FORYOUREARS.COM - Digitaalinen musiikkikauppa - NYT AUKI

11 posts, 1 page, 5,375 views

Foryourears.com

Posts: 13

#1 • • Foryourears.com
DIGITAALINEN MUSIIKKIKAUPPA FORYOUREARS.COM AVAA KESÄKUUSSA 2004

(Helsinki, 24.5.2004) - Digitaalinen musiikkikauppa Foryourears.com aloittaa toimintansa 14. kesäkuuta 2004. Foryourears.com on maksullinen verkkopalvelu, josta voi ostaa elektronisen musiikin levy-yhtiöiden julkaisemaa musiikkia MP3-tiedostoina kappalehintaan 0.99 EUR. Maksuvälineenä käyvät luottokortit ja Visa Electron. Palvelusta ladatut musiikkitiedostot eivät ole kopiosuojattuja, joten asiakas voi polttaa niistä itselleen CD-levyjä ja soittaa musiikkia millä tahansa MP3-yhteensopivalla soittimella.

Palvelun aloittaessa tarjolla on koko julkaisukatalogi viideltä konemusiikin levy-yhtiöltä: Ural 13 Records (Suomi), Kohvi Records (Eesti), Army of Sound (Ranska), Metrotraks (Suomi) ja Symptom Records (Suomi). Lisää levy-yhtiöitä on tulossa mukaan palveluun myöhemmin. Palvelu keskittyy epäkaupallisempaan elektroniseen musiikkiin ja tarjoaa
musiikkia downtemposta teknoon, elektroon ja IDM:ään, panostaen musiikin laatuun määrän sijasta.

Monet itsenäiset elektronisen musiikin levy-yhtiöt painivat vaikeuksien kanssa perinteisillä vinyyli- ja CD-markkinoilla ja ovat etsimässä uusia markkinarakoja musiikin digitaalisten jakelumuotojen kautta. Kysyntä maksullisille musiikkipalveluille on jatkuvassa kasvussa konemusiikin kuuntelijoiden keskuudessa, joista valtaosa on aktiivisia Internetinkäyttäjiä.

Foryourears.com:in omistajat haluavat kuitenkin huomauttaa, että vaikka digitaalinen musiikki ja sen jakelu on kovaa vauhtia yleistymässä perinteisten formaattien ja jakelumuotojen rinnalle, se toivottavasti tukee vinyyli- ja CD-myyntiä eikä suinkaan yritä korvata niitä. Vinyyli on kuitenkin formaattina edelleen ykkösvaihtoehto teknon ja
muun marginaalimusiikin saralla.

Levy-yhtiöt ja artistit puolestaan odottavat digitaaliselta jakelulta uusia markkinoita musiikilleen ja lisäpotkua artistien ja julkaisuiden promootiolle.


Soon they will listen
FORYOUREARS.COM
Foryourears.com

Posts: 13

#2 • • Foryourears.com
FORYOUREARS.COM ON AVAUTUNUT - TERVETULOA !

Foryourears.com on auki, tervetuloa tutustumaan! Myymme 0.99 EUR hintaan laillisia korkealaatuisia MP3-tiedostoja (192kbps) elektronisen musiikin levymerkeiltä, maksuvälineeksi kelpaa luottokortit ja iloisena uutisena noin viikon päästä myös Visa Electron.

Käykää tutustumassa 60 sekunnin ääninäytteisiin, tarjolla mm. Eestiläisen Kohvi Recordsin erittäin pätevää chillimpää soundia ja legendaariselta Ural 13 Recordsilta jo aikoja sitten loppuunmyytyjä julkaisuja, sekä aiemmin julkaisematonta materiaalia. Lisää labeleita tulossa palveluun, liittymällä postituslistalle saatte ajankohtaista tietoa tapahtumistamme.

Toivottavasti pidätte palvelusta, palautetta ja ideoita otetaan mielellään vastaan!

https://foryourears.com/

Terveisin,
Foryourears.comin porukka
Foryourears.com

Posts: 13

#3 • • Foryourears.com
Foryourears.com news update :: Sävel coming up !

Iloisia uutisia vanhemman teknosoundin ystäville, legendaarisen Sävel Recordings levymerkin koko loppuunmyyty katalogi vuoden -97 paikkeilta on onnistuttu löytämään monien kiemuroiden kautta ja pistetään Foryourears.comiin myyntiin lähiaikoina! No huh-huh. Jos levylaatikostasi ei löydy näitä kotimaisen teknohistorian klassikoita tai vinyylit alkaa olla huonossa kunnossa, niin meiltä saa :)

Lisää infoa liittymällä postituslistallemme - Foryourears.com

Suositus: Paf - Only Our Cars EP (Kohvi Records 2004) - loistava IDM/breaks/drum\'n\'bass -julkaisu nyt saatavilla!
Foryourears.com

Posts: 13

#5 • • Foryourears.com
Foryourears.com | Electronic Music MP3 Downloads

KARMAROUGE RECORDS SPECIAL

Karmarouge Records (Cologne, GER) on yli kolmen vuoden ajan puskenut ulos laadukasta Cologne-soundia ja onnistunut kehittämään oman erityisen minimaalisen housen ja teknon yhdistävän tyylinsä julkaisuillaan, jotka soveltuvat niin tanssilattioille kuin kotikuunteluunkin. Labelin tunnetuimpia artisteja on Gabriel Ananda, jonka tuotantoa ovat julkaisseet myös mm. Trapez, Utils ja Treibstoff.

Karmarougen koko katalogi on nyt saatavilla myös Foryourears.com:ista digitaalisessa muodossa. Labelin kahdeksas levy ilmestyy syyskuussa sekä vinyylillä että Foryourears.com:issa, ja sillä kuullaan mm. Märtini Brösin remiksi - levyn ennakkojulkaisusta digitaalisessa muodossa lisää infoa myöhemmin!

--> KARMAROUGE RECORDS digitaalisesti, olkaa hyvä!

Muutama suora linkki ääninäytteisiin (M3U playlist):

--> Gabriel Ananda: Wild Cherry EP
--> Maik Loewen: Mezcal EP
--> Gabriel Ananda: Atropa Belladonna EP


***

DESERT PLANET - videopeli-elektroa ja 8-bittistä retroilua, joka pysyy ällistyttävän uskollisena 80-luvun pelisoundeille ja fiilikselle, mutta onnistuu silti olemaan uuden kuuloinen toimiva kokonaisuus hyvää musiikkia. Desert Planetin \"Asteroid Hopper\" albumi vuodelta 2001 saatavilla nyt Foryourears.com:ista, uusi albumi tulossa pian linjoille - the game is not over!

--> DESERT PLANET RECORDS


FORYOUREARS.COM
Now They Listen

--
Uutisia Karmarougesta ja muista Foryourears.comin labeleista saat helposti liittymällä postituslistallemme.
tai lukemalla RSS-feediämme.
Foryourears.com

Posts: 13

#6 • • Foryourears.com
SÄVEL, IMATRAN VOIMA & JAXX

Vihdoin jo aiemmin lupailtu Sävel Recordingsin katalogi saatiin rysäytettyä kauppaan, vuoden -97 teknoa/housea detroit-hengessä: Nordic Soul System, Monoformia ja The Modulators. Mastereiden metsästämiseen meni aikansa, mutta iloisena uutisena samalla löytyi vanhaa julkaisematonta Sävel-matskua josta tullaan vielä kuulemaan :)

--> http://foryourears.com/index.php?main=labels&sub=savel

Imatran Voima jysähti myös pöydälle samalla, ei paskempaa! Ekana kaupassa uutuusalbumi The Church of Latterday Maggots 9.90EUR, myöhemmin sit Kostamus Recordsin koko katalogia pyritään saamaan linjoille alusta asti. Tsek out:

--> http://foryourears.com/index.php?main=labels&sub=kostamus

Hymyssä suin ilmoitamme myös, että olemme juuri solmineet Espanjalaisen Jaxx Records Distributionin kanssa yhteistyösopparin ja alamme jakelemaan heidän labeleitaan digitaalisesti! Ekat labelit linjoilla lähiaikoina. Jaxx jakelee about neljääkymmentä mielenkiintoista labelia maailmalla, mukaanlukien esim Synewave, Heroes, Tsunami, Warm Up, Deafmosaic, Gunjack ja Highlandbeats.

Tämä kaikki ja vähän päälle:
http://foryourears.com/
Now They Listen
Foryourears.com

Posts: 13

#7 • • Edited Foryourears.com
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Stop the press! Foryourears.com tarjoilee Asymmetricin katalogin digitaalisesti!

Inigo Kennedyn levymerkki Asymmetric pistää kaikki julkaisunsa saataville MP3-musiikkitiedostoina yhteistyössä Foryourears.com:in kanssa. Yhteistyö alkaa kymmenen ensimmäisen Asymmetric-julkaisun merkeissä, jotka ovat nyt saatavilla - ja lisää tulossa.

Katso Asymmetric-katalogi Foryourears.com:issa

Kaikki biisit saatavilla 192kbps full stereo MP3-tiedostoina, LAMElla pakattuina. Yksittäinen biisi 0.99EUR, kokonaiset julkaisut pienemmällä hinnalla.


Asymmetric on vuosien varrella julkaissut yksilöllistä ja erottuvaa futuristista soundia Inigo Kennedylta, UK:n techno-pioneerilta, joka on tullut maailmalla tunnetuksi julkaisuistaan mm. Missilellä ja Zetillä, ja on tehnyt yhteistyötä muun muassa Umekin, Regisin ja Surgeonin kanssa. Lisää tietoa miehestä ja labelista osoitteessa www.asymmetric.co.uk.


Muuta uutta: venäläinen Shaped Harmonics tarjoilee IDM:ää/elektronicaa soundilla, joka iskee Aphex Twinin ja Orbitalin ystäville, tsekkaa katalogi! Ja Karmarougelta tullut uusi julkaisu Artificial: Artificial Plastico EP - suoraan Kölnin undergroundista!

***

FORYOUREARS.COM
http://foryourears.com/
Now They Listen!
Foryourears.com

Posts: 13

#8 • • Foryourears.com
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Moving to higher bitrates - get a free track download - Exogenic Breaks coming up

* * *

Foryourears.com is moving to 256k VBR MP3s encoded with LAME's --alt-preset extreme setting for the highest possible quality in a compact filesize. Our catalogue will be gradually converted to the higher bitrate, but don't worry - if you download tracks now you will be able to fetch the new versions as soon as they are online.

We are also running a user survey at the moment to hear your opinion and wishes about optional bitrates, pricing etc. By answering these questions, you will get a *free track download* and if you participate before the 25th of November you also get a chance to win a free CD album -
Ural 13 Diktators 'Techno Is Dead' !

Check out at http://foryourears.com/

* * *

EXOGENIC BREAKS CATALOGUE

Exogenic Breaks releases will be available for download at Foryourears.com shortly! Artists include Accu, Brothom States, Reuna and PJVM - who has a new album coming out in Spring 2005 - and many more.

The label and publisher Exogenic Records was started in 1996 as a result of a lack of outlets for the numerous talented electronic music artists in Finland. Exogenic Breaks Records was later branched out to concentrate in beats, breaks, drum & bass, jazz and anything else that might tickle our fancy.

The full Exogenic Breaks catalogue will be online in the coming weeks.

Check out the Exogenic Breaks website at
http://www.exogenicbreaks.com/

- - -

FORYOUREARS.COM
Now They Listen
http://foryourears.com/
Foryourears.com

Posts: 13

#9 • • Foryourears.com
FORYOUREARS.COM | Electronic Music MP3 Downloads

Gabriel Ananda's debut album 'Tai Nasha No Karosha' - Now available at Foryourears.com!

Gabriel Ananda is back on the block with Karmarouge Records on his brilliant debut album 'Tai Nasha No Karosha'. The album gets released on double vinyl on December 2004 -- but you can get it right now:

Digital pre-release at Foryourears.com - Full album now available
http://foryourears.com/index.php?main=catalogue&sub=karma:62

Full album 9.90EUR, individual track downloads 0.99EUR. High-quality 256k VBR bitrate.


* * *

http://foryourears.com/
Now They Listen
Foryourears.com

Posts: 13

#10 • • Foryourears.com
SLUSNIK LUNA - AAMUKASTE 5AM

Nyt saatavilla Foryourears.comista Slusnik Lunan loistava chillout-albumi Aamukaste 5AM. Slusnikilla on takanaan jo yli kymmenen vuoden ura elektronisen musiikin parissa, sijoitus UK Top 40 listalla legendaarisella "Sun"-biisillä Pete Tongin avustuksella ja biisejä kymmenillä kokoelmilla ympäri maailman. Aamukaste 5AM on mielenkiintoinen ja ihastuttava downtempo/ambient-muotoon aseteltu katsaus kuluneiden vuosien tuotantoon, jonka lämmin soundi ja tunnelmalliset melodiat yksinkertaisesti vetävät hiljaiseksi.

Ja laatua löytyy 256k edestä VBR MP3 formaatissa.