutta. Kiinalaisten mielestä juuri tänä vuonna kannattaa lyödä hynttyyt yhteen ja aloittaa onnellinen yhteinen elämä. Koiran vuonna solmitut avioliitot ovat tavallista onnellisimpia ja suosivat myös perheen kasvattamista yhdellä tai useammalla lapsella.


Ja tässäpä vielä kullekin kiinalaiselle horoskooppimerkille omat tulkintansa:

(Jos et tiedä omaa merkkiäsi, niin löydät sen täältä: http://www.astro.fi/index.php?option=co ... temid=198)


Rotta
Sulavasti käyttäytyvä ja silti reilusti itsestään pitävä Rotta menestyy Koiran vuonna lähes kaikessa, mihin päättää ryhtyä. Rotta osaa kuunnella ajan ja ihmisten tunnelmia herkällä vaistollaan, eikä mene tunkeutumaan väkivalloin luvattomille alueille. Päinvastoin Rotta tarjoaa kaikessa käyttäytymisessään turvaa ja suojaa sitä tarvitseville. Näin Rotta saavuttaa muiden luottamuksen ja saa lähes varauksettoman tuen joskus hyvinkin itsekkäille hankkeilleen. Kun kaikki ovat vähän varpaillaan, ei Rottakaan pääse tänä vuonna putoamaan herkkäuskoisuutensa ansakuoppiin yhtä helposti kuin aikaisemmin ja siksi menestyminen liiketoimissa on enemmän kuin mahdollista. Rotta pystyy seuraamaan ajan trendejä ja muotisuuntauksia kohtaamiaan ihmisiä tarkkailemalla ja Koiran vuonna tästä kyvystä on suurta hyötyä liike-elämässä ja erityisesti asumiseen liittyvissä asioissa. Asuntoja välittävät Rotat tekevät tänä vuonna elämänsä tilin, sikäli kun sattuvat pitämään tästä työstä. Työhönsä kyllästynyt Rotta on ikävää katseltavaa, eikä silloin voi kauppakaan käydä.


Rakkauselämässä Rotta ei ole Koiran vuonna ihan parhaassa vireessä, sillä alituinen varuillaan olo välittyy myös ihmissuhteisiin. Rotta tulee vaistomaisesti tarjonneeksi turvallisuutta myös kumppanilleen ja silloin jää romantiikka toiselle sijalle. Samasta syystä tuppaavat kärsimään myös kotiolot, sillä Rotta stressaantuu helposti halussaan varmistaa kaiken mahdollisen niin itselleen kuin muille perheen jäsenille.


Puhveli / Härkä
Kiinalaisessa symboliikassa Puhveli asettuu poikittain Koiran kulkuväylälle, eikä anna Koiran vuoden ongelmien estää omia hankkeitaan toteutumasta. Puhveli pitää luontaisesti niin hyvää huolta omaisuudestaan, ettei Koiran vuosi aiheuta ylimääräisiä toimenpiteitä. Muille hankalilta tuntuvat takaiskut ovat Puhvelille jokapäiväistä ajanvietettä, eivätkä ne pysty suistamaan Puhvelia tasapainosta. Normaalisti maa- ja tonttikaupoissa menestyvä Puhveli ei saa tänä vuonna aikaan yhtä edullisia kauppoja kuin tavallisesti. Sama koskee vähän kaikkea kaupankäyntiä, sillä Koiran vuonna ihmiset ovat enemmän varuillaan, eikä Puhvelin suoraviivainen eteneminen herätä tarvittavaa turvallisuuden tunnetta. Mikäli Puhveli kokee oman olonsa tai ympäristönsä uhatuksi, niin Tulikoiran vuonna leimahtaa viha sellaisiin liekkeihin, että siitä on oksat pois. Teräaseet on hyvä pitää poissa näkyviltä ja muutenkin tietoinen itsehillintä saattaa pelastaa tarpeettomilta välirikoilta


Tulikoiran vuosi on Puhvelille täynnä uusia mahdollisuuksia rakkauselämän alueella. Oma järkähtämättömyys herättää lämpimiä turvallisuuden tunteita toisessa osapuolessa ja siitä se lempi alkaa leiskumaan. Puhvelille on olemassa selvä tilaus, joka ei perustu niinkään romantiikkaan kuin haluun perustaa jotain pysyvää omaan elämään. Tällaisissa tilanteissa hohto häviää yllättävän nopeasti.


Tiikeri
Tiikerillä on hallussaan vaistomainen suojelunhalu ja siksi Koiran vuosi suosii Tiikeriä kaikessa, mihin oma innostus sattuu kohdistumaan. Tiikerinä olet synnynnäinen johtaja ja osaat ottaa ohjat käsiisi tiukan paikan edessä. Tästä syystä sinulle ollaan nyt tarjoamassa johtajuutta tai ainakin vastuullista asemaa useammalta taholta. Pyyntöjen suhteen kannattaa olla tavallista kriittisempi, sillä sinun oletetaan uhrautuvan ”yhteisen” asian puolesta, vaikka syyt epäonnelle löytyvät jostain aivan muualta. Tuli Koiran vuonna Tiikerin elämään kuuluu menestyksellistä matkustelua sekä kulttuurin, että liike-elämän kuvioissa. Sinusta huokuu väkevä seikkailun tuoksu. Seurasi on nyt tavallista kysytympää ja monet lähestyvät sinua tositarkoituksella, ilman että sinä tiedät asiasta yhtään mitään. Tiedossa on väistämättömiä väärinkäsityksiä sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat vain hyötyä sinua seuraavasta menestyksen ilmapiiristä. Tee riittävän itsenäisiä valintoja, äläkä tyydy missään vaiheessa liian pieniin palkkioihin.


Rakkauselämässä riittää kysyntää niin paljon, että selkeän valinnan tekeminen jää helposti kokonaan suorittamatta. Vaikka tilanne ei sinua juuri ehdi häiritsemään, niin kulloinkin seurassasi viihtyvää kumppania se varmasti ärsyttää pahemman kerran. Sitoutumiseen ei vain tunnu riittävän sen paremmin aikaa kuin panoksia. Viihdyt hyvässä seurassa niin kauan kun sinulla on hauskaa ja sitten oletkin jo valmis pitämään hauskaa jossain muualla, ellei kumppanisi aseta sinulle riittävän selkeitä rajoja.


Jänis / Kissa
Jänis ottaa Koiran vuoden vastaan mahdollisimman rauhallisesti, sillä vain valppaus voi pelastaa Jäniksen ikäviltä yllätyksiltä. Suunnitelmia mahtuu sekä päähän että puheisiin vaikka millä mitalla, mutta toteutukseen asti ne harvoin etenevät. Koiran vuona Jänis ei uskalla käyttää diplomaattisuuttaan ja viehätysvoimaansa hyväksi käytännön tasolla, ellei ole täysin varma ideansa toimivuudesta kaikille osapuolille. Koska tällaista varmuutta ei ole olemassa, jää lähtölaukaus lopulta kokonaan ampumatta. Äkilliset konfliktit horjuttavat Jäniksen tasapainoa kerta toisensa jälkeen etenkin Tulisena Koiran vuonna ja silloin ei ole ratkaisujen aika. Tämä vuosi ei silti jää tyhjäksi, sillä monista haudotuista suunnitelmista kypsyy täysin toteutusvalmiita luonnoksia tulevaisuutta varten. Varovainen ja maltillinen eteneminen pelastaa Jäniksen takaiskuilta ja saa monet muut hakemaan turvaa hänen läheisyydestään. Jos Jänis suostuu tällaisen turvan takaajaksi Tuli Koiran vuonna, tulee se aiheuttamaan melkoista ahdistusta.


Romantiikan puolella tulee sitten olemaan vilskettä senkin edestä. Johonkin sitä on energiansa purettava. Elleivät bisnekset ota oikein luonnistuakseen, niin miksipä ei suuntaisi energiaansa rakkauselämän jännittävälle sektorille. Saattaahan sekin olla rosvosektori, jos oikein huonosti käy, mutta tällaisena vuotena Jänis ei laita rahojaan kiinni lemmen lupauksiin. Rosvolle ei jää isoa saalista, mutta Jäniksen sydän voi kipuilla pitkään.


Lohikäärme
Lohikäärmeen magneettinen ja vakuuttava persoonallisuus on Tuli Koiran vuonna todella kovaa valuuttaa, sillä vain itseluottamus takaa esteettömän pääsyn avoimeen kanssakäymiseen muiden ihmisten kanssa. Tänä vuonna tätä arvokasta lahjaa ei voi käyttää vilpillisessä tarkoituksessa, ellei halua epäonnistua oikein kunnolla. Mikään keinottelu ei toimi, sillä kaikkien aistit ovat herkimmillään aina Koiran vuonna. Sen sijaan puhtaalla ja innostuneella sydämellä toteutetut hankkeet vetävät kuin ammattimuurarin tekemä leivinuuni. Pesään voi lykätä melkein mitä tahansa ja aina palaa puhtaalla liekillä. Tämä on siis sinun onnenvuotesi monessa mielessä. Uusia suunnitelmia tai yrityshankkeita voi viedä eteenpäin täydellä höyryllä ja luottamuksella, sillä Lohikäärmeestä tehdään luontevasti johtaja tai keulakuva myös yhteisille hankkeille, jolloin kannattaa tarkkaan harkita homman mielekkyyttä. Muiden ohjattavaksi ajautuessaan Lohikäärme menettää taianomaisen kykynsä saada kaikki asiat onnistumaan yli odotusten.


Lohikäärmeellä riittää aina ihailijoita, eikä tämä vuosi missään nimessä tee poikkeusta. Luottamusta herättävä, varma käyttäytymisesi saa päät kääntymään ja lemmekkäät ajatukset lentämään odottamattomiin suuntiin. Jos joku sitten vastaa omaa rakkauskäsitystäsi ja päätät ryhtyä tuumasta toimeen, tulee tämä onnellinen saamaan osakseen hellää ja omistautuvaa rakkautta. Yhteisiä matkoja kannattaa toteuttaa vaikkapa useampia näin Tuli Koiran vuonna.


Käärme
Käärmeen energiaan liittyvä kauneus ja viisaus eivät saa suotuisaa vastaan ottoa Tuli Koiran vuonna. Käärmeet kun ovat syvällisiä ajattelijoita ja siksi niin kovia neuvomaan muita. Muiden asioihin puuttuva Käärme koetaan nyt sitä suurempana uhkana, mitä merkittävämpiä filosofioita hänellä on tarjottavana. Tänä vuonna ihmiset uskovat vain sen minkä he näkevät ja Käärmeen maalailu paremmasta tulevaisuudesta häviää kuin aamu-usva nousevan auringon tieltä. Liike-elämässä on odotettavissa jännitteitä ja suunnitelmien hidastumista, mutta ei sentään mitään lopullisia katastrofeja. Jo aikaisemmin olemassa olleet ongelmat syvenevät ja vaativat konkreettisia korjauksia mahdollisimman nopeasti. Käärme voi pelastaa nahkansa kuuntelemalla – tapojensa vastaisesti – muiden mielipiteitä ja neuvoja silloin kun niitä on tarjolla. Kilpailu markkinoista on kovaa ja armotonta Tuli Koiran vuonna, eikä Käärmeen lyhytjännitteisyys tahdo kestää miettimään jäävää asiakasta tai liikekumppania. Nyt olisi kuitenkin parempi nöyrtyä oman viisautensa kanssa ja jättää lopullinen päätös toisen osapuolen vapaaseen harkintaan, vaikka vastauksen saaminen kestäisi ikuisuudelta tuntuvan ajan.


Käärmeen älykkyys, intohimoisuus ja aistillisuus tekevät aina vaikutuksen toiseen osapuoleen, mutta Tuli Koiran vuonna kaikki ovat vähän enemmän varautuneita, eikä valloituksen tekeminen suju niin kuin tavallisesti. Käärmeen ei ole helppo kestää kieltävää vastausta pitkien ja älykkäiden puheiden jälkeen, joten moni hyvät lähtökohdat omaava suhde tulee kaatumaan Käärmeen herkkänahkaisuuteen ennen aikojaan.



Hevonen
Koira on Hevosen ystävä ja niinpä erityisesti Tuli Koiran vuosi on Hevoselle menestyksellistä ja seikkailujen täyttämää aikaa. Hevosesta heijastuva riippumattomuus ja urheus saavat monet muut hakeutumaan hänen läheisyyteensä ihan vaan turvallisuuden vuoksi. Tiettyinä aikoina Hevosen urheus on pelkkää silmänlumetta, mutta tällä kertaa tunnelma on täysin totta myös Hevoselle itselleen. Mitä suuremman innostuksen Hevonen tänä vuonna löytää miltä tahansa elämänalueelta, sitä parempaa menestystä on luvassa sekä itselle, että monille yhteistyökumppaneille. Hevonen vetää liike-elämässä varsin aggressiivista linjaa, joka ei jätä sijaa epäilyille. Tästä syystä mukaan uskaltautuvat vain sellaiset ystävät ja kumppanit, joilla itsellään on motivaatio kunnossa. Näin Hevonen pystyy rakentamaan vahvoja ja toimivia organisaatioita alalle kuin alalle. Urheilullisesti suuntautuneet Hevoset ja etenkin naispuoliset tulevat rikkomaan ennätyksiä ja menestymään muutenkin hyvin suurissa arvokisoissa, kuten esimerkiksi tulevissa olympialaisissa. Myös kaikki muut aktiviteetit ovat menestyksen siivittämiä. Kodin vaihtoa tai rakentamista suunnittelevilla Hevosilla on heilläkin onni myötä. Kaupat onnistuvat Koiran vuonna yli odotusten ja luvassa on iloisia yllätyksiä vielä muuton jälkeenkin.


Matkustelu ja seuraelämä houkuttelevat tavallisesta poikkeaviin seikkailuihin ja Hevosilla onkin edessään monien ihastumisten sävyttämä vuosi. Hevosella on tapana ihastua ensi silmäyksellä ja elää sitten tuota rakkautta täydellä liekillä, jotta kumppani tulisi täysin vakuuttuneeksi tunteiden aitoudesta. Mikäli toinen osapuoli sitoutuu liian helposti ja nopeasti, saattaa Hevonen helposti kyllästyä koko juttuun. Hevoselle toisesta ihmisestä täytyy löytyä haastetta ja jännitystä koko elämän ajaksi.


Vuohi / Pukki /Lammas
Koiran vuosi ei ole Pukille lainkaan paras mahdollinen, sillä kova kilpailu ja tehokkuus johtavat väistämättä turhiin yhteenottoihin, joita Pukki pyrkii välttämään kaikin mahdollisin keinoin. Riidan syttyessä Pukki mieluummin luopuu taistelusta kuin asettaa itsensä tai perheensä vaaralle alttiiksi. Tästä syystä saattaa muutama oikein hyvältä näyttänyt tilaisuus karata käsistä aivan viimeisillä metreillä. Tuli Koiran vuonna Pukin itsesuojeluvaisto pitää lopulta hyvin paikkansa ja myöhemmin tulee selviämään, kuinka paljon parempi olikin antaa suosiolla periksi. Voittaja kun joutuu ihmeelliseen ahdinkoon voittonsa kanssa. Taiteen tai luovuuden alueelle suuntautuneet Pukit omaavat kuitenkin loistavat edellytykset tehokkaaseen ja tuotteliaaseen jaksoon, sillä nyt on tavallista helpompaa pysytellä omissa oloissaan ja keskittyä yksinäiseen tekemiseen. Sosiaalisena ja auttavaisena luonteena Pukki ajautuu lähes väkisin sovittelijaksi muiden keskinäisiin riitoihin ja siitä ei koskaan seuraa hyvää. Etenkin näin Tuli Koiran vuonna olisi viisainta olla asettumatta kenenkään puolelle puhumattakaan asettumisesta riidan keskelle. Raadelluksi tulemisen vaara on ilmeinen, vaikka alkutilanne vaikuttaisi ihan harmittomalta kinastelulta. Pelkkä Pukin mukaan tuleminen herättää monissa alitajuisen puolustusvietin, jota on yllättävän vaikea hallita. Liike-elämän kuviot on viisasta pitää ihan omana tietonaan, jos haluaa menestyä. Samoille apajille on tunkemassa kovia tyyppejä, jos ovea pitää liian avonaisena.


Kun liike-elämässä ja työpaikalla on pakko pitää yllä matalaa profiilia, jää Pukille enemmän aikaa ihmissuhteiden ja perhe-elämän hoitamiseen. Kotiin ja asumiseen liittyvät asiat sujuvat nyt tavallista paremmin ja kaikki uudet suunnitelmat kannattaa ottaa heti työn alle. Asunnon vaihto, remontoiminen tai vaikkapa vain huonekalujen uudelleen järjestely tuottaa Pukille mielihyvää ja antaa paljon paremmat eväät muidenkin asioiden hoitamiselle. Mikäli omat ympäristötekijät loksahtavat oikeille paikoilleen tämän vuoden kuluessa, saa Pukki loistavat lähtöasetelmat seuraavaan vuoteen.


Apina
Älykäs ja nokkela Apina ryntää Tuli Koiran vuoteen takki auki ja täynnä tekemisen intoa. Koiran vuosi on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä yllätyksiä jopa Apinalle itselleen, puhumattakaan hänen lähipiiristään, joka saa ihmeteltäväkseen tempauksen toisensa jälkeen. Koiran vuosi on Apinalle kiireinen ja usein jopa stressaava, sillä muiden jarrutellessa Apina keräilee uusia mahdollisuuksia menestyksen pikajunaansa. Kaikkeen aika ei riitä sitten niin millään, mutta silti mukaan mahtuu joku aivan poikkeuksellisen suuri ja täysin odottamaton projekti. Apinalla on tässäkin tilanteessa kyky puhua tarpeelliset tahot suunnitelmiensa tueksi. Ulkoa päin katsellessa ei voisi ikinä uskoa Apinan selviävän tästä kaikesta, mutta tähtikuviot ovat Apinalle niin positiivisia, että lähes kaikki projektit tulevat onnistumaan yli odotusten. Apina osaa haistaa epärehellisyyden ja manipulaatioyritykset kilometrien päähän, eikä ystävistä ole puutetta tällaisten pelastusoperaatioiden jälkeen. Kaikki kohtaamansa tilanteet hyödyntävä Apina ei jätä avautuvaa mahdollisuutta käyttämättä, vaan ottaa palkkion vastaan kiitollisin ja avoimin mielin. Vahvat tukijoukot siivittävät Apinan menestystä niin pienemmissä kuin suuremmissakin hankkeissa ja he tulevat saamaan runsaan palkkion joviaalisuudestaan. Apina ei pihtaile kiitollisuutta osoittaessaan ja onnenpyörä jatkaa pyörimistään.


Rakkauselämälle ei tahdo jäädä aikaa kaikelta muulta touhuamiselta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Apinan huomiosta käydään kulissien takana ankaraa taistelua. Tällaiselle taistelulle ei kuitenkaan löydy koskaan voittajaa, sillä Apina jättää kylmän rauhallisesti koko näyttämön heti kamppailun havaitessaan. Ja Apina tosiaan vaistoaa, jos joku pelaa nyt likaista peliä. Näin kovan menovaiheen aikana Apina kaipaa rauhaa ja turvallisuutta omalta kumppaniltaan. Tämän hyväksynnän Apina myös palkitsee mielikuvituksellisilla huomionosoituksilla, jotka eivät jättäisi ketään kylmäksi.


Kukko
Tuli Koiran vuosi on Kukolle haasteellista aikaa, sillä avoimena ja luottavaisena luonteena Kukko loukkaantuu muiden ihmisten varauksellisuudesta hänen hienoja oivalluksiaan kohtaan. Kukkohan tarkoittaa pelkkää hyvää, mutta esittää asiat helposti liian määräävässä sävyssä. Koiran vuonna pelkillä vivahteilla on suuri merkitys lopputuloksen kannalta ja siksi pienikin ylimielisyys kostautuu suunnitelmien toteuttamisessa. Loukkaantuessaan Kukko on valmis heittämään pyyhkeen kehään välittömästi ja tällä kertaa tekoa ei sitten pystykään peruuttamaan. Liike-elämässä olisikin syytä omaksua tietoisen nöyrä ja kuunteleva asenne muiden mielipiteitä kohtaan, sillä perinteisellä Kukon suoruudella nousee seinä vastaan aivan liian nopeasti. Koiran vuonna Kukko stressaantuu todella helposti kaikesta tylsästä rutiinista ja hakee määrätietoisesti selvää muutosta olemassa olevaan systeemiin. Kukolla on toki kaikki mahdollisuudet toteuttaa kaipaamansa muutokset liian helpoiksi käyneisiin tehtäviin, mikäli hän lähtee toteuttamaan uudistusta puhtaasti omalta kannaltaan muiden suostumusta pyytämättä. Kaikessa tässä omavaltaisuudessaan Kukon tulee kuitenkin välttää suurempia taloudellisia riskejä sekä yksityis- että liike-elämässä. Onnen kuviot eivät ole Kukkoa kohtaan suosiolliset ja siksi asiat voivat mennä helposti oikein kunnolla pieleen, jos innostuu liikaa.


Rakkauselämässä Kukon taipumus analyyttisyyteen ja järjestelmällisyyteen antaa hyvän pohjan kumppanuuden kehittymiselle. Koiran vuonna turvallisuustekijät korostuvat ja Kukko osaa pitää suhteen tasapainossa. Kukon tarve dominoida kumppaniaan saattaa tänä vuonna luoda lisää keskinäistä vetovoimaa, vaikka se muulloin on yksi Kukon ärsyttävimmistä ominaisuuksista. Myös Kukon voimakas seksuaalisuus saa hedelmällisen kasvualustan Koiran vuodesta ja siksi Kukoilla riittää kysyntää parisuhdemarkkinoilla.


Koira
Koiralle on luvassa selkeitä kotiin ja asumiseen liittyviä uudistuksia, jotka voivat olla seurausta onnistuneista muutoksista työelämässä, harrastuksissa tai perhe-elämässä. Koira osaa pitää läheistensä puolta sekä kotona että työpaikalla ja Koiran vuonna tämä taipumus otetaan vastaan suurella kiitollisuudella, vaikka kukaan ei tietoisesti sitä ymmärrä tekevänsä. Koiran esittäessä omia ideoitaan, tuntuvat ne aina loksahtavan paikoilleen myös toisen osapuolen palapelissä ja siksi menestystä on luvassa joko omassa yrityksessä tai joissakin omissa hankkeissa. Tänä vuonna Koiran tulisi pystyä vapautumaan liiasta itsekriittisyydestä ja varauksellisuudesta muiden motiiveja kohtaan. Silloin kun tekeminen tuntuu hyvältä ja oma innostus on kohdallaan, seuraa siitä pelkästään positiivisia nosteita Koiran tämänhetkiseen elämään. Kaikki muutokset ja mahdollisuudet on nyt otettava vastaan mahdollisimman nopeasti, jotta ne pääsevät luomaan pohjaa seuraaville. Kun pyörä sitten lähtee pyörimään, ei Koiraa pysäytä enää mikään ja tähän tulisi nyt pyrkiä. Samalla kun liike-elämä kukoistaa, saa Koira paljon tarpeellisia uudistuksia aikaan myös kotioloissaan. Sielläkin on uskallettava ottaa joitakin riskejä, jotta olosuhteet pääsevät korjaantumaan riittävästi. Liian varovaiset Koirat joutuvat lopulta nuolemaan omia tassujaan saaliin karatessa muiden syliin. Elleivät kodin olosuhteet seuraa uramaailman kuvioita, seuraa siitä pelkästään pettymyksiä Koiran ja hänen perheensä elämään.


Koiran vuonna Koira on valmis sitoutumaan, vaikka hän tähän asti olisi ollut hyvin epäileväinen ja varauksellinen suhteen kehittämistä kohtaan. Koiran luontainen seurallisuus, lämpö ja anteliaisuus puolestaan herättävät niin suurta turvallisuutta, ettei siihen ole helppo vastata kieltävästi. Tänä vuonna Koiran lämmintä ja toverillista suhtautumista arvostetaan enemmän kuin seksuaalista kiihkeyttä, mikä saattaa aiheuttaa epäsopua joskus myöhäisemmässä vaiheessa. Koiran toverillisuutta ei saa pitää itsestään selvyytenä, sillä Koira kaipaa ja tarvitsee paljon hellyyttä intohimonsa polttoaineeksi.


Sika
Luonnollinen ja rennosti elämään suhtautuva Sika ottaa ilon irti lähestymässä olevasta omasta vuodestaan jo etukäteen. Sialla on melkoinen määrä suunnitelmia viriämässä ja niitä kannattaa lämmitellä luottavaisin mielin, sillä viimeistään omana vuotenaan Sika saa projektinsa kunnolla käyntiin. Sika on luonteeltaan avoin ja auttavainen luonne. Tästä syystä hänellä on Koiran vuonna entistä enemmän ystäviä ympärillään, tekipä hän mitä tahansa. Sika haluaa säilyttää kaikessa tekemisessä oman riippumattomuutensa, eikä ole valmis ottamaan käskyjä tai ohjeita vastaan muilta ihmisiltä. Tällä tavalla Sika pystyy välttämään parhaalla mahdollisella tavalla kaikki häneen kohdistuvat huijausyritykset ja hyväksi käytön. Vaikka ihmiset ovat Koiran vuonna tavallista varautuneempia, ei se tunnu tuottavan Sialle mitään ongelmia yhteistyökumppanien tai rahoittajien hankinnassa. Ilmeisesti Sian rento ja avoin asenne on niin vakuuttava, ettei epäilyksille jää sijaa. Tänä vuonna Sika aloittaa jonkun todella suuren projektin elämässään ja aika kuluu sen kimpussa yllättävän nopeasti. Tämä iso pamaus liittyy joko mittavampaan matkaan tai bisneksiin, joista molemmista jää pysyvä merkki Sian henkilöhistoriaan. Parhaimmillaan kysymyksessä voi olla täysivaltainen ja menestyksellinen uran vaihto. Sika on tänä vuonna harvinaisen lennokas ja innostusta herättävä ilmestys, jolle ollaan valmiita tarjoamaan niin ystävyyttä kuin konkreettista apua suunnitelmien toteuttamisessa.


Rakkauselämässään Sika elää haltioitunutta aikaa, eikä vauhdikkailta ihastumisilta voi välttyä. Sika näyttää tunteensa avoimesti ja joutuu tästä syystä kuitenkin helposti hyväksi käytetyksi todellisen rakkauden sijaan. Valitettavasti näiltä murheellisilta takaiskuilta ei ole Koiran vuonna helppo välttyä, mutta toisaalta miksi edes pitäisi. Eihän suhteen todellista laatua voi tietää ennen kuin kokeilee. Sian tulisi antaa kumppanilleen enemmän aikaa ja tilaa omien tunteidensa selvittämiseen. Sialta itseltään siihen menee vain muutama minuutti, mutta toiselta yleensä paljon kauemmin. Sian tulee varoa tukahduttavaa käyttäytymistä, jotta suhteella olisi paremmat mahdollisuudet onnistua.
evvk

Posts: 1,918

#2 • • evvk
Horoskoopit on hölynpölyä.
koo

Posts: 379

#3 • • koo
Eikä oo.

Ne on viihdettä.

--
Backstagella on paratiisi.

Kolera

Posts: 4,256

#4 • • Kolera Rumaahinen/Höpötompsu/Mielikuvitukseton vittupää
Mulle ei ainakaan ole viihdettä se että yrittää väenvängällä löytää sieltä jotain joka muhun sopis. Luovutin jo ekan 3rivin jälkee ku kaikki just väärinpäin *hih*

--
KESÄ TULEE JA KAIKKI KUOLEE!
Itsemurha lopettaa vittuilun!
no drugs, Im just kännissä

Zimeon

Posts: 310

#5 • • Zimeon
Horoskooppeja on aina mukava lukea :D
Athene

Posts: 390

#6 • • Athene Tiina
Misäs kaikki kärmekset on?
Kate

Posts: 186

#7 • • Kate
Se on hyvä, että sioilla menee hyvin tänä vuonna *iloinen*

*niitä bisneksiä odotellessa*
UnityF

Posts: 15,721

#8 • • UnityF joo just se
mä olen apina ja mun sisäinen horoskooppi on kanssa apina ja olen nouseva kaksonen.

Apina
Älykäs ja nokkela Apina ryntää Tuli Koiran vuoteen takki auki ja täynnä tekemisen intoa. Koiran vuosi on täynnä toinen toistaan ihmeellisempiä yllätyksiä jopa Apinalle itselleen, puhumattakaan hänen lähipiiristään, joka saa ihmeteltäväkseen tempauksen toisensa jälkeen. Koiran vuosi on Apinalle kiireinen ja usein jopa stressaava, sillä muiden jarrutellessa Apina keräilee uusia mahdollisuuksia menestyksen pikajunaansa. Kaikkeen aika ei riitä sitten niin millään, mutta silti mukaan mahtuu joku aivan poikkeuksellisen suuri ja täysin odottamaton projekti. Apinalla on tässäkin tilanteessa kyky puhua tarpeelliset tahot suunnitelmiensa tueksi. Ulkoa päin katsellessa ei voisi ikinä uskoa Apinan selviävän tästä kaikesta, mutta tähtikuviot ovat Apinalle niin positiivisia, että lähes kaikki projektit tulevat onnistumaan yli odotusten. Apina osaa haistaa epärehellisyyden ja manipulaatioyritykset kilometrien päähän, eikä ystävistä ole puutetta tällaisten pelastusoperaatioiden jälkeen. Kaikki kohtaamansa tilanteet hyödyntävä Apina ei jätä avautuvaa mahdollisuutta käyttämättä, vaan ottaa palkkion vastaan kiitollisin ja avoimin mielin. Vahvat tukijoukot siivittävät Apinan menestystä niin pienemmissä kuin suuremmissakin hankkeissa ja he tulevat saamaan runsaan palkkion joviaalisuudestaan. Apina ei pihtaile kiitollisuutta osoittaessaan ja onnenpyörä jatkaa pyörimistään.

Rakkauselämälle ei tahdo jäädä aikaa kaikelta muulta touhuamiselta, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Apinan huomiosta käydään kulissien takana ankaraa taistelua. Tällaiselle taistelulle ei kuitenkaan löydy koskaan voittajaa, sillä Apina jättää kylmän rauhallisesti koko näyttämön heti kamppailun havaitessaan. Ja Apina tosiaan vaistoaa, jos joku pelaa nyt likaista peliä. Näin kovan menovaiheen aikana Apina kaipaa rauhaa ja turvallisuutta omalta kumppaniltaan. Tämän hyväksynnän Apina myös palkitsee mielikuvituksellisilla huomionosoituksilla, jotka eivät jättäisi ketään kylmäksi.
Epailija

Posts: 5,636

#10 • • Epailija Physicist, 2nd class.

koo, 5.2.2006 16:39:
Eikä oo.

Ne on viihdettä.



Hanki parempaa luettavaa.

Hölynpölyviihdettä, jonka jotkut vieläpä ottavat tosissaan. Vähän niinku aurakuvaus, tiäts.

(Niin ja olen itse kiinalaisessa horoskoopissa apina ja menee kyllä "ennustus" aika vituralleen.)

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

psymax

Posts: 283

#11 • • psymax
itsehän olen SIKA...! siis vain horoskoopissa....*possu*
horoskoopit kannattaa aina lukee vasta jälki käteen niin tietää miten on menny oikeesti...*nauru*
iam

Posts: 3,085

#12 • • iam Studying Inner Paths to Outer Space
Tiikeri
Zebir

Posts: 659

#13 • • Zebir
Millä logiikalla päätetään että kenen vuos millonkin on? Ei kyllä kiinnosta horo-skoopit yhtään, joskus niitä on tosin hauska lukea ja naureskella miten lähes kaikkien horoskoopeissa on asioita jotka sopis itteensä. On noi asiat kirjotettu aina niin ympäripyöreesti että ne voi jokainen liittää omaan elämäänsä tavalla tai toisella.

--
On mahdotonta olla masentunut jos sinulla on ilmapallo. -Nalle Puh-

gluester

Posts: 523

#14 • • gluester Further
Maa-heponen :)
curry

Posts: 474

#15 • • curry ^mauste^
Hmm.. En oikein tunnista itteeni näissä.. Normihoroskoopit kertoo itestäni paljon enemmän kuin nää kiinalaiset. Mut joo, tulinen lohikäärmes oon ja siitä pisteet! *nauru*

--
Dance like no one´s watching and love like you´ve never been hurt....

Kate

Posts: 186

#16 • • Kate

neurotic, 8.2.2006 23:21:
itsehän olen SIKA...! siis vain horoskoopissa....*possu*
horoskoopit kannattaa aina lukee vasta jälki käteen niin tietää miten on menny oikeesti...*nauru*



No ja ei saa lukee! Tietää huonoa onnea *pupu*
Metsäpiru

Posts: 418

#17 • • Metsäpiru metsäpiruilee
Minä kyllä uskon osittain horoskooppiin *hihhuli* En tosin mihinkään iltasanomien. Hauskaa puuhaahan se on *hihu* Kiinalaiselta olen puhveli.
koo

Posts: 379

#18 • • koo

Epailija, 8.2.2006 22:50:
---
koo, 5.2.2006 16:39:
Eikä oo.

Ne on viihdettä.

---


Hanki parempaa luettavaa.

Hölynpölyviihdettä, jonka jotkut vieläpä ottavat tosissaan. Vähän niinku aurakuvaus, tiäts.



Sä nyt oot vaan tommonen tylsä, joka ei ymmärrä, että mielikuvituskin voi joskus olla hauskaa.
Vähän niinku kaunokirjallisuus, tiäts.

--
Backstagella on paratiisi.

Epailija

Posts: 5,636

#19 • • Epailija Physicist, 2nd class.

koo, 9.2.2006 21:48:
Sä nyt oot vaan tommonen tylsä, joka ei ymmärrä, että mielikuvituskin voi joskus olla hauskaa.
Vähän niinku kaunokirjallisuus, tiäts.



Mielikuvitus _on_ hauskaa. Kirjat _ovat_ hauskoja. Horoskoopit olivat vanhentunut vitsi jo silloin kun kristityt halusivat kieltää ne noituutena.

--
Life is complex - it has both real and imaginary parts. -Anonymous

Hoitsu

Posts: 154

#20 • • Hoitsu HOITOTAKUU=)
Dogi Dogi, meikäläisen vuosi sitten alkoi *nalle*

--
Päivä ilman hymyä on hukkaan heitetty=)