Open minds open borders 6.8.2005 @ helsinki

3 posts, 1 page, 929 views

rastas

Posts: 62

#1 • • Edited rastas kraak
Kaisaniemen puistossa ja ravintola Kaisaniemessä ensi la 6.8. päivällä klo 12-20, ilmainen:
Healing of the Nation Sound
Dreadlock Tales
Elinvoima
Meureltaibaobab
Teatteri Poleemi
leffoja, työpajoja, maalausta

Illan bileissä Ravintola Kaisaniemessä klo 20-04:
20.30 Taika-Kim
21.30 Åke Kara
22.30 Ukkonoa
23.30 Mesmer (live)
00.30 Sirkus Tapaturma (viimeinen show!)
01.30 Maria Gasolina (live)
02.30 Fraktaali Güntter <3 Robomate (Mullet Mohawk + Lemonslide) Live!

lisäinfot ohjelmasta ym.: www.1984.fi

Hyvät bileet ovat aina hyvästä.

Toisaalta on muutakin. On ystäviä, tovereita, jotka odottavat karkotusta rajan taakse sinne, mistä he ovat onnistuneet pakenemaan. Ihmisiä, jotka elävät epävarmuudessa täällä linnakkeessa, jossa vain kansalaisuus on ihmisyyden tae. Ihmisiä, jotka taistelevat paremman elämän puolesta.

Ihmisiä, jotka tekevät puolipäivätöitä neljäsosatyösuhdeturvalla ja neljäviidesosaapalkalla. Joustajia, jotka venyvät johdon tahtiin, mutta vetävät välistä aina, kun voivat. Asunnottomia, joista tulee asukkaita sinne, missä taloja seisotetaan tyhjillään, kun rahat eivät riitä kaupungin vuokriin eikä kunto päättymättömään virastomaratoniin. Ihmisiä, jotka tekevät itselleen tilaa. Ihmisiä, jotka ottavat haltuun kaupungin tyhjät seinät ja sähkökaapit. Ihmisiä, jotka alati pakenevat kontrollia ja määrittelyä.

Elämän epävarmuus voi olla voimavara silloin, kun se ei merkitse epävarmuutta toimeentulosta, kodista tai turvapaikasta. Lisääntyvä kontrolli työpaikoilla, kaduilla, rajoilla - ei lisää turvallisuutta, ainakaan niille, jotka joustavat tai pakenevat, koristelevat katuja tai etsivät yösijaa, rakentavat itselleen parempaa elämää tai muuttavat maailmaa.

Tule mukaan nauttimaan yhdessä tekemisestä, keskustelusta, musiikista, ruoasta, esityksistä tai laiskottelusta Kaisaniemen puistossa, ravintola Kaisaniemen ympäristössä lauantaina 6. elokuuta 2005.

Festivaalia on ollut järjestämässä joukko ihmisiä, jotka arvostavat osallistumista, vapaata liikkuvuutta kansallisuudesta riippumatta, epäkaupallisuutta, kaduilla elävää kulttuuria ja tietysti niitä hyviä bileitä.

lisäinfot: www.1984.fi

--
Rupikonnan verta, lepakon kynsiä ja
taikasanoja!

Fyrisch

Posts: 4,525

#2 • • Fyrisch
Missaan aina kaikki hyvät menot >:E

Lupaavan kuulosta meininkiä täälä kuiteski.
provision

Posts: 178

#3 • • provision
Aika tasapaksua oli :/
Rahat menivät hyvään tarkoitukseen toivottavasti!