Sensation White 2006 *Belgian osakilpailu* =D

6 posts, 1 page, 3,567 views

Fantastic

Posts: 4

#1 • • Fantastic
Katselin noita ID&T:n sivuja, josta löysinkin jotain varsin mielenkiintoista, siitä pieni yhteenveto mitä mä siitä ymmärsin (hollanninkieli ei itseltäni kovinkaan hyvin taitu :D). Korjatkaa siis jos löydätte jotain virheitä.



Sensation White 2006:

Päivämäärä: Lauantai 15.4.2006
Paikka: Sportpaleis Antwerpen
Aika: 21.00-07.00

Liput: 42,5

VIP-liput: 300 (jos ymmärsin oikein, sisältää 4 VIP-lippua, pullon shampanjaa, parkkikortin, pääsyn jonon ohi sisään tai paremminkin vipeillä oma sisäänpääsy sekä vip-deckille pääsyn. Täten VIP-liput maksaisivat 32,5 enemmän kuin normaali tiketti)

Exclusive Sensation Package -liput: 80 (jos ymmärsin oikein, sisältää normaalin lipun lisäksi jonkun ID&T:n magazine-lehden (arvo 32), yhden Sensation T-paidan (arvo 25) sekä yhden Sensation 2006 tupla-cd:n (arvo 24)




HUOM!!!!!!

Ennakkolipunmyynti alkaa _JO_ 10.12.2005 klo10 (hollannin aikaa, mikä aikavyöhyke se sitten onkaan?)
Näitä lippuja pitänee ostaa sivun tietojen mukaan ainakin 20kpl, joten jos ihmiset kiinnostuvat bileistä, niin infoa esim. mulle niin kerään halukkaista listaa, jotta saadaan tarvittava määrä ostajia lippupaketteja varten. Lähettäkää siis osoitteeseen [email protected] mailia, josta löytyy seuraavat tiedot lähtijästä/lähtijöistä:

Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Ikä
Sähköpostiosoite (varsinkin jos lähetät usean henkilön tiedot kerralla, tarvitsen silti jokaisen mailiosoitteen jotta info kulkee)
Mikä lippu olisi kiikarissa (normaali, vip-paketti, exclusive sensation package)

____HUOMIOIKAA PÄIVÄMÄÄRÄ!_____

Tämä tietenkin sisältää yhden ongelman...rahapolitiikka. Liput pitää tietenkin tilata yhden maksajan kautta. Itse tilaan kyllä liput ainakin itselleni ja kavereilleni, mutta halukkaat voivat tilata samasta paketista, jotta saadaan ko. 20:n henkilön raja täyttymään.



Linkkejä:

infoa bileistä: http://www.id-t.be/be/news-subpage.php?newsid=701
tikettien varaus esimerkiksi: http://www.teleticketservice.com (vaatii rekisteröitymisen)



Miksan

Posts: 1,464

#2 • • Edited Miksan
Vaikuttaa kyllä aika oudolta, ensinnäki Sensation on ollu yleensä tossa kesällä (Kesä/heinäkuu) ja se on mun tietääkseni aina ollu Amsterdamin stadionilla.

Ja sen lisäks tosiaan täälä, http://www.id-t.com/eventkalender.php ei oo viel julkastu päivämääriä Sensationeille ja venue näyttäs olevan tuttu Amsterdam arena.

EDIT: Joo tää huhtikuun tapahtuma on siis Belgian Sensation White.
Fantastic

Posts: 4

#3 • • Fantastic
Hyvä homma! Ihmettelinkin jo, minkä takia näin oli mutta nyt selvisi =)
Aune-mummo

Posts: 543

#4 • • Aune-mummo Hitsaa homo kinttaaseen
onko paljo belgiaan lähössä jengiä , aika hiljasta näyttäs olevan ??!!

DAMIIN kyllä kesällä , mut kiinnostas vähän mikä tää belgia juttu on
Lauri

Posts: 1,051

#5 • • Lauri Devoted
Sensationia ja esim. Trance Energyä on jo muutaman vuoden viety kovaa vauhtia muihinkin keski-euroopan maihin, eli Belgia on luonnollinen etappi reitillä. Lähitulevaisuudessa myös Saksan suunnalta isot tapahtumat hyökkäävät varmasti Hollantiin, joten tulevaisuus näyttää varmasti monessa maassa pyörivät Sensationit, Trance Energyt, Dance Valleyt, Maydayt, Nature one:t, Loveparadet, yms yms yms.
Miksan

Posts: 1,464

#6 • • Miksan
Joo tänä kesänä tais olla ekan kerran Sensationit useammassa maassa. Kaikkiaan Whitejä oli kolme; Belgiassa, Saksassa ja sit tietenki Hollannissa.

Saksan bileet oli tänä vuonna myös aika isot ja kovat nimet soittamassa mutta Belgian bileet jäi vähän muiden varjoon.